Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Στο στάδιο της εκτέλεσης βρίσκεται το έργο του καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Στο στάδιο της εκτέλεσης βρίσκεται το έργο του καθαρισμού ρεμάτων από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας


Στα πλαίσια υλοποίησης του αναπτυξιακού προγραμματισμού εκτελείται αυτήν την περίοδο το έργο «Καθαρισμός Ρεμάτων αρμοδιότητας Π.Ε. Πέλλας» από την ανάδοχο εταιρία και επίβλεψη από το Τμήμα Δομών Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 160.000,00 € και η χρηματοδότηση γίνεται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους Π.Ε. Πέλλας.

Οι εργασίες αφορούν εκσκαφές στην κοίτη και αποκατάσταση αναχωμάτων των ρεμάτων αρμοδιότητας της Π.Ε. Πέλλας. Επίσης, όπου απαιτείται γίνεται καθαρισμός από βλάστηση και φερτά υλικά με στόχο την επαναφορά της υδραυλικής διατομής στην αρχική κατάσταση για την ικανή παροχετευτικότητα των ρεμάτων.  

Το σύνολο των παρεμβάσεων θα πραγματοποιηθεί σε περίπου δεκατρία σημεία σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.



ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ




Ένας σκωτσέζος μεθύστακας περπατάει στον δρόμο και βρίσκει ένα λυχνάρι...

Οι "Γιατροί της Αγάπης" στους Προμάχους


Στα πλαίσια του προγράμματος πρόληψης της υγείας, των πολιτών του Δήμου μας, οι ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ επισκέφθηκαν τους Προμάχους και εξετέλεσαν το θεάρεστο λειτούργημά τους, εξετάζοντας δεκάδες κατοίκους του χωριού κι όχι μόνο.
Από νωρίς το πρωί, στελέχη των υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας από το ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, και τη ΔΗΚΕ Αλμωπίας  βρίσκονταν στα τρία εξεταστήρια που στήθηκαν την προηγούμενη, στο Αγροτικό ιατρείο, στη αίθουσα του Μορφωτικού συλλόγου και στο κέντρο νεότητας, και τακτοποίησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες.
Κατά τις 10.00 ξεκίνησε η διαδικασία και πολλοί κάτοικοι που είχαν κλείσει ραντεβού τις προηγούμενες ημέρες εξετάστηκαν και πήραν την άποψη των πλέον ειδικών επιστημόνων για τα θέματα που τους απασχολούν.
Παρούσα ήταν και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαρία Γιουρούκη, ο πανταχού παρών Γιώργος Τσιμτσιρίδης από πλευράς δήμου, ενώ στο τέλος της ημέρας, κατέφθασε και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, φανερά ικανοποιημένος από την επιτυχία της οργάνωσης.

Αξιόλογη πρωτοβουλία, που εκτός από τα πρακτικά αποτελέσματα, προάγει επίσης και την έννοια του εθελοντισμού και της προσφοράς προς τον Άνθρωπο, αφού οι επιστήμονες ιατροί εργάστηκαν αφιλοκερδώς.

Ακολουθούν τα ονόματα και οι ειδικότητές τους:

Βραχνός Παναγιώτης
Χειρουργός. Διευθυντής χειρουργικής στο ΚΑΤ

Τετρακόγιαννης Κώστας
Δερματολόγος. Διευθυντής στο ΚΑΤ

Μισάρατ Φαρούκ
Ουρολόγος. Διευθυντής ουρολογικής στο ΚΑΤ

Γούναρη Νατάσσα
ΩΡΛ. Επιμελήτρια Α’ Νοσοκομείου παίδων Πεντέλης

Πάρλα Γιούλα
Χειρουργός οφθαλμίατρος

Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και τους διοργανωτές καθώς και στους γιατρούς για την ανιδιοτελή γενναιοδωρία ψυχής.












ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΝΕΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης 9/11 η νέα Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας, της οποίας είναι επικεφαλής ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και συμμετέχουν οι πέντε Αντιδήμαρχοι.
Στην πρώτη αυτή επίσημη συνάντηση ο Δήμαρχος ζήτησε απ’ όλους να δουλέψουν με προγραμματισμό και οργάνωση και τόνισε ότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να υπάρξει περίοδος χάριτος για κανέναν, καθώς το έργο της Δημοτικής Αρχής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Επίσης, έδωσε τις κεντρικές κατευθύνσεις στους νέους Αντιδημάρχους, σημειώνοντας ότι το «κλειδί» για την επιτυχία είναι η συνεργασία και τους κάλεσε να αφιερώσουν χρόνο για να φέρουν εις πέρας τα καθήκοντα που ανέλαβαν.

