Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Ευχές από τον υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση


Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" και η ομάδα του σας εύχονται όμορφες και χαρούμενες πασχαλιάτικες μέρες, με υγεία και αγάπη!

Καλό Πάσχα!

Ευχές του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου


Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ: Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ



Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας οργανώνει εκδήλωση-ημερίδα με θέμα:

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΠΕΛΛΑΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ:
Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΛΛΑΣ

η οποία θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Μαΐου 2019, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Έδεσσας, στις 11:30.
Αρχαιολόγοι της Εφορείας θα αναφερθούν στις πιο πρόσφατες ανασκαφικές έρευνες, σε πτυχές της συντήρησης των αρχαιοτήτων στην Έδεσσα, αλλά και στο γενικότερο αρχαιολογικό έργο της Εφορείας Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας. Θα μιλήσουν οι:
-Ελισάβετ Τσιγαρίδα, αρχαιολόγος. Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας
Θέμα: Η Υπηρεσία στην υπηρεσία των μνημείων

-Αλεξάνδρα Ζαμπίτη, αρχαιολόγος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας
Θέμα: Φωτίζοντας το παρελθόν της κάτω πόλης της αρχαίας Έδεσσας, μέσα από τις πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης και το έργο της ανασκαφικής σκαπάνης

-Γεώργιος Σταλίδης, αρχαιολόγος, Προϊστάμενος Τμήματος Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας
Θέμα: Το επισκοπείο, ένα λαμπρό οικοδόμημα στην καρδιά της Έδεσσας των παλαιοχριστιανικών χρόνων.

Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με εκπροσώπους συλλόγων στο Διοικητήριο για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου



Συνάντηση της Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με εκπροσώπους συλλόγων στο Διοικητήριο για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

·        Κάλεσμα της  Αθηνάς Αθανασιάδου – Αηδονά για παλλαϊκή συμμετοχή στις εκδηλώσεις


                   Την ερχόμενη Πέμπτη 2 Μαϊου και ώρα 13:00 θα πραγματοποιηθεί η ευρεία συνάντηση με Συλλόγους για την προετοιμασία των εκδηλώσεων μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του 3ου ορόφου στο Διοικητήριο (Έδεσσα).
                   Η κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά  προσκαλεί όλους τους εκπροσώπους των συλλόγων να παραστούν για να συζητηθούν οι προτάσεις που υπάρχουν και να προκύψει το τελικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων μνήμης. Άλλωστε, φέτος, συμπληρώνονται 100 χρόνια από τα τραγικά γεγονότα της Γενοκτονίας και οι εκδηλώσεις αποκτούν ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Ευχές από τον Διονύση Σταμενίτη


ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ


Ο Δήμος Έδεσσας βράβευσε το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για την πολυετή προσφορά του


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΕΣΣΑΣ

Την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας, ο Δήμος Έδεσσας, σε μια όμορφη και σεμνή τελετή, βράβευσε το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας για την πολυετή προσφορά του στην επαγγελματική κατάρτιση των νέων της περιοχής και τη συνεχή αρωγή του στις κοινωνικές εκδηλώσεις του Δήμου Έδεσσας.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού, στην έναρξη της τελετής, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πασχάλης Αλέξανδρος, επισήμανε το "brand" ΙΕΚ ΕΔΕΣΣΑΣ που αποτελεί για την περιοχή μας η συγκεκριμένη εκπαιδευτική δομή. Αφού ευχαρίστησε για την ενεργό στήριξη του ΙΕΚ σε πλειάδα εκδηλώσεων του Δήμου, στάθηκε στις ευκαιρίες κατάρτισης που προσφέρει στους νέους, στην άριστη εκπαίδευση που τους παρέχει, και τον διάπλατο δρόμο που τους ανοίγει προς την αγορά εργασίας.

