Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Ευχαριστήριο μήνυμα του Νηπιαγωγείου Προμάχων με αιχμές προς τις υπηρεσίες του Δήμου.


Το εκπαιδευτικό προσωπικό του Νηπ/γείου Προμάχων ευχαριστεί θερμά τους κυρίους Τζάτση Δημήτριο, Νικόλαο Ορμάνη και Στούπη Πέτρο για τις εργασίες που πραγματοποίησαν στο Νηπ/γείο και ήταν απαραίτητες για την εύρυθμη λειτουργία του και την ασφάλεια των μαθητών, αν και αυτές έπρεπε να γίνουν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου. 

Πάντα θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που έχουμε…



Πάντα θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που έχουμε…


Γράφει ο Γιάννης Ξηντάρας, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής στην Αθήνα (www.xidaras.gr)  

Οι άνθρωποι ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Πάντα θέλουμε κάτι άλλο από αυτό που έχουμε. Κάτι διαφορετικό ή κάτι περισσότερο, σίγουρα όμως όχι αυτό που έχουμε! Μοιάζει ότι ο ιδανικός εαυτός μας ποτέ δεν ικανοποιείται, πάντα προσγειώνεται ανώμαλα στην σφαίρα του πραγματικού, σε αυτό που κάθε φορά πραγματικά είναι ή πραγματικά συμβαίνει. Κάτι άλλο έχουμε φανταστεί, άλλο έχουμε επιθυμήσει και άλλο βρίσκουμε να κρατάμε στα χέρια μας...

Εκτός όμως από την άρνηση για αυτό που έχουμε, πολύ συχνά θέλουμε κι αυτό που έχουνε οι άλλοι: αδιαφορώντας για τα δικά μας κεκτημένα, για αυτά που έχουμε κατακτήσει οι ίδιοι, κρυφοκοιτάζουμε συχνά τις ζωές των άλλων. Βλέπουμε την ευτυχία τους, την χαρά τους, τα πλούτη τους, ρίχνουμε κλεφτές ματιές και ονειροπολούμε... ''Αχ, και να τα είχα εγώ αυτά. Αχ, και να ήτανε δικά μου...'' Είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσουμε όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα στα υλικά αγαθά: το σπίτι, το αυτοκίνητο, τα ρούχα, το κινητό κλπ.

Εξίσου το νιώθουμε όμως, αν το σκεφτείτε και για τις άυλες ιδέες και αξίες μας: Μία από αυτές είναι ο ελεύθερος χρόνος! Όταν τον έχουμε δεν ξέρουμε τι να τον κάνουμε και όταν δεν τον έχουμε τον αναζητούμε απεγνωσμένα! Άλλα και πάλι, όταν τον ξαναβρούμε, όταν μας είναι διαθέσιμος, δεν ξέρουμε πως να τον αξιοποιήσουμε: Βαριόμαστε, γκρινιάζουμε για την ρουτίνα μας, αδιαφορούμε για τους ανθρώπους και τα πράγματα γύρω μας, δεν μας χωράει ο τόπος...

Σαν να πρέπει ακόμα και τότε, να κάνουμε “κάτι” , κάτι που να πιάνει τόπο, να αξίζει τον κόπο, να μας γεμίζει. Και όταν το βρούμε, κι αν το βρούμε, μετά πάλι θα γκρινιάξουμε ότι πέρασε η ώρα, η μέρα, ο καιρός... και δεν ξεκουραστήκαμε! Ένας φαύλος κύκλος που δεν μας αφήνει ποτέ και με τίποτα ικανοποιημένους...

Αν όμως προσεγγίσουμε τον προβληματισμό αυτόν διανοητικά, αν μπορούσαμε να απενοχοποιήσουμε τις έννοιες “τίποτα”, “καθόλου” ή έστω “λίγο” και “μικρό”, ίσως τότε θα μπορούσαμε να απολαύσουμε τις λίγες ώρες ξεκούρασης που μας αντιστοιχούν. Χωρίς να χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν, χωρίς να πρέπει να παρουσιάσουμε έργο ακόμα και στην αργία, χωρίς να κοιτάξουμε τι κάνουν οι άλλοι με τον δικό τους χρόνο ή πως βλέπουν οι άλλοι το τι κάνουμε εμείς... Έναν ελάχιστο σεβασμό -φόρο τιμής- στην (παν)ανθρώπινη ανάγκη (μας) για ανάπαυση. Ένα στιγμιότυπο αυτοαποδοχής, ένα καλωσόρισμα στον εαυτό μας καθισμένο σε ένα παγκάκι, με ένα βιβλίο στο χέρι να ατενίζει πότε την θάλασσα εμπρός του και πότε τις ιδέες του περιεχομένου...