Η νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής έχει ως εξής:

Δημήτριος Μπίνος
Δήμαρχος

Γεώργιος Τσιμτσιρίδης
Αναπληρωτής Δήμαρχος
Αντιδήμαρχος Οικονομικών & Προγραμματισμού

Στέφανος Αβραμίκας
Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας

Χρήστος Γεωργίου
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας & Έργων

Γεώργιος Χατζηγιαννίδης
Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Εθελοντισμού

Γεώργιος Γούδης
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Εξαπλατάνου και Αγροτικής Πολιτικής

Εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 70 χρόνια από την εκτέλεση της ΕΙΡΗΝΗΣ ( ΜΙΡΚΑ ) ΓΚΙΝΗ


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η  


    Η Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ σας προσκαλεί 

το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. 

στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Π.Ε.Πέλλας ( πρώην Νομαρχία ) στην Έδεσσα 
στην “ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ & ΜΝΗΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΥΓΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ”, που είναι αφιερωμένη στα 

70 χρόνια από την εκτέλεση της ΕΙΡΗΝΗΣ ( ΜΙΡΚΑ ) ΓΚΙΝΗ

Θα μιλήσει ο Γιώργος Χαβατζάς, μέλος του Γραφείου Περιοχής                                            της Κ.Ο. Κ.Μακεδονίας του ΚΚΕ


“Εγώ πεθαίνω σαν τίμιος άνθρωπος για κάτι που ολοκληρωτικά πιστεύω.                                                   Για την καλυτέρευση όχι προσωπικά της δικής μου ζωής, αλλά για τη ζωή όλων των 
      ανθρώπων”                                                                     
                             [ Ειρήνη ( Μίρκα ) Γκίνη ]


                                    Τομεακή Οργάνωση Πέλλας του ΚΚΕ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΔΗΣ


ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΟΥΔΗΣ

Τελετή παράδοσης – παραλαβής πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11/2016 στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου, όπου εγκαταστάθηκε ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Γούδης, παρουσία των εργαζομένων που στεγάζονται στο πρώην Δημαρχείο Εξαπλατάνου.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος συνεχάρη αρχικά τον προκάτοχο του συγκεκριμένου αξιώματος κ. Στέφανο Αβραμίκα και αναφέρθηκε στα θετικά αποτελέσματα της προσπάθειάς του. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο Αντιδήμαρχο, σημειώνοντας ότι αναλαμβάνει να επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο.

Ο νέος Αντιδήμαρχος Δημοτικής Ενότητας Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να βρίσκεται δίπλα σε όλα τα χωριά. Όπως είπε, από αύριο κιόλας θα δει από κοντά όλα τα ζητήματα που υπάρχουν και θα επιδιώξει να έχει μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους Προέδρους προς όφελος των πολιτών.

Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο Πρόεδρος του Εξαπλατάνου κ. Νίκος Χατζηανδρέου, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος για την αποχώρηση του κ. Αβραμίκα από τη συγκεκριμένη θέση, καθώς όπως είπε έδωσαν μαζί πολλές κοινές μάχες για να επιλύσουν ζητήματα που αφορούν την έδρα του πρώην Δήμου. Επίσης, καλωσόρισε το νέο Αντιδήμαρχο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του, με τη δέσμευση να είναι δίπλα του και να στηρίζει την προσπάθεια.

Αμέσως μετά την τελετή, ο Δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοι Καθημερινότητας κ. Στέφανος Αβραμίκας και Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Γιώργος Γούδης βρέθηκαν στα σημεία όπου τα μηχανήματα του Δήμου Αλμωπίας πραγματοποιούν εργασίες για τον καθαρισμό των δρόμων από χόρτα και κλαδιά. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μεγάλο μέρος του οδικού δικτύου από τον Εξαπλάτανο μέχρι τον Αρχάγγελο.










