Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Σας ενημερώνουμε ότι το ΙΕΚ Αριδαίας για το Εαρινό Εξάμηνο 2012 Α σας προτείνει 4 νέες ειδικότητες:

ΟΔΗΓΗΣΗ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟ ΑΝΕΜΟ.


Ο δυνατός άνεμος αποτελεί ένα από τα καιρικά φαινόμενα που δεν συμμαχούν με τους μοτοσικλετιστές και έχει την ιδιαιτερότητα να αποδειχθεί από απλά ενοχλητικός έως επικίνδυνος.

ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΣΟΥ.


ierosagon429 200x200 Πως θα σταματήσω να τρώω τα νύχια μου;Τρώτε τα νύχια σας και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτή την κακιά συνήθεια; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε να σταματήσετε το φάγωμα νυχιών!

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΟΥΡΟΥΝ ΣΕ ΣΩΡΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ.


ierosagon427 200x126 ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Αμερικανοί πεζοναύτες ουρούν σε σορούς Ταλιμπάν!Έρευνα για το βίντεο όπου εμφανίζονται τέσσερις Aμερικανοί να ουρούν στα πτώματα τριών Ταλιμπάν, ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί το Σώμα των Πεζοναυτών των ΗΠΑ.

ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΞΕΡΙΖΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ.


Πρόκειται για μια από τις πιο ανατριχιαστικές και βίαιες επιθέσεις που έχει δεχτεί ποτέ κρατούμενος.

ΤΡΟΦΕΣ-ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ.


  Η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας κάνει τον οργανισμό μας πιο ευάλωτο. Γεμίζοντας το πιάτο μας έξυπνα, μπορούμε να αυξήσουμε την ενέργειά μας και να βελτιώσουμε την υγεία μας.

ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ!!!


Οφθαλμαπάτη!

Ακολουθήστε απλά τις οδηγίες!

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΦΑΡΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΜΑΝ.


Andaman1
Της Ελίνας Ράπτη
Μια από τις πιο πρωτόγονες φυλές του κόσμου ταπεινώνεται σε καθημερινή βάση από τουρίστες που πληρώνουν για το λεγόμενο «ανθρώπινο σαφάρι», αντιμετωπίζοντάς τους σαν ζώα σε ζωολογικό κήπο.

ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ "ΝΤΑΛΤΟΝΣ" ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ?



Η συμμορία των Ντάλτον ήταν διαβόητη εγκληματική ομάδα που έδρασε στην Αμερικανική Δύση από το 1890 μέχρι το 1892. Στο διάστημα αυτό τα μέλη της, μεταξύ των οποίων τα αδέρφια Γκράτον (Γκρατ) (γεν. 1861), Γουίλιαμ (Μπιλ) (γεν. 1866), Μπομπ (γεν. 1869) και Έμετ (γεν.1871), διέπραξαν, σε δυτικές Πολιτείες των Η.Π.Α, πολλές ληστείες σε τρένα και τράπεζες.

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ "ΓΥΡΙΣΤΗ ΣΕΛΙΔΩΝ" !!!



O τύπος κατασκεύασε όλο αυτό επειδή βαριόταν να αλλάξει σελίδα!

"ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟΥ ΑΛΛΑΧ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΝ.


iran internet Το Ιράν ετοιμάζει το «Ίντερνετ του Αλλάχ»Όπως φαίνεται, νέοι και αυστηρότεροι κανόνες επιβάλλονται στη χρήση του διαδικτύου στο Ιράν, με ελέγχους στα Ιnternet καφέ, ενώ γίνεται προετοιμασία για ένα εθνικό διαδίκτυο. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Βήμα», το ιρανικό υπουργείο Πληροφοριών και Τεχνολογίας της Πληροφορίας διεξάγει δοκιμές για τη δημιουργία ενός πανεθνικού διαδικτύου με σκοπό την αντικατάσταση των υπηρεσιών του παγκόσμιου ιστού.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗ ΦΟΥΚΟΥΣΙΜΑ?

Χρειάστηκε να περάσουν δύο ολόκληροι μήνες από την έναρξη της πυρηνικής κρίσης στη Φουκουσίμα, για να παραδεχθεί τελικά η διαχειρίστρια εταιρία Tepco ότι η μερική τήξη του πυρήνα στον αντιδραστήρα 1 επήλθε μόλις 5 ώρες μετά το σεισμό και το τσουνάμι της 11ης Μαρτίου 2011, ενώ ακολούθησε ολική τήξη του πυρήνα 16 ώρες αργότερα. Η κατάσταση στον πυρηνικό σταθμό Φουκουσίμα κατατάσσεται σήμερα στα ανώτερα επίπεδα της κλίμακας από πλευράς επιπτώσεων.

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ


ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ - ΕΝΑ VIDEO ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ

"ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΙΧΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ"!!!


perierga.gr - Μερικές φορές νιώθω ότι ο τοίχος κουνιέται...
Το φαινόμενο της οφθαλμαπάτης σημαίνει στην ουσία ένα πράγμα για όλους (λογικούς και… τρελούς!), μηδενός εξαιρουμένου: Δυσκολευόμαστε να έχουμε μια σαφή σντίληψη της εικόνας που βλέπουμε.

TEST..ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΤΙΜΑΣ?


perierga.gr - Εσύ ποια... στάση προτιμάς!Δώσε βάση και απάντησε ειλικρινά στις ερωτήσεις! Κάνε προσθέσεις, αφαιρέσεις και πολλαπλασιασμούς και το αποτέλεσμα θα σε καταπλήξει:

ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ!!!


5 άτομα παίζουν μια κιθάρα ταυτόχρονα με εκπληκτικό αποτέλεσμα
Σύμφωνα με τα στατιστικά του YouTube και τον ρυθμό ανόδου του, πρόκειται για ένα από τα κορυφαία βιντεάκια των τελευταίων μηνών αφού έχει ήδη ξεπεράσει τα 10 εκατομμύρια προβολές σε 5 μέρες.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...WWW.ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ !


 
Αύριο, Πέμπτη, αρχίζει η καταχώρηση διεθνώς σχεδόν οποιασδήποτε λέξης ως κατάληξης στις διευθύνσεις του διαδικτύου, γεγονός που αποτελεί την μεγαλύτερη επανάσταση στο Ίντερνετ από τη δημιουργία του στη δεκαετία του '80.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...