Ο Γιάννης Ξηντάρας είναι  Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπευτής στην Αθήνα, πτυχιούχος Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Εθνικής Εταιρείας Ψυχοθεραπείας Ελλάδος. τ. συνεργ. στο Ευγενίδειο Νοσοκομείο Επιστημονικός Υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή”.

Η αγάπη θα σας γιατρέψει από την μοναξιά Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας



Η αγάπη θα σας γιατρέψει από την μοναξιά
Γράφει ο Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου Γιάννης Ξηντάρας (simvouleftikigamou.gr)  

Θα ήθελα να ξεκαθαρίζω δύο έννοιες που συχνά τις θεωρούμε κοινές, ενώ δεν είναι. Αυτές είναι της μοναχικότητας με της μοναξιάς.
Η μοναχικότητα είναι μία κατάσταση στο να είναι κανείς μόνος του, συνήθως από επιλογή. Θέλει να ζει μόνος του, να είναι απομονωμένος από τον κοινωνικό του περίγυρο. Πολλές φορές να έχει την «ησυχία» του.
Από την άλλη, η μοναξιά  είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα  που νιώθουμε ή και βιώνουμε στον εσωτερικό μας κόσμο. Μπορεί να την νιώθουμε ακόμα και μέσα στη σχέση μας ή με τον σύντροφο μας ή με την οικογένεια μας ή με τους φίλους μας.

Η μοναξιά μας κάνει σιωπηλούς θεατές της δικής μας ζωής και των άλλων. Η μοναξιά συναντάται στο πένθος, στο φόβο, στη χαμηλή αυτοεκτίμηση, στην ανεπίτρεπτη συμπεριφορά, στην απόρριψη. Η μοναξιά συνορεύει με την έλλειψη αγάπης και κυρίως με την απόρριψη από τους ίδιους μας τους γονείς. Οι ενήλικες που έχουν παιδικά βιώματα χωρίς αγάπη και αποδοχή από τους γονείς τους, βιώνουν ένα έντονο συναίσθημα μοναξιάς που συνήθως καταπολεμείται μόνο όταν αγαπήσουν και αγαπηθούν αληθινά σε κάποια φάση της ζωής τους.
  
Αυτό είναι το μυστικό για την αντιμετώπιση της μοναξιάς… Η αγάπη! Να αγαπήσουν και να αγαπηθούν! Όλα τα υπόλοιπα, όπως επαγγελματική επιτυχία, χρήματα, αναγνώριση, είναι απλά εφήμερα υποκατάστατα «χαράς» ή και η «παρηγοριά στον άρρωστο». Χρήσιμα και αυτά αλλά όχι για να “γιατρευτούν” οι πληγές. Γιατί το τραύμα της μοναξιάς είναι βαθύ, βαθαίνει με τον χρόνο.

Το ίδιο συμβαίνει και στους ανθρώπους που βίωσαν τον θάνατο αγαπημένου τους πρόσωπου και πενθούν. Αυτοί συναντούν τη μοναξιά κατά τη διάρκεια της ζωής τους και όχι από τα παιδικά τους χρόνια, είναι και αυτή η περίπτωση δύσκολη. Συνήθως  η απώλεια γίνεται απροειδοποίητα και σε ανύποπτο χρόνο. Χάνοντας ένα αγαπημένο πρόσωπο, έναν άνθρωπο που έχεις μάθει να τον αγαπάς και να σε αγαπάει, η ζωή φαίνεται ανυπόφορη και ζόρικη.  

