Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Πολιτιστικό Λαογραφικό Όμιλο "Ακρίτες Αλμωπίας"


ΑΚΡΙΤΕΙΑ 2017
Ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Όμιλος Ακρίτες Αλμωπίας με τη λήξη των εκδηλώσεων Ακρίτεια 2017, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς του χωρίς τη στήριξη των οποίων δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση του διημέρου.
Ευχαριστίες εκφράζει και στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της περιοχής τα οποία με προθυμία φρόντισαν για την προβολή των εκδηλώσεων.
Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την πολιτιστική συνάντηση αλλά και όλον τον κόσμο που παρακολούθησε τις εκδηλώσεις του διημέρου αγκαλιάζοντάς τες με αγάπη.
Ακόμη ο ΠΛΟ Ακρίτες Αλμωπίας ευχαριστεί τα χορευτικά τμήματα όλων των Συλλόγων για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων: την Εύξεινο Λέσχη Αλμωπίας, τον Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λουτρακίου «Το Πόζαρ», τον Μορφωτικό Σύλλογο Νεοχωρίου και τον Μ.Σ. Προμάχων «Οι Πρόμαχοι» που συμμετείχαν στην πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων το 12ο Καρατζοβίτικο Πανηγύρι.
Τον Σύλλογο Ανατολικής Ρωμυλίας Γιαννιτσών, το Σωματείο Εστία Ρουμλουκιωτών και τον Σύλλογο Κρητών Βρακοφόρων Μακεδονίας για τη συμμετοχή τους στο 26ο Λαογραφικό Σεργιάνι της δεύτερης ημέρας και φυσικά το χορευτικό τμήμα των Ακριτών Αλμωπίας καθώς και όλα τα μέλη που με εθελοντισμό εργάστηκαν σκληρά όλες τις ημέρες για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.


Τέλος να θυμίσουμε ότι η κλήρωση του τυχερού λαχνού των 500 ευρώ θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα 4 τελευταία ψηφία του Λαϊκού Λαχείου στην κλήρωση της Τρίτης 22/08/2017 (τηλ. επικοινωνίας: 6972553268)     

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...