Ακολούθως, ο Διευθυντής του ΙΕΚ Έδεσσας κ. Χρήστου Χριστόδουλος, στο λόγο του, περιέγραψε τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί για να βγει το ΙΕΚ από το "τέλμα" και την "ανυπαρξία" των προηγούμενων χρόνων, όπου μετά από δύο δεκαετίες ύπαρξης στα εκπαιδευτικά δρώμενα της περιοχής ελάχιστοι γνώριζαν ακόμη και την ύπαρξή του. Σήμερα, όλοι πλέον αντιλαμβάνονται την τεράστια δυναμική του, καθώς αποτελεί τη μόνη σοβαρή και διαρκή μονάδα εκπαίδευσης ενηλίκων στην περιοχή της Έδεσσας. Στην ανάπτυξη του συντέλεσε η λειτουργία καινοτόμων ειδικοτήτων όπως του "ΔΙΑΣΩΣΤΗ", του "ΒΟΗΘΟΥ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΥ", των "ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ", των "ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ" και πολλών άλλων (15 συνολικά) που μαγνήτισαν το ενδιαφέρον του κόσμου καθώς προσφέρουν πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης.

Ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου Δημήτριος ευχαρίστησε στην ομιλία του το ΔΙΕΚ Έδεσσας για την εξωστρέφεια του, τη ζωντάνια που προσφέρει στην πόλη με τα εκατοντάδες άτομα που κινούνται γύρω από αυτό, πολλά μάλιστα εκ των οποίων έρχονται από άλλες πόλεις. Δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την υψηλή κατάρτιση που προσφέρει, γεγονός που αποτυπώνεται άμεσα στην αγορά εργασίας, εν αντιθέσει με πολλά ΑΕΙ-ΤΕΙ που το μόνο που δημιουργούν είναι στρατιές μορφωμένων ανέργων. Τέλος υποσχέθηκε συνεχή στήριξη στο ΙΕΚ από τον Δήμο Έδεσσας ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο του.

Τις ομιλίες ολοκλήρωσε ο εκπαιδευτής κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρος των τμημάτων "Αρχιμαγείρων-Chef", που αποτελούν και την βιτρίνα του ΙΕΚ, καθώς οι επιτυχίες και η λάμψη των βραβείων που έχουν φέρει, τους έχουν κάνει γνωστούς σε όλο το πανελλήνιο. Ο κ. Κουρατζόγλου τόνισε τις συνεχείς και επίπονες προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε οι σπουδαστές μαγειρικής να φτάσουν σε αυτό το υψηλό επίπεδο ενώ αναφέρθηκε και στη σύνδεση που προσπαθεί να επιτύχει με τις γαστρομαγειρικές συνήθειες της περιοχής μας. Σε μια από τις πιο όμορφες στιγμές της τελετής ο κ. Κουρατζόγλου χάρισε στον Δήμαρχο και στον Αντιδήμαρχο από μια ποδιά μαγειρικής με το λογότυπο του ΙΕΚ, οι οποίοι δεν δίστασαν να τις φορέσουν καταχειροκροτούμενοι από το ακροατήριο.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε βράβευση των σπουδαστών μαγειρικής και του εκπαιδευτή τους κ. Κουρατζόγλου Θ. για τη συμμετοχή και τα μετάλλια που κατέκτησαν στον 11ο Διεθνή Διαγωνισμό Μαγειρικής Νοτίου Ευρώπης που διεξήχθη 1 με 4 Μαρτίου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Επίσης, ο Δήμαρχος βράβευσε τον Διευθυντή κ. Χρήστου Χρ. αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο τις προσπάθειες που έχει καταβάλλει για την αναγέννηση του ΙΕΚ Έδεσσας και τη καθιέρωση του ως ένα δυνατό brand στους εκπαιδευτικούς χώρους της περιοχής.

















Ιερά πανήγυρις Αγίου Γεωργίου στο Ριζοχώρι


Ευχές του προέδρου της Δημοτικής κοινότητας Έδεσσας


«Στη γη των Πατέρων μας». Υπερθέαμα που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η Πέλλα»



            Μια απίστευτη υπερπαραγωγή είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την Κυριακή (14.4.2019) όσοι παρευρέθηκαν στην παράσταση με τίτλο «Στη γη των Πατέρων μας», ένα χοροθεατρικό οδοιπορικό αφιέρωμα στις Αλησμόνητες Πατρίδες. Υπερθέαμα για τα ελληνικά δεδομένα που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η Πέλλα», στο Πνευματικό Κέντρο των Γιαννιτσών, πραγματικά αναδείχτηκε η δουλειά του Ομίλου που γίνεται όλα αυτά τα χρόνια κάτω από την επίβλεψη, των χοροδιδασκάλων, της υπεύθυνης των Θεατρικών τμημάτων, του  Δ.Σ και προσωπικά του Προέδρου κ. Γιώργου Δόντσιου.

           Ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεατρικά, χορευτικά και ολοκληρωμένη παρουσίαση σε μία αίθουσα κατάμεστη με τη συμμετοχή του συνόλου των τμημάτων.
Την  εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Ομίλου Γιώργος Δόντσιος.

          Αναβιώθηκαν ήθη, έθιμα, χοροί και κυρίως ανθρώπινες καθημερινές στιγμές της εποχής του Α΄ Βαλκανικού πολέμου το 1913, η διαδρομή της μνήμης  ξεκίνησε από τη Σμύρνη, πήγε  στην Ανατολική Ρωμυλία και Θράκη, πέρασε από την Προποντίδα και τον Πόντο και κατέληξε στην Καππαδοκία μέσα από μια ιστορία αγάπης.
        Τα γεγονότα και οι ημερομηνίες που αναφέρθηκαν είναι πραγματικά. Τα πρόσωπα στη Σμύρνη επίσης.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια είχαν οι ικανότατοι χοροδιδάσκαλοι του Ομίλου μας
Δημήτρης Μήτσκας και Αναστασία Κεχαγιά
Θανάσης Βαρσαμάς  Μοντέρνο και
Γιώτα Φλήρη Σενάριο-Σκηνοθεσία, υπεύθυνη θεατρικών τμημάτων
οι οποίοι καταχειροκροτήθηκαν παρατεταμένα στη λήξη της παράστασης.

Παρουσιάστηκε ένα άρτιο χορευτικό, θεατρικό, μουσικό, σκηνοθετικό και ενδυματολογικό αποτέλεσμα. Οι χοροί, τα θεατρικά και τα τραγούδια απέσπασαν το πολύ θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Παρουσιάστηκαν χοροί και δρώμενα  από την  Σμύρνη, την Ανατολική Ρωμυλία και Θράκη, την Προποντίδα και τον Πόντο και την Καππαδοκία.

Το άριστο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε με τις φορεσιές του Ε.Ο.Γ ΄΄Η ΠΕΛΛΑ'' καθώς και φορεσιές που πρόθυμα δάνεισαν φίλοι σύλλογοι.

 Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους συλλόγους:

Πολιτιστικό Σύλλογο Αραβησσού « Παύλος Μελάς»
Σύλλογο Στραντζαλιωτών Ν. Πέλλας « Η Στράντζα»
Αν. Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών
Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών
Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας ''Αλησμόνητες Πατρίδες''
ΦΕΣ Νέα Γενιά Πετριάς
Εκπολιτιστικό Σύλλογο Πολυκάρπης
Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Μυλοτόπου ''Οι Καππαδόκες''
Σύλλογος φίλων ιστορίας και αναπαράστασης αυτής Γιαννιτσών.
Τις κυρίες Όλγα Καστανά και Γεωργία Θωμαΐδου για την παραχώρηση φορεσιών από την προσωπική τους συλλογή

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι:

Εκπρόσωπος Μητροπολίτου Πέλλας , Εδέσσης και Αλμωπίας Πατέρας Ε. Χαραλαμπίδης
Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος
Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑΠ κ. Απόστολος Φάκας 
Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Αθανάσιος Επιτροπάκης
Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Ζωή Κουτσοκώστα
Αντιδήμαρχος Πέλλας κ. Γεώργιος Ανδρεάδης
Πρόεδρος Δημ. Ενότητας Γιαννιτσών κ. Σταυρούλα Γκαδάκη
Βουλευτής Ν. Πέλλας κ. Γ. Καρασμάνης.
Γ. Α. Δ. Θεσσαλονίκης Αντιστράτηγος (ΕΑ) κ. Ν. Μπαντουβάκης
Περιφερειακός σύμβουλος κ. Ι. Ανδρίτσος
Πρόεδρος ΠΟΠΣΜ κ. Δ. Γιουματζίδης
Νομικός σύμβουλος του Ομίλου μας κ. Ιορδάνης Τοπαλίδης
Πρόεδροι και αντιπροσωπείες από όλους του Συλλόγους των Γιαννιτσών και της
ευρύτερης περιοχής . 