Για να επουλωθεί το τραύμα, θέλει χρόνο και υπομονή απ' αυτόν που πενθεί, και κατανόηση από το περιβάλλον του. Σιγά σιγά θα έρθουν καινούργια νοήματα να διαμορφωθούν και να τοποθετηθούν δίπλα στα παλαιότερα…


Ο Γιάννης Ξηντάρας είναι Ψυχολόγος-Σύμβουλος Γάμου στο Περιστέρι, απόφοιτος Πανεπιστημίου Αθηνών και Strathclyde University. Μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων και της Ελληνικής Προσωποκεντρικής και Βιωματικής Εταιρείας, επιστημονικός υπεύθυνος στο Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης “Επαφή”.

6ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών Λουτρακίου (Πόζαρ) Δήμου Αλμωπίας.



   6ος Ιαματικός Ημιμαραθώνιος Λουτρών    Λουτρακίου (Πόζαρ) Δήμου Αλμωπίας.
Ο αθλητικός σύλλογος «Παύλος Μελάς» , μαζί με την Α.Ε. Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας και τοπικούς φορείς διοργανώνουν στις 1 & 2 Δεκεμβρίου  :

1.      Αγώνα  βουνού 10 χλμ. ,
2.      Δυναμικό βάδην 4 χλμ. και  1000μ. για παιδιά δημοτικού στο φαράγγι των λουτρών,
3.      Αγώνες δρόμου 21 χλμ. και
4.      5 χλμ. στα λουτρά Λουτρακίου Πόζαρ.
Η περιοχή που ανήκουν τα διάσημα Λουτρά Πόζαρ  βρίσκεται στο    Δήμο Αλμωπίας του Νομού Πέλλας 13χλμ. από την Αριδαία, 30χλμ. από την Έδεσσα και 110 χλμ. από την Θεσσαλονίκη . Το θαυμάσιας ομορφιάς τοπίο με τους καταρράκτες , τα σπήλαια, τα φαράγγια, τα μονοπάτια και τα ιαματικά νερά των 37ο C ,σε συνδυασμό με τα υπερσύγχρονα ξενοδοχεία, τα ενοικιαζόμενα δωμάτια και τα κέντρα ευεξίας και χαλάρωσης μπορούν να προσφέρουν στον επισκέπτη ανεπανάληπτες στιγμές.

Ημερομηνίες διεξαγωγής των αγώνων :  
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου:

·         αγώνας βουνού 10 χλμ.  και  ώρα 15:00 μ.μ
·         δυναμικό βάδην 4 χλμ.  και  ώρα 15.15 μ.μ
·         1000μ. για τα παιδιά του δημοτικού και ώρα 15.05 μ.μ.
Εκκίνηση και τερματισμός στο εστιατόριο των λουτρών (Ιαματικός Καταρράκτης)       
Κυριακή  2 Δεκεμβρίου :

·         αγώνας δρόμου  21 χλμ.  και  ώρα 11:00 π.μ
·         αγώνας δρόμου  5   χλμ . και ώρα 11:15 π.μ  
Εκκίνηση και τερματισμός στην είσοδο των λουτρών  (Αλεξάνδρειο Υδροθεραπευτήριο)

Δικαίωμα συμμετοχής:
     Για την συμμετοχή στον αγώνα βουνού 10 χλμ. και στον αγώνα δρόμου 21 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το 18Ο  έτος της ηλικίας.
Για τη συμμετοχή στο δυναμικό βάδην 4 χλμ. και στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρωθεί το 12Ο  έτος της ηλικίας.
Ο αγώνας 1000 μέτρων θα είναι μόνο για παιδιά δημοτικού.
Οι ανήλικοι μπορούν να συμμετέχουν με υπεύθυνη δήλωση του κηδεμόνα τους.
ΠΑΡΟΧΕΣ ΑΓΩΝΩΝ  :
·          Ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
·         Μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.
·         Αθλητικά σκουφάκια (BUFF) στα 10 &21 χλμ.
·         Πλούσιος μπουφές.

