Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ Π.Σ. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ "ΤΟ ΠΟΖΑΡ".



Δείτε την αφίσα του πολιτιστικού συλλόγου Λουτρακίου 
"ΤΟ ΠΟΖΑΡ" 
 για τον ετήσιο χορό που ετοιμάζει.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ.



Η Υπηρεσία μας θέλει να σας υπενθυμίσει ότι:

Ο κίνδυνος εξάπλωσης του εντόμου καραντίνας Diabrotica Virgifera για τα καλαμπόκια της περιοχής μας εξακολουθεί να υφίσταται.

Για το λόγο αυτό, όπως προβλέπει η υπ' αριθμ. 12447/02-11-2012 Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας  για την Π.Ε. Πέλλας, ισχύει η απαγόρευση σποράς καλαμποκιού στο ίδιο αγροτεμάχιο για  δεύτερη συνεχόμενη καλλιεργητική περίοδο. 

Δηλαδή πιό απλά, όποιο χωράφι σπάρθηκε με καλαμπόκι το έτος 2012 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να σπαρθεί ξανά καλαμπόκι μέσα στο έτος 2013.

Τυχόν παραβίαση της ανωτέρω Απόφασης θα επισύρει την επιβολή ποινών.

Παρακαλούνται οι παραγωγοί, ιδιαίτερα αυτοί που ενοικιάζουν αγροτεμάχια, να είναι ενήμεροι ως προς την καλλιέργεια που είχε σπαρθεί ο αγρός τους το 2012, γιατί  άγνοια της ανωτέρω Απόφασης  ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
                                                                        & ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΕΛΛΑΣ     

                                                                                ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝ                  

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΡΟΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Δήμου Αλμωπίας καλεί όλους τους αγρότες σε συνέλευση,
την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30μ.μ. ,
 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο της Αριδαίας.
Η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη.

2Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ WIDE ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του έργου WIDE: “groWing of SMEs: organizational Innovation and Development in mEd area”, που αφορά στην οργανωσιακή καινοτομία των επιχειρήσεων και έχει ενταχθεί και συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα MED, σας προσκαλεί στην  δεύτερη εκδήλωση κεφαλαιοποίησης των αποτελεσμάτων του έργου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8  Μαρτίου 2013, από τις 10:30 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Πνεύμα» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη, κτίριο Περιφερειακού Συμβουλίου).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:

10:30-10:45 Προσέλευση - Εγγραφές - Καφές
10:45-11:15 «Σύντομη παρουσίαση του Έργου WIDE», Χρύσανθη Κισκίνη – Καλλίτσα Πανταζή, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
11:15-11:35 «Χαρτογράφηση Καινοτομίας στην ΠΚΜ», Νίκος Βασιλειάδης, TREK Consulting, Τεχνικός Σύμβουλος ΠΚΜ για το έργου WIDE
11:35-12:00 «Ανάλυση Δυνατοτήτων Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην ΠΚΜ», Νίκος Βασιλειάδης, TREK Consulting, Τεχνικός Σύμβουλος ΠΚΜ για το έργου WIDE
12:00 Λήξη

ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ;



Πώς τα κινητά δίπλα μας επηρεάζουν τον ύπνο εφόσον οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το κινητό τους σαν ξυπνητήρι;




Οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το κινητό τους σαν ξυπνητήρι. Η συνήθεια αυτή βλάπτει περισσότερο απ’ όσο νομίζουμε την υγεία μας. Θα ήταν καλό να χρησιμοποιούμε ένα κανονικό ξυπνητήρι και να αφήνουμε το κινητό μας να φορτίζει σε άλλο δωμάτιο. Αν το κινητό σου μένει ανοιχτό όλη τη νύχτα μόνο και μόνο για να σε ξυπνήσει το πρωί, μπορεί να λειτουργήσει σαν ανασταλτικός παράγοντας του ύπνου σου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τα ευρήματα μιας έρευνας έδειξαν ότι οι άνθρωποι που ήταν εκτεθειμένοι στην ακτινοβολία που εκπέμπουν τα κινητά χρειάζονταν περισσότερη ώρα για να αποκοιμηθούν, ενώ έτειναν να κοιμούνται βαθιά μόνο για λίγη ώρα.

