Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας: Ενημερωτική ημερίδα στα πλαίσια του 2ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας


Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αλμωπίας, στα πλαίσια του 2ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> 2019 καλεί όλους τους αρμόδιους Θεσμικούς και Εθελοντικούς φορείς, τις Ομάδες Πολιτών, τους Εθελοντές του αλλά και φίλους του, σε ενημερωτική ημερίδα που θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στις 19:00μ.μ.

Σας περιμένουμε.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόμαχοι: Φάκελος "Αδέσποτα".


Είναι γνωστό στους κατοικούντες την Ιερουσαλήμ και δη τους Προμάχους, το χρόνιο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά.
Κυκλοφορούν ανά αγέλες, σε όλα τα μήκη και πλάτη του οικισμού, ενώ κάνουν πολλές φορές την ημέρα αισθητή την παρουσία τους, είτε σκορπώντας τα σκουπίδια από τα διάσπαρτα κουβαδάκια καθαριότητας, είτε επιτιθέμενα σε διάφορους άλλους παρείσακτους σκύλους, που θα τολμήσουν να αμφισβητήσουν την περιοχή τους.
Το φαινόμενο τείνει να λάβει επικίνδυνες διαστάσεις τώρα που στην περιοχή "ΣΠΊΤΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΎ" λειτουργεί το νεοϊδρυθέν ΚΔΑΠ, όπου στις δραστηριότητές του συμμετέχουν δεκάδες παιδιά. Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν επί μήνες πολλά αδέσποτα, τα οποία επιτίθενται ανεξαιρέτως σε μικρούς και μεγάλους, καθιστώντας την καθημερινή μετακίνησή τους εφιαλτική.
Έχουν γίνει στο παρελθόν πολλές αναφορές από ενδιαφερόμενους, προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αλμωπίας, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
Επειδή έχουμε γίνει δέκτες πολλών οργισμένων παραπόνων από γονείς, κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου προς τις νεοεκλεγείσες υπηρεσίες του Δήμου μας, να ενεργήσουν όπως ο νόμος προβλέπει για την συγκεκριμένη κατάσταση, διαφορετικά, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών, δεν θα αργήσει η μέρα, που θα γίνουμε μάρτυρες δραματικών συμβάντων.





Έκτακτη ανακοίνωση της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αλμωπίας


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας αναμένεται να γίνουν ισχυρότερες τις επόμενες ώρες, παρακαλούμε τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση των ιρλανδικών διαβάσεων, καθώς υπάρχει κίνδυνος απότομης υπερχείλισης.

Ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας και Πολιτικής Προστασίας
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

Υπογράφηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας.


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής: Υπογράφηκε η ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας. 


Η Γενική Γραμματέας Προγραμμάτων ΕΣΠΑ κ. Δανδόλου σε επικοινωνία που είχε σήμερα Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019  με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή τον ενημέρωσε ότι μόλις υπέγραψε την ένταξη στο ΕΣΠΑ της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...