Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 17 Μαρτίου 2020

Δήμος Αλμωπίας: Προσωρινή παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, μέχρι Κυριακή 22/3/2020


Υπενθύμιση – Προσωρινή παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών, μέχρι Κυριακή 22/3/2020 
Σχετικά με την απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας για παύση λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου μας, μετά από εισήγηση της επιτροπής διαχείρισης καταστάσεων που προέρχονται από την εμφάνιση του κορωνοϊού στη χώρα μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε σε όλους τους τόνους, ότι βασικό μέλημα του Δήμου μας είναι η διασφάλιση της υγείας των συμπολιτών μας. Αυτή η υγειονομική κρίση, πλήττει λίγο πολύ, όλους μας. Στο βωμό όμως της οικονομικής σταθερότητας ή και επιβίωσης, δεν μπορούμε να θυσιάσουμε τον άνθρωπο. Δεν αποφασίζουμε ελαφρά τη καρδία. Σταθμίζουμε, αξιολογούμε τους κινδύνους και προτείνουμε το βέλτιστο για την ασφάλεια όλων μας, ακόμη κι όταν αυτό είναι η μηδενική λύση.
Καταλαβαίνουμε την αγωνία των συνδημοτών μας που βιοπορίζονται από τις τοπικές λαϊκές και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν την απόφαση του Δημάρχου και την ΠΝΠ της 14/3/2020 ΦΕΚ 64 Α, προστατεύοντας τους συμπολίτες τους και πάνω απ όλα τους εαυτούς τους και τους οικείους τους.
Ελπίζουμε σύντομα να επιστρέψουμε όλοι μαζί στην κανονικότητα και όλα αυτά να είναι ένα παρελθόν που δε θα μας κάνει να ντρεπόμαστε. 

Χρήστος Χατζηγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...