Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Πανελλήνια Πρωταθλήματα Άρσης Βαρών Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων στην Αριδαία


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΡΣΗΣ ΒΑΡΩΝ ΠΑΙΔΩΝ, ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ

Αποδεχτήκαμε την πρόταση του Ολυμπιονίκη μας και Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρου Δήμα, να συνδιοργανώσουμε από κοινού τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Παίδων, Κορασίδων & Εφήβων - Νεανίδων. Μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση, στην οποία αναμένεται να συμμετάσχουν άνω των 250 αθλητών, πολλών προπονητών, συνοδών κ.α.
Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι από την Πόλη της Αριδαίας ξεκινά ένας νέος θεσμός διοργάνωσης αγώνων (open) της κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων.
Η πόλη της Αριδαίας, διαθέτει σημαντικές αθλητικές εγκαταστάσεις και έχει παράδοση στην επιτυχή διοργάνωση μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Στο παρελθόν έχουμε φιλοξενήσει Εθνικές ομάδες και τις παρείχαμε κάθε δυνατή βοήθεια.
Για το Δήμο μας είναι σημαντικό ότι στη διάρκεια των αγώνων, θα τιμήσουμε ένα άξιο τέκνο της Αλμωπίας, τον Ολυμπιονίκη του αθλήματος Νίκο Ηλιάδη, δίνοντας το όνομά του στην αίθουσα άρσης βαρών του ΦΟΑ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Με ιδιαίτερη χαρά αναμένουμε να υποδεχτούμε όλες τις αποστολές και να τις παρέχουμε την γνωστή Μακεδονική φιλοξενία.

Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...