Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Συγχαρητήριο μήνυμα του προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Α Κωνσταντίνου Ζαχαριάδη


Θέλω να συγχαρώ τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου  Γαρεφείου κ. Γεωργίου  Χρήστο,   και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, για τη διοργάνωση της όμορφης τελετής – επιμνημόσυνης δέησης, προς τιμήν των Γαρεφιωτών Μακεδονομάχων και του Καπετάν Γαρέφη, για τον ηρωικό τους αγώνα για την απελευθέρωση της Μακεδονίας και την ενσωμάτωσή της στο Ελληνικό κράτος.
Ταυτόχρονα όμως θέλω να επαινέσω και να συγχαρώ τον κ. Κάμτση Κωνσταντίνο, εγγονό – απόγονο του Καπετάν Γκόνου Γιώτα οπλαρχηγού – Μακεδονομάχου από τα Γιαννιτσά και εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για τον ξεκάθαρο και δημόσιο λόγο του, όπου την ημέρα της τελετής τόνισε και καταδίκασε πως μέσα από την παράδοση και τον Πολιτισμό που παρουσιάζουν οι Σύλλογοι, κάποιοι έντεχνα μεθοδεύουν τον αλυτρωτισμό, παρουσιάζοντας σκοπούς και τραγούδια της σημερινής προπαγανδιστικής πολιτικής των Σκοπίων, ακόμη και εν αγνοία πολλές φορές των Συλλόγων και των μελών τους.
Κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην παράδοση και τον Πολιτισμό των Ελλήνων – Μακεδόνων.
Αυτό να μας κάνει όλους προσεκτικούς απέναντι στους ανθελληνικούς σκοπούς ορισμένων κέντρων και να σταθούμε σ’ αυτό που μας ενώνει και μας κάνει υπερήφανους τον “ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ”.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α
 ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...