Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ



Τέλεση αγιασμού στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για τη νέα περίοδο
Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη και να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών


Αγιασμός πραγματοποιήθηκε σήμερα (15/10) στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για τη νέα περίοδο μετά από την ορκωμοσία και εγκατάσταση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων. Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ.

Ο Σεβασμιότατος ευχήθηκε η νέα περίοδος να είναι καρποφόρα και δημιουργική και όλα τα έργα να έχουν την ευλογία Του Θεού. «Χρειάζεται να προσφέρουμε ανακούφιση και ελπίδα στον κόσμο», τόνισε. Επίσης, συμβολικά προσέφερε στον κ. Αντιπεριφερειάρχη μία εικόνα της Παναγίας Αγιοταφίτισσας για την προστασία και την καθοδήγηση όλου του προσωπικού της Περιφέρειας. Με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρίδης προσέφερε στον Σεβασμιότατο αναμνηστικό λεύκωμα για την Πέλλα και, ειδικά, για τη λίμνη Βεγορίτιδα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο για την τέλεση του αγιασμού και τις ευχές τους και αναφέρθηκε συνοπτικά στην αποστολή και στόχους για τη νέα περίοδο. Όπως τόνισε, «η νέα περίοδος συμπίπτει με τον προγραμματισμό του Συμφώνου Εταιρικής Σχέσης και θα συνεχίσουμε, στην ίδια κατεύθυνση, με έργα που έχουν ανταποδοτικότητα και δράσεις που στηρίζουν και αναπτύσσουν την τοπική πραγματική οικονομία». Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ζέρζης έκαναν αναφορά στις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που θα στηρίξει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σε όλη την επικράτειά της το επόμενο διάστημα με διανομή τροφίμων και ρούχων σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας, με την ευκαιρία, ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για το πιλοτικό πρόγραμμα εξασφάλισης ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος. Πρόκειται για μία σημαντική δράση που πρόκειται να ανακουφίσει πολλές οικογένειες και να βελτιώσει τους όρους και την ποιότητα της ζωής τους.


Στην τελετή παραβρέθηκαν εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κκ. Μαρία Ζωγράφου, Μαρία Καράμπελα, Λάκης Βασιλειάδης και Πέτρος Ζέρζης, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Παντελεήμων Κολόμβος, ο Διοικητής της ΙΙας Μ.Κ. Μεραρχίας Υποστράτηγος Δημήτριος Αλεβίζος, ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Πυραγός Φωστηρόπουλος Παναγιώτης, Διευθυντές και Προϊστάμενοι των υπηρεσιών, ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Πέλλας κ. Γρηγόρης Γουστέρης, ο Διευθυντής και τα στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας, εκπρόσωπος του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργου Καρασμάνη, εκπρόσωπος του Βουλευτή Πέλλας κ. Διονύση Σταμενίτη, εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.ά. 



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ


25 χρόνια συμβολή στην τοπική Ανάπτυξη

Ενημερωτική εκδήλωση της Αναπτυξιακής Πέλλας
με επετειακό και αναπτυξιακό χαρακτήρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Πέλλας - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ (ΑΝ.ΠΕ), καθώς και η Επιτροπή Διαχείρισης του Προγράμματος Leader (ΕΔΠL), πραγματοποιούν το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014   και ώρα 18:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας  Πέλλας (Διοικητήριο),  για τα 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝ.ΠΕ (25/10/1989 - 25/10/2014), ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο «ΑΞΟΝΑΣ 4 - LEADER, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ - ΣΤΟΧΟΙ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013», του Άξονα 4 «Εφαρμογή της προσέγγισης Leader» του τοπικού προγράμματος Πέλλας «ΠΕΛΛΑΙΑ ΧΩΡΑ: Ο Άνθρωπος, τα αγαθά, η Ιστορία, ο Πολιτισμός, το Περιβάλλον – το Όραμα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Πρόεδρος Δ.Σ. & ΕΔΠL της ΑΝ.ΠΕ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης και ο Δήμαρχος Έδεσσας και Διευθύνων Σύμβουλος Δ.Σ. & Αντιπρόεδρος ΕΔΠL προσκαλούν τις τοπικές αρχές, τους εκπροσώπους των τοπικών αναπτυξιακών, παραγωγικών και κοινωνικών φορέων, τους πολίτες, επαγγελματίες και επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθούν και να συμβάλλουν με την παρουσία και εμπειρία τους στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης (Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014, ώρα 18.00, αίθουσα εκδηλώσεων Διοικητηρίου, Έδεσσα):