Κοινοβουλευτική παρέμβαση του ΚΚΕ με επίκαιρη ερώτηση για τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) και τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα


ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού και
Εσωτερικών

Θέμα: Για τα Εθνικά Αθλητικά Κέντρα (ΕΑΚ) και τα Δημοτικά Αθλητικά Κέντρα.

 Όλα τα Αθλητικά κέντρα τόσο αυτά που παραμένουν στο Υπουργείο όσο και αυτά που έχουν παραχωρηθεί στους δήμους υποχρεώνονται με βάση τις περικοπές σε χρηματοδότηση και προσωπικό να μετατραπούν σε επιχειρήσεις, αναζητώντας έσοδα. Η κατεύθυνση αυτή δεν είναι καινούρια υποστηρίζεται διαχρονικά από όλες τις κυβερνήσεις την τελευταία δεκαετία και από την σημερινή.
Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στα ΕΑΚ της Θεσσαλονίκης («Αλεξάνδρειο», «Ναυταθλητικό», «Περιφερειακό», «Μίκρας») σήμερα έχουν απομείνει 31 εργαζόμενοι. Δυο - τρεις εργαζόμενοι έχουν υπό την εποπτεία τους ολόκληρα αθλητικά κέντρα και ασχολούνται απ' την καθαριότητα μέχρι και τις μηχανολογικές εργασίες. Για τη λειτουργία των αθλητικών κέντρων (πλην «Καυταντζογλείου») απαιτούνται τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ και το κράτος διαθέτει 2,9 εκατ. ευρώ. 
Το κόστος για τη συντήρηση και τη λειτουργία ουσιαστικά επιβαρύνει και τα αθλητικά σωματεία και τους αθλούμενους σε ατομική βάση. Αναφερόμαστε στα σωματεία της γειτονιάς που αξιοποιούν υποδομές του δήμου και όχι για τις ΠΑΕ και ΚΑΕ και τις ιδιωτικές εταιρείες. Οι δήμοι λειτουργούν ανταποδοτικά όλα τα προγράμματα προκειμέ­νου να ανταπεξέλθουν στο τεράστιο κόστος λειτουργίας. Ειδικά στα κολυμβητή­ρια το αντίτιμο είναι υψηλό και καλούν και τα σωματεία που κάνουν χρήση να βάλουν το χέρι στην τσέπη. Το αποτέλεσμα είναι το βάρος να πέφτει στην πλάτη της λαϊκής οικογένειας.  
Όλα τα παραπάνω μέτρα μετατρέπουν σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό το δικαίωμα στη σωματική άσκηση, σε εμπόρευμα που πουλιέται και αγοράζεται. Ταυτόχρονα παρε­μποδί­ζονται τα φτωχότερα λαϊκά στρώματα να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό αφού τόσο οι περικοπές στην χρηματοδότηση των δήμων όσο και η μηδενική χρηματοδότηση των σωματείων από το κράτος δεν βοηθάει στο να ανακουφιστούν από το κόστος.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση ώστε:
·        Να μη συνεχιστεί η πολιτική της αναζήτησης εσόδων από τις «τσέπες» των αθλούμενων και τα ταμεία των Αθλητικών Σωματείων.
·        Να προσληφθεί το αναγκαίο προσωπικό με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα για τα ΕΑΚ, και τα αντίστοιχα κέντρα στους δήμους και να δοθεί το αντίστοιχο κονδύλι για τη μισθοδοσία τους από τον κρατικό προϋπολογισμό.
·        Να απαλλαγούν τα κέντρα αυτά από τα χρέη και να μειωθεί το ενεργειακό κόστος (ηλεκτρισμός, θέρμανση ύδρευση) με ευθύνη του κράτους, προκειμένου να ανακουφιστούν τα λαϊκά στρώματα.


Ο βουλευτής
Γιάννης Δελής

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Από το πολιτικό γραφείο του Γιώργου Καρασμάνη γίνεται γνωστό ότι :

Μετά από διαμαρτυρίες των βαμβακοπαραγωγών του Δ.Δ. Αθύρων από τις ζημιές που υπέστησαν οι παραγωγές τους από τις βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την προϊσταμένη του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βεροίας, η ίδια μας επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στα χωριά των οποίων οι βαμβακοκαλλιέργειες έχουν υποστεί ζημιές από τις βροχοπτώσεις του Οκτωβρίου για έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσει το μέγεθος της ζημιάς και ότι προτίθεται να προχωρήσει σε αναγγελία ζημιάς στις βαμβακοφυτείες που έχουν υποστεί πραγματική ζημιά από βροχόπτωση (π.χ καραμέλα).