Παραλαβή  αριθμών :
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και  Σάββατο 1 Δεκεμβρίου.
Οι δρομείς των 10 χλμ. , 4 χλμ. βουνού  και 1000μ. θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Παρασκευή  από τις 19.00 μ.μ. έως 21.00 μ.μ. και  το Σάββατο  από 13.00 μ.μ. έως 14.30 μ.μ, από τη γραμματεία που θα λειτουργεί μέσα στο ξενοδοχείο των λουτρών, απέναντι από το Αλεξάνδρειο υδροθεραπευτήριο.
Σάββατο 1 Δεκεμβρίου  και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου.
Οι δρομείς των 21 χλμ. και των 5 χλμ. δρόμου θα μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους το Σάββατο από τις 18.00 μ.μ. έως 20.00μ.μ. και την Κυριακή από 9.30 π.μ. έως 10.30 π.μ. από τη γραμματεία που θα λειτουργεί μέσα ξενοδοχείο  τον λουτρών , απέναντι από  το Αλεξάνδρειο υδροθεραπευτήριο.

Περιγραφή διαδρομών
Ο αγώνας 10 χλμ. βουνού ξεκινάει από το εστιατόριο των Λουτρών (Ιαματικός καταρράκτης) . Η διαδρομή ακολουθεί μια ανηφορική πορεία 2 χλμ. με μέτρια κλίση μέσα από μονοπάτι, συνεχίζει στο χωματόδρομο που πάει για το Μαύρο Δάσος και φτάνοντας στον Υδροηλεκτρικό Σταθμό στρίβει αριστερά, ακολουθεί κυκλική πορεία και επιστρέφει στο χωματόδρομο,  στο μονοπάτι που οδηγεί και πάλι πίσω στα Λουτρά. Μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στο δάσος διπλά στα ζεστά ιαματικά νερά.
Τα 4 χλμ. δυναμικού βάδην θα γίνουν μέσα στο φαράγγι των Λουτρών, δίπλα στο ποτάμι και σε πανέμορφους καταρράκτες.
Τα 1000 μετρά για τα παιδιά θα γίνουν στο φαράγγι των λουτρών.
Ο αγώνας των 21 χλμ. δρόμου διεξάγεται εξ’ ολοκλήρου σε άσφαλτο και χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές. Ξεκινάει από τα λουτρά Πόζαρ που είναι σε 350 μετρά υψόμετρο και ακολουθεί τον δρόμο προς Αριδαία. Φτάνοντας στο χωριό Λουτράκι πάει αριστερά στο χωριό Λυκόστομο, από εκεί στο χωριό Πιπεριά και γυρίζει στα λουτρά Πόζαρ ακολουθώντας τον κεντρικό δρόμο Αριδαίας – Λουτρών.
Ο αγώνας των 5 χλμ. Δρόμου θα έχει αφετηρία την είσοδο των Λουτρών, ακολουθώντας τον αυτοκινητόδρομο που φτάνει στο χωριό Λουτράκι και κάνοντας αναστροφή επιστρέφει στα Λουτρά. Είναι μια διαδρομή με ελαφριά κατηφόρα στο πρώτο μισό και ελαφριά ανηφόρα στην επιστροφή.
Τροφοδοσία :
Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας κάθε 3 χιλιόμετρα περίπου με νερό, ισοτονικά, μπανάνες και ξηρούς καρπούς .
Επίσης θα υπάρχει πλούσιος μπουφές με χυμούς, διάφορα εδέσματα και αρτοσκευάσματα  από το τμήμα αρτοζαχαροπλαστικής  του  ΙΕΚ Αριδαίας.
Έπαθλα και απονομές :
Στους συμμετέχοντες όλων των αγώνων θα δοθούν μετάλλια.
Κύπελλα θα απονεμηθούν μετά το τέλος των αγώνων στους τρεις πρώτους αθλητές και αθλήτριες κάθε αγώνα. Αναλυτικά στα 10 χλμ. και στα 21 χλμ. θα υπάρχουν κατηγορίες ανδρών και γυναικών (γενικής κατάταξης ), ενώ στον αγώνα 5 χλμ. θα υπάρχουν οι κατηγορίες ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων (όχι γενικής κατάταξης) . Στα 1000μ. θα βραβευτούν τα τρία πρώτα κορίτσια και τα τρία πρώτα αγόρια.  Θα βραβευτεί ο σύλλογος με τις περισσότερες νίκες στους αγώνες του διημέρου και ο πιο πολυπληθής.
Υγειονομική κάλυψη:
Γιατρός θα υπάρχει στο χώρο εκκίνησης και τερματισμού για οποιαδήποτε ανάγκη και οι εθελοντές της ΕΔΟΜΑΚ θα προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες καθ’ όλη τη διάρκεια των αγώνων.
Όχημα θα επιβιβάζει τους δρομείς που δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να συνεχίσουν την προσπάθειά τους και θα τους μεταφέρει στον τερματισμό.
Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις.
Δηλώσεις συμμετοχής:
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέχρι τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018.
Όσοι δηλώσουν συμμετοχή μετά από την παραπάνω ημερομηνία θα συμμετάσχουν χωρίς αριθμό και χρονομέτρηση και δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα στα προαναφερόμενα.
Το κόστος συμμετοχής:

