Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018

Κοινή δράση καθαρισμού από κατοίκους και την Ομάδα Εθελοντών Προμάχων


Βλέποντας την αδυναμία(;) των υπευθύνων για την ευπρεπή εμφάνιση και καθαριότητα του παλιού Ηρώου και της παιδικής χαράς στην κεντρική πλατεία των Προμάχων, κάτοικοι και μέλη της Ομάδας Εθελοντών του χωριού, πραγματοποίησαν κοινή δράση, καθαρίζοντας και απομακρύνοντας την «κόπρο του Αυγεία» η οποία είχε συσσωρευτεί επί μήνες, καθιστώντας πλέον τον χώρο επικίνδυνο για την υγεία των μικρών παιδιών και αποκρουστικό για τους διερχόμενους κατοίκους και επισκέπτες.
Ο χώρος τελικά κατέστη βιώσιμος και λειτουργικός χάρη στη φροντίδα των φιλότιμων πολιτών, οι οποίοι τώρα σχεδιάζουν να παρέμβουν και σε ένα άλλο σημείο της πλατείας, το οποίο αποτελεί εστία κουνουπιών και βρωμιάς και δεν περιποιεί τιμή για κανέναν. Πρόκειται για το πολυσυζητημένο συντριβάνι, μπροστά από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, το οποίο αν και έχει περιληφθεί σε κάποια προγράμματα ανακαίνισης από τον Δήμο, εν τούτοις όμως, καμία ενέργεια δεν έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα.
























































0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...