18:00     Προσέλευση συμμετεχόντων
18:10     Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί
·       Προέδρου Δ.Σ. & Προέδρου Ε.Δ.Π.L κ. Θεοδωρίδη Ι. Θεόδωρου – Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  και
·       Διευθύνοντα Συμβούλου & Αντιπροέδρου Ε.Δ.Π.L  κ. Γιάννου Δημητρίου - Δημάρχου Έδεσσας 
18:30 Χαιρετισμός Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη Γεώργιου
18:40  Χαιρετισμός Ειδικού Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ιατρίδη Δημήτριου
18:50 Παρουσιάσεις  Γενικού Διευθυντή ΑΝ.ΠΕ. – Συντονιστή Τοπικού προγράμματος LEADER κ. Κιοσέογλου Ιορδάνη
·       Παρουσίαση Συνοπτικού Προφίλ Αναπτυξιακής Πέλλας (ΑΝ.ΠΕ.)
·       Απολογισμός Έργου ΑΝ.ΠΕ 1989-2008
·       Βίντεο και φωτογραφικό υλικό έργων Leader
·       Παρουσίαση Τοπικού προγράμματος Άξονα 4 - Leader
·       Παρουσίαση Έργου ΑΝ.ΠΕ. 2009-2014
19:25   Παρουσίαση  Γενικού Διευθυντή ΑΝ.ΚΟ. – Προέδρου Ελληνικού Δικτύου LEADER    κ. Αμανατίδη Γεώργιου
·       Ελληνικό Δίκτυο LEADER – Εμπειρίες και προτάσεις
19:35    Παρουσίαση  Γενικού Διευθυντή ΑΝ.Ε.Θ. - κ. Παπαβασιλείου Βασίλειου
·       CLLD/LEADER – Στόχοι και προοπτικές στην νέα προγραμματική περίοδο 2014-2020

19:45    Λήξη ενημερωτικής εκδήλωσης

ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΩ ΓΑΡΕΦΙ

 
Για πέμπτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί η γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς στο χωριό Γαρέφι του Δήμου Αλμωπίας, και συγκεκριμένα στην πλατεία του Άνω Γαρεφείου την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 13:00π.μ.
Το Γαρέφι πρωταγωνιστεί για πάνω από έναν αιώνα στην καλλιέργεια του συγκεκριμένου εντόπιου τύπου πιπεριάς (πιπεριά Μπαχόβου ή Καρατζοβίτικη), η οποία προορίζεται τόσο για το καθημερινό τραπέζι, όσο και για την παραγωγή του γλυκού καπνιστού πιπεριού και του μπούκοβου.
Την εκδήλωση, με θέμα την παραδοσιακή ποικιλία Πιπεριάς, η οποία προσφέρει μοναδικής ποιότητας πιπέρι, διοργανώνει ο Μ.Σ. Γαρεφείου “Κώστας Γαρέφης” σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συναιτερισμό Γαρεφείου, με τον Δήμο, τη ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Οι επισκέπτες θα απολαύσουν εκλεκτά εδέσματα της περιοχής με βάση την καρατζοβίτικη πιπεριά και τα παράγωγά της, αλλά και διάφορα άλλα τοπικά προϊόντα.
Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν επίσης παραδοσιακούς χορούς και  διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ λίγο πιο πριν νωρίς το πρωί και ώρα 10:30 θα τιμήσουμε τον μακεδονομάχο οπλαρχηγό ΚΑΠΕΤΑΝ ΓΑΡΕΦΗ όπου το χωριό μας έχει πάρει την ονομασία από τον ίδιο.

Μ.Σ. Γαρεφείου ¨Κώστας Γαρέφης”
Α.Σ. Γαρεφείου
Δήμος Αλμωπίας
ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας
Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

"ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΥΡΗΝΟ ΡΟΔΑΚΙΝΟ" ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ



Ο Α.Σ. Αλμωπίας και ο  Α.Σ. Βέροιας VENUS GROWERS σας προσκαλούν σε ομιλία - ενημέρωση με θέμα « Συμβολαιακή Γεωργία στο συμπύρηνο ροδάκινο » που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 7 μ.μ. στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας. 