Ευχαριστούμε θερμά:

Όλα τα μέλη, τους χορευτές, τους ηθοποιούς, τους εθελοντές τους φίλους και το φιλότεχνο και φιλόμουσο κοινό που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Τον πρόεδρο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας ''Αλησμόνητες Πατρίδες'' κ. Σταύρο Βαφειάδη ο οποίος τιμής ένεκεν συμμετείχε στο χορό με το τμήμα παραστάσεων του Ομίλου μας.

          
Τους χορηγούς μας:

I.KTEO ΔΟΥΒΑΝΤΖΗΣ-ΠΕΝΟΓΛΟΥ
               
ΟΠΤΙΚΑ ΤΣΕΠΕΛΗΣ

ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗΜΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΖΙΩΓΟΣ ΠΕΡΙΚ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΞΕΤΑΣΙΣ ΖΑΙΚΟΣ ΜΑΝΟΣ – ΖΙΩΓΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΓΓΟΣ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ

ΠΡΟΠΟ  ΤΑΚ. ΑΧΛΑΤΛΗΣ –ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΙΚΗ

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΣΤΟΧΟΣ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΜΑΚ ΤΩΝ      ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΧΟΣ

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΣΑΜΠΟΣ

Τον χορηγό επικοινωνίας  ΠΕΛΛΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ που στήριξε και προβάλει  για μια ακόμη φορά την  προσπάθειά μας :

           Το Δήμο Πέλλας υπό τον κ. Γ. Στάμκο,  τη ΔΗΚΕΠΑΠ υπό τον κ.  Α. Φάκα και την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υπό την κ. Α. Αηδονά  για τη συνδιοργάνωση και τη στήριξη της εκδήλωσης καθώς και τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Μ. Ζωγράφου-Τσαντάκη και  κ. Ι. Ανδρίτσο που πάντα στηρίζουν τις δράσεις του Ομίλου μας.

           Επιπλέον θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συντελεστές του μουσικού σχήματος «Οι παιχνιδιατόροι» για τη μουσική επένδυση  της παράστασης  που ήταν εξαιρετικοί.

       
 Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους μουσικούς

Ντάκα Δημήτρη                : Τραγούδι  - Κρουστά 
Αναστασία Ζαχαριάδου   : Τραγούδι – Κανονάκι
Σπυριδόπουλο Μίλτο       : Λαούτο - Κιθάρα
Τζανάκη Μανώλη              : Ούτι    
Μπλέτσο Αλέξανδρο         : Βιολί
Μητκούδη Βασίλη             : Γκάιντα
Γιουψάνη Σάκη                  : Λύρα



Ευχαριστούμε τις τοπικές εφημερίδες για την προβολή των δραστηριοτήτων του Ομίλου, όπως επίσης και τις ηλεκτρονικές πύλες για την συνεχή ενημέρωση των μελών και φίλων μας μέσω των ιστοσελίδων τους.


Οι φωτογραφίες παραχωρήθηκαν στον Όμιλο αφιλοκερδώς από τον φωτογράφο Κώστα Παπαδόπουλο και τον ευχαριστούμε θερμά.

Θερμές ευχαριστίες στον Αντώνη Παπαδόπουλο (Συμβαίνει τώρα) για την κάλυψη και την προβολή στο site εκδηλώσεων

Διοργάνωση: Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών “ Η ΠΕΛΛΑ”.
Συνδιοργανωτές: ΔΗΚΕΠΑΠ, Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

                                                                ΜΕ ΤΙΜΗ
                                                                  ΤΟ ΔΣ














Ανακοίνωση υποψήφιων Δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" του Χρήστου Μπάτση


Ο ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, επικεφαλής του συνδυασμού "Εδώ Ζούμε" έχει την τιμή να ανακοινώσει δύο ακόμη υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης.



Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην προσπάθεια τους.


Με εκτίμηση
Μπάτσης Χρήστος
Υποψήφιος Δήμαρχος

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...