Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος"


ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ 2.707.926 € (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ), ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ,ΦΟΥΣΤΑΝΗΣ, ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ,ΟΡΜΑΣ ΚΑΙ ΔΩΡΟΘΕΑΣ (ΑΓΑΘΗΣ)

Χρηματοδότηση ύψους 2.707.926,18 ευρώ πλέον ΦΠΑ ,εξασφάλισε ο Δήμος Αλμωπίας και η ΔΕΥΑ από το πρόγραμμα "Φιλόδημος" του Υπουργείου Εσωτερικών, για τη βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης.
Συγκεκριμένα, η χρηματοδότηση αφορά την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Αριδαίας και τη βελτίωση των υποδομών ύδρευσης Αρχαγγέλου, Φούστανης, Λουτρακίου, Όρμας, Δωροθέας-Αγάθης.
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:
"Πρόκειται για μια εξέλιξη, η οποία μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Με την έγκριση αυτής της μεγάλης χρηματοδότησης, εξασφαλίζουμε για τον τόπο μας ένα έργο πνοής, που θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα ζωής όλων μας. Το δίκτυο ύδρευσης της Αριδαίας είναι παλιό και η αντικατάστασή του θα είναι ένα από τα μεγαλύτερα έργα που έχει δει ο τόπος μας, σε συνέχεια της κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου ,που ολοκλήρωσε η δική μας Δημοτική Αρχή. Παράλληλα, οι Τοπικές Κοινότητες που προαναφέρθηκαν, θα δουν σημαντική βελτίωση στα δίκτυα ύδρευσης. Θέλω να συγχαρώ τη ΔΕΥΑ Αλμωπίας, τον Πρόεδρο Χρήστο Γεωργίου, που έχει εργαστεί σκληρά, για να σταθεί με αξιοπρέπεια η Δημοτική μας επιχείριση ,το Δ.Σ. και όλους όσους συνέβαλαν στην εκπόνηση της πρότασης ,που καταθέσαμε γι' αυτό το σπουδαίο έργο. Η ΔΕΥΑ απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει, εξαιτίας της διαχείρισης παλαιότερων ετών, σήμερα μπορεί να σχεδιάζει και να υλοποιεί, έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους καταναλωτές".

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ


Τουρνουά ποδοσφαίρου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα διοργανώνουν ο Μακεδονικός Έδεσσας, η Ελπίδα Έδεσσας, ο Άρης Νησίου και η ομάδα Κ17 του Εδεσσαϊκού το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου στο γήπεδο Έδεσσας "Φόρης Γεντζής". 
Ώρα έναρξης 13:30. 
Τιμή εισόδου 5 ΕΥΡΩ. 
Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας και περιχώρων και της μικρής Χρυσοβαλάντως από την Υδραία.

Ευχές του Α.Σ. Γιαννιτσά


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...