Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ - Εκδρομή στην Αθήνα


ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ
Εκδρομή στην Αθήνα

Το τριήμερο 24,25 και 26 Φεβρουαρίου 2019 η Στ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου μας πραγματοποίησε εκδρομή στην Αθήνα, στα πλαίσια του προγράμματος «Επισκέψεις σχολείων στη Βουλή των Ελλήνων». 
Η εκδρομή, στην οποία συμμετείχε και η Στ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου Όρμας, πραγματοποιήθηκε κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και συμπεριελάμβανε πέραν της επίσκεψης στο κτίριο του Κοινοβουλίου, επισκέψεις και ξεναγήσεις/περιηγήσεις στην Ακρόπολη (Μουσείο και αρχαιολογικός χώρος), στο Εθνικό Ιστορικό Μουσείο (Παλαιά Βουλή), στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης στην Πλάκα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στο Ίδρυμα Ευγενίδου (Πλανητάριο), στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Σύνταγμα και κατά την επιστροφή, στο μνημείο του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες.
Ξεχωριστή στιγμή η Αλλαγή φρουράς στον Άγνωστο Στρατιώτη και η παρέλαση των Ευζώνων κάτω από τους ήχους του «Μακεδονία Ξακουστή».


Να σημειωθεί η άψογη συμπεριφορά των μαθητών/τριών και των  γονέων τους,  που διευκόλυναν το έργο των συνοδών εκπαιδευτικών.
Ακολουθούν εικόνες από τις επισκέψεις:

Βουλή



Εθνικό Ιστορικό Μουσείο










Θερμοπύλες


Ίδρυμα Ευγενίδου

Μουσείο - Ακρόπολη














Μουσείο σχολικής ζωής και εκπαίδευσης







Ταβέρνα




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...