Επιπλέον, μας επηρεάζει ακόμη και ο ήχος ενός μηνύματος ή ενός Mail που μπορεί να λάβουμε μέσα στη νύχτα, καθώς διακόπτει τη ροή του ύπνου μας και διαταράσσει την ισορροπία μας. Μία σουηδική έρευνα συνδέει τη συνεχή χρήση του κινητού τηλεφώνου και την ύπαρξή του τελευταίου δίπλα μας, με προβλήματα ύπνου, άγχος και κατάθλιψη.

Το ανησυχητικό είναι ότι κάποιοι έφηβοι συνηθίζουν να απαντούν σε γραπτά μηνύματα ακόμη και στον ύπνο τους, ενώ οι περισσότεροι από εμάς δεν καθορίζουμε τα χρονικά περιθώρια που είμαστε σε διαθεσιμότητα τη νύχτα, αφήνοντάς το κινητό μας συνεχώς ανοιχτό και δηλώνοντας μονίμως διαθέσιμοι.

Περίπου το 75% των ανθρώπων ηλικίας από 18 – 44 ετών συνηθίζουν να κοιμούνται με το κινητό δίπλα τους, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε το 2012 στις ΗΠΑ. Αυτό το ποσοστό μειώνεται στους μεσήλικες, ενώ μόνο όσοι είναι άνω των 65 ετών τείνουν να αφήνουν το κινητό τους σε άλλο δωμάτιο από αυτό που κοιμούνται.







ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ.


Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τους πιθανότερους διεκδικητές του βραβείου Νόμπελ Ειρήνης, που θα ανακοινωθεί τον προσεχή Οκτώβριο.


Ανάμεσα στα... φαβορί είναι ο ηγέτης της Κολομβίας, Χουάν Μανουέλ Σάντος που έκανε τεράστιες προσπάθειες για να τερματιστεί η πολυετής σύρραξη του στρατού με το αριστερό αντάρτικο κίνημα των FARC και της Μιανμάρ, Τέιν Σέιν ηγήθηκε της ομαλής πολιτικής μετάβασης έπειτα από δεκαετίες δικτατορικής διακυβέρνησης στη χώρα.


Παράλληλα ανάμεσα στους διεκδικητές είναι και μια 15χρονη μαθήτρια από το Πακιστάν, η Μαλάλα Γιουσουφζάι, που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι από Ταλιμπάν και έγινε παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης στην οπισθοδρομική αντίληψη των Ταλιμπάν να στερήσουν την εκπαίδευση και άλλα δικαιώματα στις γυναίκες.


Πέραν των προαναφερθέντων, ανάμεσα στις «υποψηφιότητες» αναμένεται να είναι και τα μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, που έτυχαν ευρείας συμπαράστασης διεθνώς όταν φυλακίσθηκαν γιατί ερμήνευσαν μία 'πανκ προσευχή' κατά του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν μέσα στον καθεδρικό ναό της Μόσχας.


Η Νορβηγική Επιτροπή Νόμπελ, που θα ανακοινώσει την απόφασή της στις 12 Οκτωβρίου, έχει δεχθεί έναν άνευ προηγουμένου αριθμό προτάσεων για υποψηφίους. «Το βραβείο συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο ενδιαφέρον και (έχει μεγάλη) σημασία. Πρόεδροι, πρωθυπουργοί, πρώην υποψήφιοι υποβάλλουν τις προτάσεις και έχουμε πολλά νέα ονόματα στον κατάλογο, πλάι στους ''παλιούς''», δήλωσε ο διευθυντής της Επιτροπής Γκέιρ Λούντεσταντ.






Η ΜΟΥΝΤΖΑ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ!!!

