Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Εγκατάσταση εργολάβου και αυτοψία έναρξης εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στο έργο αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Άρνισας



Εγκατάσταση εργολάβου και αυτοψία έναρξης εργασιών από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή στο έργο αναβάθμισης του Κέντρου Υγείας Άρνισας


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του Τεχνικού Προγράμματος της Π.Ε. Πέλλας την οποία παρακολουθεί στενά, τόσο στο διοικητικό της σκέλος, όσο και στις τεχνικές εργασίες, με αυτοψίες και επισκέψεις στο πεδίο, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής βρέθηκε στην έναρξη των εργασιών, μετά την εγκατάσταση του εργολάβου, του έργου αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του Κέντρου Υγείας Άρνισας.

Το συγκεκριμένο έργο είχε υψηλή προτεραιότητα, καθώς εξυπηρετεί σημαντικό αριθμό κατοίκων σχετικά απομακρυσμένων περιοχών ενώ, επίσης, βρίσκεται εντός της τουριστικής ζώνης της λίμνης Βεγορίτιδας, του Ανεμοδρομίου Παναγίτσας, του παλαιού και νέου οικισμού του Αγίου Αθανασίου, όπως και του Χιονοδρομικού Κέντρου Βόρα-Καïμακτσαλάν.

Το έργο περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου, με έμφαση στην αποκατάσταση των περιμετρικών πεζοδρομίων, την στεγανοποίησή του, χρωματισμούς, εργασίες συντήρησης και βελτίωσης δομικών στοιχείων και, συνολικά, την ενεργειακή αναβάθμιση των εγκαταστάσεων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 20.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του ο κ. Τζαμτζής αναφέρει: «Ειλικρινά αισθάνομαι ικανοποίηση που ξεκινούν οι εργασίες για ένα έργο μικρού σχετικά προϋπολογισμού, αλλά μεγάλης αξίας για το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου και, φυσικά, τους εξυπηρετούμενους πολίτες και συνοδούς τους. Στόχος μας είναι τα έργα που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε να ικανοποιούν άμεσες, πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και, ακόμη, να έχουν μία προοπτική για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Πέλλας».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...