·         στα 10 χλμ. βουνού και στα 21 χλμ. δρόμου θα είναι 10 ευρώ ,
·         στα 5 χλμ. δρόμου και στα 4 χλμ. δυναμικού βάδην θα είναι 5 ευρώ,
·         στα 1000 μέτρα για τα παιδάκια δωρεάν

Link για δηλώσεις συμμετοχής και συμπλήρωσης των απαραίτητων   στοιχείων   στη φόρμα:
(Η λίστα των συμμετοχών ανανεώνεται κάθε μέρα)
Για την Αριδαία Δηλώσεις συμμετοχής και  στο κατάστημα Voras  Action .   
Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠμεΑ) «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» της ΔΗΚΕΑ του Δήμου Αλμωπία.
ΠΡΟΣΟΧΗ:                                                                                              
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να
1.      πραγματοποιηθεί η πληρωμή του αντίστοιχου αντιτίμου εντος τριών ημερών από την ημέρα εγγραφής   
2.      στο δελτίο κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο σας στην αιτιολογία και στην περίπτωση  των ομαδικών συμμετοχών  θα αναγράφεται στην αιτιολογία η ονομασία του συλλόγου και υποχρεωτικά θα αποστέλλεται στο παρακάτω  e mail  η λίστα των ονομάτων αναλυτικά , τέλος
Γ) αποστολή των αποδεικτικών κατάθεσης  στo email :
                         pavlostipos@gmail.com

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΟΖΑΡ
Στα πλαίσια των αγώνων δρόμου 21 χλμ. και 5 χλμ. , βουνού 10 χλμ. , δυναμικό βάδην 4 χλμ.  και 1000μ. για παιδιά που θα διεξαχθούν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου ώρα 15:00 μ.μ  και τη Κυριακή 2 Δεκεμβρίου  ώρα 11:00 π.μ  θα χρειαστούμε τη πολύτιμη βοήθεια σας!!!   Οποιοσδήποτε μπορεί να συμμετέχει !!!                                                                            
 Αφιερώνοντας λίγο από το χρόνο σας θα βοηθήσουμε τους δρομείς και τα παιδάκια να ολοκληρώσουν με επιτυχία το στόχο τους!!!
                                     
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Στα τηλ. 6947070702 & 6989732945 Τύπος Παύλος,
6937338710 Δημπάρη Βένη.
Η Saman Relax προσφέρει για τους αθλητές και τους συνόδους , καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, -20%σε όλα τα προγράμματα μασάζ .τηλ. 2384091209 η 6999214092  http://www.relaxcenter.gr
Το
 Royal Massage θα προσφέρει  υπηρεσίες για τους αθλητές και τους συνόδους τους.  Τηλ  6985982112   http://www.royalmassage.gr
 Για όσους δρομείς έρθουν με το Κ.Τ.Ε.Λ. στην Αριδαία τις ημέρες των αγώνων θα υπάρχει δωρεάν mini bus  για τη μεταφορά τους στα Λουτρά.
Πάρτε το μαγιό σας και  ελατέ να τρέξετε, να περπατήσετε , να διασκεδάσετε, να αναζωογονηθείτε, να χαλαρώσετε και να χαρείτε την υπέροχη φύση των Λουτρών.
Συνδυάστε άθληση, αναψυχή, ευχαρίστηση σώματος και πνεύματος!
Oι βεβαιώσεις συμμετοχής και φωτογραφίες του αγώνα για όλους τους τερματίζοντες θα δημοσιευθούν στο run-pozar.blogspot.gr  και στο

Διαδρομή 10 χλμ.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...