                                                                                     Για τον 
                                                                                            Α.Σ. Αλμωπίας


                                                                                                     -Ο-
                                                                                                 Πρόεδρος
                                                                                       Μπερμπέρης Παντελής

ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΒΑΖΕΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΑ


Τέλος στις αντιαισθητικές κηλίδες(ή αλλιώς πανάδες, όπως ευρύτερα αποκαλούνται),  που εμφανίζονται μετά τις διακοπές στο πρόσωπο και τα χέρια εκατομμυρίων γυναικών, βάζει η  δερματολογία!
Η θεραπεία που προσφέρει η σύγχρονη δερματολογία, δίνει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα και ενδείκνυται να γίνεται τους χειμερινούς μήνες, όταν δηλαδή η ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι έντονη και πάντα σε συνδυασμό με τη χρήση αντηλιακού.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία  παγκοσμίως έχει υπολογιστεί ότι αντιαισθητικές κηλίδες έχουν περίπου 45-50 εκατομμύρια άνθρωποι, το 90% των οποίων είναι γυναίκες!
«Η εξέλιξη της τεχνολογίας μας επιτρέπει πλέον να απαλλαγούμε γρήγορα από τις αντιαισθητικές κηλίδες»τονίζει  η δερματολόγος-αφροδισιολόγος  Δρ. Θεοδώρα Φατσέα και προσθέτει:

«Σήμερα έχουμε στη «φαρέτρα» μας αρκετά μέσα προκειμένου να έχουμε γρήγορα και άμεσα αποτελέσματα κατά της εξάλειψης αλλά και της επανεμφάνισης των κηλίδων ».
Συγκεκριμένα στη διάθεση των δερματολόγων κατά των κηλίδων υπάρχουν:
  • Η χρήση λευκαντικών αλοιφών που περιέχουν υδροκινόνη και τρετινοϊνη (μέθοδος Kligman),  αποτελεί αρκετά κοινή θεραπεία με καλά αποτελέσματα στη λεύκανση του δέρματος
  • Tο χημικό peeling με το οποίο γίνεται η αφαίρεση των επιφανειακών στιβάδων του δέρματος δημιουργώντας  μία νέα επιδερμίδα καλύτερη και λαμπερότερη από την προηγούμενη
  • Η χορήγηση βιταμίνης  βοηθάει στην πρόληψη για τις δυσχρωμίες από το πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια.  Η ισχυρή αντιοξειδωτική θεραπεία αποκαθιστά την ελαστικότητα, τη φωτεινότητα και τον τόνο του δέρματος, ενώ παράλληλα αποχρωματίζει τις δυσχρωμίες, λειαίνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
  • Τα Laserνέας γενιάς δρουν απευθείας στα υπερενεργά μελανοκύτταρα αναστέλλοντας τη δράση τους, με αποτέλεσμα να αποδομείται η δυσχρωμία. Το fraxellaserενδείκνυται για αντιμετώπιση της φωτογήρανσης, των κηλίδων και του μελάσματος, δίνει εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα σε ελάχιστες συνεδρίες, μειώνοντας  την πιθανότητα επανεμφάνισής τους.
 
