Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Ο Γιάννης Σηφάκης προωθεί την επίλυση προβλημάτων με το κτηματολόγιο σε Φλαμουριά, Πλατάνη, Άγρα και Νησί του Δήμου Έδεσσας


Ο Γιάννης Σηφάκης προωθεί επίλυση προβλημάτων με το Κτηματολόγιο σε Φλαμουριά, Πλατάνη, Άγρα και Νησί του Δήμου Έδεσσας 
Την Παρασκευή 23/02/18 στις 5:00μμ θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στην Φλαμουριά  των κατοίκων με τους υπεύθυνους του Κτηματολογίου, παρουσία του βουλευτή,  για την κοινή αντιμετώπιση των σύνθετων θεμάτων του κτηματολογίου τους. Θα εκπροσωπηθεί στην συνάντηση και η Πλατάνη που αντιμετωπίζει αντίστοιχα θέματα.
Για τις ιδιοκτησίες σε Άγρα και Νησί σειρά ενεργειών του βουλευτή σε δύο μέτωπα : μαζί με τους κατοίκους για την κατηγοριοποίηση των περιπτώσεων και διαφορετική αντιμετώπιση των ιδιοκτησιών που σαφώς χωρούν χρησικτησία και των μεσεγγυημένων εχθρικών ιδιοκτησιών και στην Αθήνα με την Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας, την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων και το Υπουργείο Εξωτερικών.
Ο βουλευτής θα ενημερώσει το επόμενο διάστημα τους κατοίκους για την εξέλιξη του θέματος και τον αναγκαίο συντονισμό των επόμενων ενεργειών. 
Οι συναντήσεις αυτές έχουν σαν στόχο την διευκόλυνση των πολιτών στην ενιαία αντιμετώπιση των ιδιοκτησιακών τους θεμάτων στο κτηματολόγιο και την διευκόλυνση της εργασίας του κτηματολογίου με την ορθή καθοδήγηση των πολιτών μαζικά που θα μειώσει την γραφειοκρατία και την ταλαιπωρία τους.
Η φωτογραφία είναι από την πρώτη συνάντηση του βουλευτή στην Φλαμουριά για το κτηματολόγιο πριν 50 ημέρες. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...