ΤΡΙΤΗ   8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016             ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΣΤΙΣ 9-11-2016


             ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ  ΣΕ  ΕΚΤΑΚΤΗ  ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
            Σας καλούμε να έρθετε στις  9  Νοεμβρίου, του έτους 2016,  ημέρα Τετάρτη  και ώρα 10:00΄   π. μ. στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 τεύχος Α’), για να παραστείτε στην έκτακτη - κατεπείγουσα Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής σύμφωνα με την παρ.6 εδ. γ΄ του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ 87/Α/07.06.2010), για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:
 Παραλαβή μελετών στα πλαίσια της προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης με την ΕΦΑ  Πέλλας για την εκτέλεση του έργου “Ωρίμανση του έργου Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Κάστρου της Χρυσής” της πράξης “Living History – Living Nature II” (Lhi-Lna II).
        Η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται με τη διαδικασία του κατ’ επείγοντος λόγω  στο ότι, η παραλαβή των μελετών που υποβλήθηκαν από την ΕΦΑ Πέλλας στα πλαίσια της  προγραμματικής σύμβασης πολιτισμικής ανάπτυξης για την εκτέλεση του  έργου «Ωρίμανση του έργου Αποκατάστασης και Ανάδειξης του Κάστρου της Χρυσής» της πράξης “Living History- Living Nature II” (Lhi-Lna II), θα πρέπει να γίνει από την Ο.Ε.  άμεσα λόγω του ότι η Πράξη LhiLna II ολοκληρώνεται στο σύνολό της έως τις 20 Νοεμβρίου 2016 (σύμφωνα και με την υπ’ αριθ. 138/2016 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου). Συνεπώς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διοικητικές και οικονομικές διαδικασίες μεταξύ Δήμου Αλμωπίας και Εφορείας Αρχαιοτήτων Πέλλας έως την λήξη της Πράξης.                                    
                                         
                        Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

                             ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

                               ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας του ΑΣ Προμάχων


Ο Α.Σ. Προμάχων δηλώνει πως η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη στον αγώνα με τον Εδεσσαϊκό, δεν κράτησε ούτε τα προσχήματα κύριοι της ΕΠΣ.
 Έπεσε και το τελευταίο  φύλο συκής. Ο Α.Σ. Προμάχων δεν θα ανεχτεί εφεξής άλλη τέτοια  διαιτησία.
Διοίκηση και φίλαθλοι των Προμάχων έχουμε φτάσει στα όρια μας. Ο Ά.Σ. προμαχων με την παρούσα διοίκηση  δεν έχει ζητήσει  ως τώρα καμιά χάρη και ούτε  θέλει χάρες, απλά θέλουμε όλοι να σέβονται  τον κόπο και τον ιδρώτα των αθλητών μας. Ως εδώ κύριοι, παιχνίδια σε βάρος της ομάδας μας δεν είναι πλέον ανεκτά. Η διαιτησία  του κυρίου Κατεριάδη απέδειξε ότι το ποδόσφαιρο στη Πέλλα δεν παίζεται στα γήπεδα, όπως είναι το φυσιολογικό.  
Ο Α.Σ. Προμάχων καλεί τους υπεύθυνους  να αναλάβουν τις ευθύνες τους και με τα κατάλληλα  μέτρα να αρχίσει να ξαναπαίζεται το  ποδόσφαιρο στο φυσικό του χώρο, μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ.1. Σε ανάλογο περιστατικό  τοΔ.Σ.των Προμάχων δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα καθώς πλέον οι φίλαθλοι  δεν ελέγχονται. 
Υ.Γ. 2. Είναι η αλήθεια ότι παρατηρητής  και διαιτητής έχουν συγγένεια πρώτου βαθμού;
Υ.Γ. 3. Πως γίνεται να ορίζεται παρατηρητής αγώνα μη μέλος της ΕΠΣ ;

Εμείς, οι λάτρεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στον κατήφορο σας, δεν θα σας ακολουθήσουμε

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...