Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ
O  Αλμωπός Αριδαίας ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή ΣΚΕΝΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ  και του εύχεται  υγεία και  καλή συνέχεια σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

"...«Φάγανε» πόρτα Τζάκρη-Κουντουρά στο Μοναστήρι των Προμάχων..."


Αναδημοσιεύουμε αυτούσια την ανάρτηση της ιστοσελίδας http://aridaia-gegonota.blogspot.gr χωρίς σχολιασμό, αφήνοντας τα συμπεράσματα σε σας.


"...Λύνεται η απορία γιατί  ο πολυφωτογραφότατος δήμαρχος Αλμωπίας στο δελτίο τύπου  για το ταξίδι αναψυχής Τζάκρη-Κουντουρά στην Αλμωπία
δεν έχει στείλει ούτε μια φωτογραφία από το Μοναστήρι του Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους . Απλά, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πήραν το μήνυμα ότι το μοναστήρι δεν κάνει ούτε υποδοχές ούτε και ξεναγήσεις. Με λίγα  και ταπεινά λόγια τους διεμηνύθη ότι τέτοιοι χώροι  δεν είναι  για φιέστες και πασαρέλες . ..."

ΠΗΓΗ...http://aridaia-gegonota.blogspot.gr/2016/07/blog-post_78.html#more

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑριδαία, 10/7/2016

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Παρεμβάσεις ουσίας που βελτιώνουν την καθημερινότητα των πολιτών και αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής τους, συνεχίζει να υλοποιεί ο Δήμος Αλμωπίας.
Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στην Τ.Κ. Θεοδωρακείου. Συγκεκριμένα, τοποθετήθηκαν νέα σιδερένια και καλαίσθητα κάγκελα για να γίνει ακόμα πιο χρηστικό, με στόχο να πραγματοποιούνται εκεί εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παλιές ξύλινες κατασκευές καταστράφηκαν λόγω κυρίως της φθοράς του χρόνου.
Στα πλαίσια της βελτίωσης της καθημερινότητας όλων των συμπολιτών μας, ο Δήμος Αλμωπίας προχώρησε στην κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας για πρόσβαση σε αναπηρικά αμαξίδια στην πλατεία του Ριζοχωρίου. Η Δημοτική Αρχή, εισάκουσε το αίτημα του αγαπητού σε όλους μας Θανάση από το χωριό ο οποίος θέλει να έχει πρόσβαση και ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά και προχώρησε σε αυτή την ουσιαστική παρέμβαση. Παράλληλα, από τους πρώτους μήνες που ανέλαβε καθήκοντα, προχώρησε στην εγκατάσταση ανελκυστήρα για αναπηρικά αμαξίδια, με στόχο να έχουν πρόσβαση όλοι οι συμπολίτες μας στο Δημαρχείο, ενώ φρόντισε να κατασκευάσει ειδική ράμπα και στην εξωτερική είσοδο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας μετά από σχετικό αίτημα συμπολίτη μας.
Η συντήρηση του Ανοιχτού Θεάτρου στο Θεοδωράκι και η κατασκευή ειδικά διαμορφωμένης ράμπας στο Ριζοχώρι, εντάσσονται στο ίδιο έργο και το συνολικό τους κόστος ανέρχεται στο ποσό των 13.769 ευρώ, τα οποία εξασφαλίστηκαν από το Τεχνικό Πρόγραμμα 2015.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...