H μούντζα του Αχιλλέα

Θυμάται όταν ήταν μικρός που η γιαγιά του μάθαινε τρόπους. 

ΤΟ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ-ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

Το εξοργιστικό φαγοπότι των δημάρχων - Δεκάδες οι Υποθέσεις Διαφθοράς!
Η καταδίκη Παπαγεωργόπουλου ήταν όντως κεραυνός εν αιθρία; Δεκάδες υποθέσεις διασπάθισης χρήματος από δημοτικούς άρχοντες έχουν αποκαλυφθεί κατά καιρούς. Μπορεί η βαρύτατη ποινή που επιβλήθηκε στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης να ενεργοποίησε τα αντανακλαστικά της κοινής γνώμης, αλλά δυστυχώς δεν πρόκειται για μεμονωμένο φαινόμενο.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ-ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΑΚΡΙΔΩΝ .



 1
Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Κυριακής  στην Αίγυπτο, αλλά και στο Ισραήλ, έπειτα από την πρωτοφανή επιδρομή εκατομμυρίων ακρίδων!

Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.

  Παραμένει εξαιρετικά αγαπητός ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος γιορτάζει σήμερα, Δευτέρα, τη συμπλήρωση ενός έτους από την επανεκλογή του στο Κρεμλίνο για μία τρίτη θητεία, εξακολουθεί να είναι δημοφιλής στη Ρωσία, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, παρά την σκλήρυνση της στάσης της εξουσίας απέναντι στην αντιπολίτευση.

ΚΙ ΟΜΩΣ...Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΕΡΕΖΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΓΙΑ.

  Και όμως: Η Μητέρα Τερέζα δεν ήταν τόσο άγια
Θεωρείται σύμβολο αγιοσύνης και ανιδιοτέλειας. Είναι όμως στ' αλήθεια έτσι; Δύο ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Μόντρεαλ και της Οτάβα κάνουν λόγο για «αμφιλεγόμενες» μεθόδους θεραπείας, «αμφισβητούμενες» πολιτικές επαφές της και «ύποπτες» οικονομικές συναλλαγές.

ΘΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ.

 Θα περικυκλώσουν τον Λευκό Πύργο

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσουν στις 12:00 φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, που αντιδρούν στην εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά», στην πλατεία Λευκού Πύργου. Σκοπεύουν να δημιουργήσουν συμβολικά μια ανθρώπινη «αλυσίδα» γύρω από το σύμβολο της πόλης, ενώ στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.




ΠΗΓΗ: thesstoday.gr

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 11 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 250 ΕΥΡΩ.

TROKTIKO1 Αυτές είναι οι 11 πολυεθνικές που ζητούν μισθούς 250€Οι εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών που συναντήθηκαν με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και ζήτησαν μείωση του μισθού στα επίπεδα των250-300 ευρώ για τους νέους ώστε να βελτιωθεί, όπως είπαν, η ανταγωνιστικότητα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Βήμα, στη συνάντηση που είχαν με τον Κωστή Χατζηδάκη οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών τόνισαν τα εξής: «Η ελληνική αγορά πεθαίνει. Τα χρήματα που υποσχεθήκατε ότι θα πέσουν στην πραγματική οικονομία δεν έπεσαν. Κι εμείς πρέπει να ανταγωνιστούμε τα κόστη της Ανατολής. Είναι μια ιδέα που θα πρέπει να σκεφθείτε, για να μειωθεί άμεσα το ποσοστό της ανεργίας, και μάλιστα τους νέους. Ειδικά τώρα που ακούμε ολοένα και συχνότερα «μια δουλειά θέλω, ό,τι να “ναι και όσο να “ναι»». Ναι καλά διαβάσατε. Με αυτόν τον κυνισμό αντιμετωπίζουν την ανάγκη της νεολαίας να εργαστεί: 250 – 300 ευρώ, για μια δουλειά ό, τι νά΄ναι και όσο να΄ναι».
Οι πολυεθνικές αυτές και οι εκπρόσωποί τους είναι:
Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος τηςBarilla Hellas.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.Κωνσταντίνος Φαλτσέτας, επικεφαλής της Henkel Hellas.Κωνσταντίνος Μαγγιώρος, διευθύνων σύμβουλος τηςFriesland Campina – NOYNOY.Ελ. Χαλουλάκος, διευθύνων σύμβουλος της Kraft Hellas.Δημήτριος Πισιμίσης, διευθύνων σύμβουλος της Bic Violex.Raymond Franke, επικεφαλής της Nestle.Κατερίνα Αρβανιτάκη, υπεύθυνη πωλήσεων της SCA Hygiene Products.Εμμανουήλ Παπαδάκης, διευθύνων σύμβουλος τηςεταιρείας οικοδομικών υλικών Ytong – Thrakon.

