Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Κλειστά όλα τα σχολεία της χώρας λόγω του κορωνοϊού για 14 ημέρες.


Μετά από έκτακτη συνεδρίαση της επιστημονικής επιτροπής του Υπουργείου Υγείας το απόγευμα της Τρίτης, ο αρμόδιος υπουργός, Βασίλης Κικίλιας, ανακοίνωσε πως κλείνουν όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας λόγω του κορωνοϊού για 14 ημέρες. Συμπεριλαμβάνονται οι βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, όλα τα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, καθώς και τα ΤΕΙ. Το μέτρο αφορά και τα φροντιστήρια αλλά και κάθε είδους ιδιωτική σχολή οποιασδήποτε βαθμίδας.

Δεν ανακοινώθηκαν νέα κρούσματα αλλά έγινε γνωστό πως την Τετάρτη, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πρόκειται να ανακοινώσει τη λήψη νέων μέτρων.
Το μέτρο όπως εξήγησε ο κ. Κικίλιας είναι προληπτικό και έχει ως κύριο στόχο να μειωθεί η διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Ο ίδιος είπε ότι θα ληφθεί ειδική μέριμνα για εργαζόμενους γονείς και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα μέτρα. Με έμφαση επανέλαβε ότι οι γονείς θα πρέπει να περιορίσουν τα παιδιά τους για να μειωθεί η διασπορά του ιού, έκανε λόγο για ατομική ευθύνη και είπε επί λέξη ότι «είναι η στιγμή που όλοι οι Έλληνες πρέπει να επιδείξουμε υπευθυνότητα».

1 σχόλια :

Όλοι βγάζουν ανακοινώσεις σχετικά με την αναστολή λειτουργίας τους, ακυρώνουν εκδηλώσεις κτλ..δε θα έπρεπε και ο Μ.Χ.Σ. Προμάχων να παρει κάποιες αποφάσεις;Τόσα παιδιά χορεύουν..ας μη παίζουμε με την υγεία τους...

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...