                    ΑΙΤΙΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΚΗΛΙΔΩΝ
 
Οι αντιαισθητικές καφέ κηλίδεςεμφανίζονται κυρίως στο μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών, αναπαραγωγικής ηλικίας, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών και της αλόγιστης έκθεσης στον ήλιο. Το μέλασμα εμφανίζεται συχνότερα σε γυναίκες με σκουρόχρωμο δέρμα, χωρίς φυσικά να εξαιρεί και τους άνδρες σε μικρότερο ποσοστό.
Οι δυσχρωμίες αυτές εμφανίζονται κυρίως στην περιοχή του προσώπου (παρειές, μέτωπο, μύτη, άνω χείλος, πηγούνι) και των χεριών, λιγότερο στο λαιμό ή άλλα μέρη του σώματος  και οφείλονται στην τοπική αύξηση της μελανίνης στη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας. Με την πάροδο του χρόνου αυξάνονται σε μέγεθος αλλά και σε αριθμό.
Σύμφωνα με τους δερματολόγους οι κύριες αιτίες εμφάνισης είναι:
  • Η αλόγιστη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία , χωρίς προστασία
  • Oρμονικές διακυμάνσεις λόγω χρήσης φαρμάκων  ή αντισυλληπτικών
  • Κληρονομικοί παράγοντες
  • Έντονο στρες
  • Έλλειψη σιδήρου από τον οργανισμό ή έλλειψη μαγνησίου και έλλειψη βιταμίνης C
  • Η λήψη αντιεπιληπτικών και άλλων φαρμάκων (κορτιζόνης, ισοτρετινοϊνης και άλλων φωτοευαίσθητων ουσιών)
  • Η αφυδάτωση του δέρματος
  • Η ακμή όταν δεν αντιμετωπίζεται έγκαιρα και σωστά
  • Η χρήση καλλυντικών με αλκοόλ (οινόπνευμα)
  • Η κύηση
  • Η  εμμηνόπαυση
 
 
 
              ΤΥΠΟΙ  ΜΕΛΑΣΜΑΤΟΣ – ΠΡΟΛΗΨΗ
 
Το μέλασμα χαρακτηρίζεται από υπερχρωματισμό σημείων του προσώπου  και διακρίνεται σε τρεις τύπους:
  • Τον επιδερμικό (παρουσία περίσσειας μελανίνης στην επιδερμίδα)
  •  Το δερματικό ή χοριακό (παρουσία μελανοφάγων στο κυρίως δέρμα)
  •  Το μικτό τύπο (εμφανίζονται κηλίδες τόσο στην επιδερμίδα, όσο και στις βαθύτερες στιβάδες του δέρματος). Πιο συνηθισμένη περίπτωση είναι ο τύπος του μικτού μελάσματος.

«Η καλύτερη πρόληψη είναι η λογική έκθεση στον ήλιο. Όταν η έκθεση στον ήλιο δεν μπορεί να αποφευχθεί, τότε είναι απαραίτητη η χρήση καπέλου, γυαλιών ηλίου και η συχνή χρήση αντηλιακού με δείκτη προστασίας τουλάχιστον άνω των 30, το οποίο να έχει προστασία και στους δύο τύπους υπεριωδών ακτίνων UVA& UVB» καταλήγει η Δρ. Φατσέα.  www.abh-medicalgroup.com, τηλ.210 8949090

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ


Α’ ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ                                               14/10/2014           
Έδρα: Εγνατία 91 (2ο Γυμνάσιο Έδεσσας)
                 
                                                                          
Καταγγελία για την ποινικοποίηση των μαθητικών καταλήψεων


Η Α΄ΕΛΜΕ ΠΕΛΛΑΣ τάσσεται στο πλευρό των μαθητών – πρώην μελών του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του 1ου ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ που πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014 για τις καταλήψεις της 26ης-28ης Νοεμβρίου 2012.
Η ποινικοποίηση των μαθητικών κινητοποιήσεων και η επιφόρτιση των εκπαιδευτικών με καθήκοντα πληροφοριοδότη των διωκτικών αρχών μετατρέπει την εκπαιδευτική κοινότητα από χώρο ελεύθερης έκφρασης, δημιουργίας και ανοιχτής γνώσης, σε πεδίο αντιπαιδαγωγικών πρακτικών. Οι μαθητές, όπως και κάθε άλλη κοινωνική ομάδα, έχουν απόλυτο δικαίωμα να αγωνίζονται για τη βελτίωση των συνθηκών φοίτησής τους στα δημόσια σχολεία.

Ζητάμε να σταματήσει τώρα η δίωξη εναντίον των μαθητών του δεκαπενταμελούς μαθητικού συμβουλίου για παραβίαση του άρθρου 334 του Π.Κ. «διατάραξη οικιακής ειρήνης», επειδή συμμετείχαν στην κατάληψη του σχολείου τους, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ ΕΔΕΣΣΑΣ.
Παρακαλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να βρίσκονται την Παρασκευή ώρα 9 π.μ. στο χώρο των Δικαστηρίων της Έδεσσας για να συμπαρασταθούμε έμπρακτα στα παιδιά!


 


Η Πρόεδρος                                                                                        Η Γραμματέας





Μαριάννα  Δουλγερίδου                                                                   Μαριάννα Τόμα

                              

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...