Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Κοπή βασιλόπιτας των υπηρεσιών Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής και Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πέλλας



Παρουσία Αηδονά η κοπή βασιλόπιτας των υπηρεσιών Αγροτικής Οικονομίας-Κτηνιατρικής και Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων της Π.Ε. Πέλλας



Η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά είχε την ευκαιρία να συζητήσει από κοντά με τα στελέχη των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικού-Ανθρωπίνων Πόρων κατά τη διάρκεια της κοπής βασιλόπιτας των δύο υπηρεσιών.

«Η συνεργασία που έχουμε με τις δύο αυτές σημαντικές υπηρεσίες μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Από τη μία τα οικονομικά θέματα και η χρηστή διαχείριση του προϋπολογισμού που αποτελεί προϋπόθεση για να προσφέρουμε στον τόπο μας με έργα και δράσεις, από την άλλη, η υπηρεσία που εξυπηρετεί και αναλαμβάνει πρωτοβουλίες υλοποίησης προγραμμάτων για τον αγροτικό κόσμο της Πέλλας. Εύχομαι σε όλα τα στελέχη καλή και δημιουργική χρονιά» δήλωσε η κα. Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά στο περιθώριο των δύο λιτών εκδηλώσεων.

Τα στελέχη από την πλευρά τους ευχήθηκαν στην κα. Αντιπεριφερειάρχη, το 2019 να είναι μια επιτυχημένη χρονιά με επίτευξη στόχων σε προσωπικό και πολιτικό επίπεδο.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο cafe - wine bar Fuente στο Λουτράκι Αλμωπίας ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας έκοψε την βασιλόπιτά του. 
Το διοικητικό συμβούλιο ευχαρίστησε όσους στέκονται δίπλα και υποστηρίζουν την συνεχή προσπάθεια που γίνεται από τον όμιλο τόσο με την διοργάνωση διεθνών και πανελλαδικών πρωταθλημάτων όσο και με την διάδοση του αθλήματος και του αθλητικού πνεύματος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, μέλη, αθλητές και οι οικογένειες τους, εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο αντιδήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος  Χουρσόγλου, ο περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης κι ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Πασόης. 
Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο ομάδα γυναικών του Ομίλου με τις αθλήτριες Μαρία Γεωργιάδου και Άννα Σαμαρά για την άνοδό της στην Α Εθνική κατηγορία, και το ιδρυτικό μέλος και πολύτιμος βοηθός και αρωγός του Ομίλου, ο καρδιολόγος Θανάσης Μπόσνας.






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...