Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Η κοπή της βασιλόπιτας του Αλμωπού


 Στο εστιατόριο των Λουτρών βρεθήκαμε το βράδυ της Τετάρτης 7/2/2018 οι παίκτες και η διοίκηση του Αλμωπού και σε οικογενειακό κλίμα κόψαμε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, ενώ μας
τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος, Δημήτρης Μπίνος και οι Αντιδήμαρχοι, Γιώργος Τσιμτσιρίδης και Γιώργος Χατζηγιαννίδης.
 Αμφότεροι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος μας, Παναγιώτης Κοτίδης, στο σύντομο χαιρετισμό τους έδωσαν συγχαρητήρια στους παίκτες για τη μέχρι σήμερα προσπάθεια τους και τους ευχήθηκαν να συνεχίσουν να έχουν επιτυχημένα αποτελέσματα και υγεία.
 Επιπλέον, ο Δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο έργο της ανακατασκευής του γηπέδου Αριδαίας με φυσικό χλοοτάπητα προϋπολογισμού 84.000 ευρώ, το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά
τις συνθήκες λειτουργίας του αγωνιστικού χώρου της έδρας μας.
 Τυχερός της βραδιάς ήταν ο τερματοφύλακας, Σίμος Μένιος, ο οποίος μαζί με το φλουρί κέρδισε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου προσφορά του καταστήματος οπτικών Μπαλκατζή και 100 ευρώ
μετρητά. 




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...