Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της ΔΗ.Κ.Ε.Α του ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ και η ΔΗ.Κ.Ε.Α. θέλοντας να γιορτάσουμε μαζί τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων, να αφήσουμε στην άκρη την καθημερινότητα αλλά και παράλληλα να στηρίξουμε οικογένειες συμπολιτών μας οι οποίες έχουν πραγματική ανάγκη ενημερώνει όλους τους πολίτες ότι στα πλαίσια της κοινωνικής και ψυχαγωγικής καμπάνιας XXSmile "Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”, διοργανώνει ψυχαγωγικές δράσεις για μικρά αλλά και για μεγάλα παιδιά με σκοπό τη διασκέδαση αλλά και να περάσουμε μηνύματα αγάπης, αλληλεγγύης, προσφοράς, 
Σας προσκαλούμε λοιπόν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που έχουμε προγραμματίσει με κοινωνικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, οι οποίες είναι οι εξής:
·         XXSmile «Χαρίζουμε Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα 2017» : Στα πλαίσια της καμπάνιας συγκεντρώνουμε τρόφιμα, με σκοπό να δημιουργήσουμε πακέτα αγάπης και να τα παραδώσουμε σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
·         Κυριακή 17 Δεκεμβρίου  και ώρα 11:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία παρουσίαση παραμυθιού «Η ευχή της Γάζας». Θεατρικό και εικαστικό εργαστήρι, face paint και γλυκές εκπλήξεις  για τους μικρούς μας φίλους.
·         Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία συναυλία του Δημοτικού μας Ωδείου
·         Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία παρουσίαση των Χριστουγεννιάτικων παραμυθιών «Καλέ μου Αϊ Βασίλη» και Ποιος έκρυψε το σάκο του Αϊ Βασίλη» με παρουσία ξωτικών, καλικάτζαρων και φυσικά τον Αϊ Βασίλη.
·         Σάββατο 23 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, Όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, στολίζουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο των Ευχών. Η έκπληξη ακολουθεί. Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και φυσικά το κέφι των παιδιών θα ζωντανέψει την πλατεία μας μεταδίδοντας ένα μήνυμα  αισιοδοξίας και αγάπης.
·         Κυριακή 24 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00, συνεχίζουμε με Χριστουγεννιάτικο παιδικό πάρτι, με μουσική, χορό, παιχνίδι, face paid και πολλές εκπλήξεις.

Με εκτίμηση
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...