Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η έναρξη χορήγησης ή ανανέωσης των Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2018 θα ξεκινήσει με την νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση η έκδοση της οποίας αναμένεται


Από τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοιν. Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας γίνεται γνωστό ότι η με αρ. πρωτ. Δ24/12/γπΟΙΚ. 62527/1650/29-012-2017 (ΑΔΑ ΨΩΖΝ465Θ1Ω-ΨΗ9 ) εγκύκλιος του Υπουργείου Εργασίας,  Κοινωνικής Ασφάλισης  &  Κοινωνικής Αλληλεγγύης που δημοσιοποιήθηκε στα ΜΜΕ και αφορά την ανανέωση  αλλά και  έκδοση νέων Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ  έτους 2017 αναφέρεται ΜΟΝΟ στην  Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας όπως και στις  λοιπές Περιφερειακές Ενότητες , η έναρξη χορήγησης ή ανανέωσης  των Δελτίων Μετακίνησης ΑμεΑ έτους 2018 θα ξεκινήσει με την  νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση η έκδοση της οποίας  αναμένεται.
Επισημαίνεται ότι τα υφιστάμενα (θεωρημένα) Δελτία μετακίνησης έτους 2017 ισχύουν για όσο διάστημα απαιτηθεί από το τρέχον έτος (2018) για να εκδοθεί η παραπάνω Κοινή Υπουργική Απόφαση.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2381351276 και 2381351243.                                               


              ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

& ΚΟΙΝ. ΜΕΡΙΜΝΑΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...