Διαβάστε σχετικά με τη παραπάνω ανάρτηση δελτίο τύπου που εξέδωσε και μας έστειλε η BIC ΒΙΟΛΕΞ:

Η BIC ΒΙΟΛΕΞ διαφωνεί επίσημα με τη μείωση των μισθών, διότι το θεωρεί ως μέτρο αναποτελεσματικό.
Ο κ. Δημήτρης Πισιμίσης, στο πρόσφατο παρελθόν σε συνέντευξη του στον Τύπο, είχε διατυπώσει την άποψη ότι ο τελευταίος υπεύθυνος για τη χαμηλή ανταγωνιστικότητα των προϊόντων στην
χώρα μας είναι οι μισθοί και εν τέλει ο μισθολογικό κόστος.

Η BIC ΒΙΟΛΕΞ τουναντίον, έχει στηρίξει έμπρακτα τους εργαζόμενους της, αναγνωρίζοντας τη συμβολή τους στην ανάπτυξη της, μη έχοντας κάνει την παραμικρή μείωση μισθών, αλλά συνεχίζοντας αντίθετα να χορηγεί
αυξήσεις, τηρώντας τις προϋπάρχουσες κλαδικές συμβάσεις εργασίας, αν και έχουν καταργηθεί.

Η BIC ΒΙΟΛΕΞ έχει επενδύσει τα τελευταία 10 χρόνια πάνω από €250 εκατ. στη χώρα μας και συνεχίζει να επενδύει € 25 εκατ. πέρσι και άλλα €25 εκατ. φέτοος, δημιουργώντας νέες θέσεις
εργασίας, σεβόμενη τους εργαζόμενους της και το ελληνικό εργατικό δυναμικό γενικότερα.

Με αυτόν τον τρόπο, η εταιρία μας αποδεικνύει στην πράξη πως το κύριο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα δεν είναι οι χαμηλοί μισθοί, αλλά το ανθρώπινο δυναμικό μας.



ΠΗΓΗ... http://troktiko.eu/

ΠΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ "ΠΟΝΟ" ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.

 Οι λέξεις που προκαλούν «πόνο» στον εγκέφαλο
 Ο εγκέφαλος αντιδρά στα λόγια με τον ίδιο τρόπο που θα αντιδρούσε στο σωματικό πόνο.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε η γερμανική έρευνα του Πανεπιστημίου Φρίντριχ - Σίλερ της Ιένας, που κατέγραψε τις λέξεις που είναι ικανές να ενεργοποιήσουν στον εγκέφαλο το μηχανισμό αντίδρασης του πόνου.

ΕΧΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟ ΑΙΜΑ;

 Ερευνητές εστίασαν στην ημερομηνία λήξης του αίματος

Το αίμα που αποθηκεύεται σε τράπεζες αίματος χάνει σταδιακά την κυτταρική του ευελιξία

ΕΥΝΟΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ.


Ειδική νομοθετική ρύθμιση για την απαλλαγή μικροϊδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων από την υποχρεωτική ασφάλιση στον Οργανισμό Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), προωθεί ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...