Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Υπογραφή συμβάσεων συνολικού προϋπολογισμού 80.000,00 € από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά


Έργα συνολικού προϋπολογισμού 80.000,00 € υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά


Στην υπογραφή δύο (2) νέων συμβάσεων για έργα ύψους 80.000,00 € που περιλαμβάνονται στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας προχώρησε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

«Αμφότερα τα δύο έργα μας δίνουν τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, επενδύοντας και στην πρόληψη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την υλοποίηση των παρεμβάσεων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα επενδυτικών δαπανών καθώς πολλά έργα βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των απαιτούμενων εκ του νόμου διαδικασιών και για άλλα θα υπογραφούν οι συμβάσεις με τους αναδόχους το επόμενο διάστημα» σημείωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Παρουσία του αναδόχου, η κυρία Αντιπεριφερειάρχης υπέγραψε τη σύμβαση για το «Έργο ανάπλασης πέριξ της Εθνικής Οδού στην Δ.Κ. Γιαννιτσών εντός ορίου απαλλοτρίωσης (περιοχή Μουσικού Σχολείου Δ. Πέλλας)» συνολικού προϋπολογισμού 40.000,00 €. Πιο συγκεκριμένα αφορά σε εργασίες αποξήλωσης και καθαιρέσεις πεζοδρομίων και κιγκλιδωμάτων εκατέρωθεν της Ε.Ο., στο σημείο που υπάρχουν και σήμερα αλλά έχουν υποστεί ήδη πολλές φθορές. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί νέα πλακόστρωση του πεζοδρομίου και τοποθέτηση εκ νέου κιγκλιδωμάτων και σωλήνων, διαμόρφωση της ράμπας που υπάρχει στη διαχωριστική νησίδα, εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος πλησίον της περιοχής και διαγράμμιση των διαβάσεων και των λοιπών παρεμβάσεων στο οδόστρωμα, τοποθέτηση πινακίδων όπου απαιτείται, αλλά και τοποθέτηση μόνιμων ανακλαστήρων οδού στις θέσεις των διαβάσεων.


Η δεύτερη σύμβαση έγκειται στον «Καθαρισμό τεχνικών και αποκατάσταση βλαβών από κατολισθήσεις σε τμήματα του Εθνικού και Επαρχιακού οδικού δικτύου της Π.Ε. Πέλλας έτους 2017» συνολικού προϋπολογισμού 40.000,00 €. Οι εργασίες αφορούν την ετήσια συντήρηση οδών αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας και πιο συγκεκριμένα τον καθαρισμό τεχνικών από φερτά υλικά και αποκατάσταση βλαβών από κατολισθήσεις λόγω έντονων βροχοπτώσεων σε τμήματα του Εθνικού & Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...