Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Κατασκευή δρόμου, μήκους 6,7 χλμ., που θα συνδέει την Αλμωπία με το χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα.Έδεσσα, 1/10/2021

 

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΒΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 

Ένα καθοριστικής σημασίας έργο, που θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στο τουριστικό προϊόν του Νομού μας, μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης από την Π.Ε. Πέλλας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Συγκεκριμένα, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής υπέγραψε χθες (30/09) την εισήγηση που θα περάσει από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την έγκριση υπογραφής σύμβασης, η οποία αφορά στην κατασκευή δρόμου, μήκους 6,7 χλμ., που θα συνδέει την Αλμωπία με το χιονοδρομικό κέντρο του Βόρα. Το κόστος εκπόνησης της μελέτης του έργου ανέρχεται σε 501.507 ευρώ.

Λόγω του γεγονότος ότι ο συγκεκριμένος δρόμος ανήκει στη δικαιοδοσία του Δήμου Αλμωπίας, ο κ. Τζαμτζής το Νοέμβριο του 2019, παρουσίασε την πρόταση αυτή στο οικείο Δημοτικό Συμβούλιο και ζήτησε τη θετική του απόφαση. Μια απόφαση που ελήφθη τελικά πριν λίγες μέρες. Αυτό σημαίνει, ότι η Π.Ε. Πέλλας και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναλαμβάνει πλήρως την εκπόνηση της μελέτης, την χρηματοδότηση και την υλοποίηση, αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την ευρύτερη περιοχή, που αποτελούσε αίτημα δεκαετιών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής έκανε την εξής δήλωση:

«Ένα πάγιο αίτημα δεκαετιών της Αλμωπίας και όλης της Πέλλας αλλά και των ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με τον τουρισμό, γίνεται πράξη. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, που θα υλοποιήσει εξολοκλήρου η Π.Ε. Πέλλας και θα δώσει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες ανάπτυξης στην Πέλλα και ιδιαίτερα στην Αλμωπία, αναβαθμίζοντας τον τουρισμό στην ΠΕ Πέλλας. Από την πρώτη στιγμή της θητείας μου ως Αντιπεριφερειάρχης ζήτησα από το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας τη θετική του απόφαση για να προχωρήσει η ΠΕ Πέλλας στη κατασκευή του δρόμου, που θα ενώσει το Χιονοδρομικό Κέντρο και τον Άγιο Αθανάσιο με τα Λουτρά και την Αριδαία βοηθώντας την ανάπτυξη και άλλων περιοχών στην Πέλλα και την Αλμωπία».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...