Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

100.000,00 € από την Π.Ε. Πέλλας για ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων του Δήμου Πέλλας



100.000,00 € από την Π.Ε. Πέλλας για ενεργειακή αναβάθμιση σχολείων του Δήμου Πέλλας



Την προγραμματική σύμβαση του έργου «Αντικατάσταση εξωτερικών κουφωμάτων 1οου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και του σχολικού κτηρίου που συστεγάζονται τα Νηπιαγωγεία (1ο - 9ο – 13ο – 17ο) Γιαννιτσών» υπέγραψε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.

Το έργο υλοποιείται μέσω προγραμματικής σύμβασης με τον Δήμο Πέλλας, έχει συνολικό προϋπολογισμό 100.000,00 € και θα χρηματοδοτηθεί από Ιδίους Πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας με υπηρεσία επίβλεψης και υλοποίησης του έργου την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.

Τις επόμενες ημέρες επίκειται η έγκριση δημοπράτησης από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε, σύντομα να εκτελεστεί το έργο που θα αναβαθμίσει ενεργειακά αλλά και αισθητικά τα σχολεία του Δήμου Πέλλας βελτιώνοντας την υπάρχουσα κατάσταση προς όφελος των μαθητών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του έργου, διότι αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας ο εκσυγχρονισμός των υποδομών, ικανοποιώντας τα αιτήματα της τοπικής κοινωνίας σε συνεργασία με τους Δήμους.

1 σχόλια :

ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟ ΜΕ 100.000 ΕΥΡΩ ? ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ? ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΛΠ.
ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ 1 ΜΕΤΡΟ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΟΜΙΧΛΗ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΛΠ ?

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...