Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Εθελοντική περιβαλλοντική δράση στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece


Εθελοντική περιβαλλοντική δράση στα πλαίσια της πρωτοβουλίας Lets do it Greece

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Let’s do it Greece, έχει προγραμματιστεί εθελοντική περιβαλλοντική δράση με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, του Δήμου Έδεσσας, της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, συλλόγων, σωματείων και πολιτών.

Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά προσκαλεί όλους τους φορείς και πολίτες να συμμετέχουν στη δράση, ώστε όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα του εθελοντισμού, της ανιδιοτελούς προσφοράς και της προστασίας του περιβάλλοντος μέσα από απλές, καθημερινές πράξεις και συμπεριφορές ώστε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής μας.

Στο πλαίσιο της δράσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρες 11:00 – 13:00 στην Έδεσσα, την Π.Ε. Πέλλας θα εκπροσωπήσει ο Περιφερειακός Σύμβουλος Βασίλης Βασιλειάδης, ενώ, όσον αφορά το περιεχόμενο της δραστηριότητας που θα αναπτυχθεί, υιοθετήθηκε η πρόταση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας για καθαρισμό από απορρίμματα του φυσιολατρικού μονοπατιού (γνωστό ως ‘Μεγάλος Γκρεμός’) που ξεκινά από την παραδοσιακή συνοικία Βαρόσι, φτάνει στο Κανναβουργείο και καταλήγει στον Αρχαιολογικό Χώρο του Λόγγου της Έδεσσας.  

Όλοι οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να προσέλθουν στις 10:45 μπροστά από το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας όπου θα είναι το σημείο συνάντησης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα: 23813 - 51386 (Γρ. Αντιπεριφερειάρχη), 2381350780 (Γρ. Δημάρχου Έδεσσας), 23810 – 24356 (Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας), 23810 – 21805 (Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Πέλλας).    

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...