Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ UFO

Ολα τα απόρρητα αρχεία της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ για τα UFO - Τα μυστηριώδη αντικείμενα στον ουρανό που προκάλεσαν... ταραχή [εικόνες]
Πριν από λίγο καιρό δόθηκαν στη δημοσιότητα όλα τα απόρρητα, μέχρι πρόσφατα, αρχεία της αμερικανικής πολεμικής αεροπορίας, σχετικά με έρευνες για Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για την δημοσίευση των αρχείων του «Project Blue Book», μία σειρά από απόρρητες και συστηματικές έρευνες, όσον αφορά την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων αντικειμένων για την Αμερική και την περαιτέρω ανάλυσή τους.
Δείτε όλα τα απόρρητα αρχεία πατώντας ΕΔΩ.
Οι παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, τραβήχτηκαν από ερασιτέχνες, αλλά παρ'όλα 'υτα προκάλεσαν μεγάλη ταραχή σε υποστηρικτές των UFOs. Ωστόσο για να κατευνάσουν τα πνεύματα, οι ειδικοί προσπάθησαν να δώσουν λογικές εξηγήσεις για τις εικόνες, μερικές φορές βέβαια, χωρίς να είναι όσο πειστικοί θα ήθελαν.
Αύγουστος 1951, Τέξας
Μάρτυρες που κάθονταν στην αυλή τους και απολάμβαναν την βραδιά, είδαν μία σειρά από φώτα να πετάνε στον ουρανό. Οι ειδικοί ωστόσο υποστήριξαν ότι, πρόκειται για βροχοπούλια, τα οποία έχουν άσπρη κοιλιά, που αντανακλά το φως των πόλεων και προκύπτει το συγκεκριμένο «εφέ».
Μία άλλη περίπτωση (1951, Νέα Ζηλανδία) θέλει, έναν μάρτυρα να είδε και να φωτογράφησε UFO, ενώ η αμερικανική πολεμική αεροπορία να εξηγεί ότι πρόκειται για φαινόμενο διπλού αντικατοπτρισμού, που οφείλεται σε θερμοκρασιακή αναστροφή.
Ιούνιος 1947, Οκλαχόμα
Εννέα ATIA πάνω απ τα βουνά. Το ίδιο μυστηριώδες περιστατικό, σημειώθηκε λίγες μέρες αργότερα σε άλλη περιοχή, ενώ οι ερευνητές προτίμησαν να το αφήσουν ασχολίαστο.
Απρίλιος 1965, Νεμπράσκα
Πολίτης τράβηξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, που δείχνει ιπτάμενο αντικείμενο στον ορίζοντα. Το συγκεκριμένο, αποτελεί μια άλυτη υπόθεση. Ορισμένοι βέβαια υποστήριξαν ότι, πρόκειται για ένα αντικείμενο που βρισκόταν την δεδομένη στιγμή, πολύ κοντά στο φακό της κάμερας.
«Πέτρες» που βρέθηκαν και υποστηρίχθηκε ότι ανήκουν σε εξωγήινους πολιτισμούς. Οι ειδικοί ενώ αρχικά είπαν ότι προέρχονταν από μετεωρίτη,άλλαξαν γνώμη και είπαν ότι πρόκειται για απομεινάρια παγετώνα.
Δεκέμβριος 1954, Μπρονξ Νέα Υόρκη
Ιπτάμενο «υποβρύχιο» πάνω από την πόλη. Η υπόθεση, έχει ταξινομηθεί μεταξύ πολλών άλλων, στις άλυτες.
Αύγουστος 1965, Καλιφόρνια
Εργάτης σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας , αποθανατίζει με την κάμερα του, την στιγμή όπου ιπτάμενο αντικείμενο πετά πάνω από το κέντρο του σώματος των πεζοναυτών, αλλά υποστηρίζεται ότι κανείς άλλος, εκτός του φωτογράφου δεν είδε το αντικείμενο. Μία ερμηνεία του περιστατικού, θέλει για ακόμα μία φορά, κάποιο σκουπίδι να βρίσκεται πολύ κοντά στον φακό της κάμερας.
Το προσωπικό, πίσω του πρότζεκτ «Blue Book»


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

Ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ SMS, ΣΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ

Ο αόρατος εραστής -Εφαρμογή στέλνει SMS και παίρνει τηλέφωνο, για να τους πείσετε όλους ότι έχετε σχέση
Ανθρωποι που είναι μόνοι, είτε από επιλογή είτε επειδή δεν βρήκαν ακόμη τον κατάλληλο, αλλά και εκείνοι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν το έτερον ήμισυ στους οικείους τους, πλέον βρήκαν την καλύτερη κάλυψη. Τον αόρατο εραστή.
Πρόκειται βέβαια για μία εφαρμογή, που κάνει ότι χρειάζεται για να πείσει τον περίγυρο του χρήστη ότι εκείνος πράγματι έχει σχέση. Το «Invisible Boyfriend» ή «Invisible Girlfriend»- ανάλογα τι χρειάζεται κανείς- στέλνει μηνύματα και παίρνει τηλέφωνο, δημιουργώντας την αίσθηση ότι πράγματι υπάρχει ένα πρόσωπο στη ζωή του χρήστη.
«Φανταστείτε να έχετε συντηρητικούς παππούδες, που δεν πιστεύουν ότι μπορεί να είστε ομοφυλόφιλος», είπε ένας από τους δημιουργούς της εφαρμογής, ο Μάθιου Χόμαν, εξηγώντας πώς μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη.  
Μάλιστα, παρότι δεν αποκαλύφθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, το δίδυμο που έφτιαξε την εφαρμογή διαβεβαίωσε τους χρήστες ότι τα SMS και τα φωνητικά μηνύματα που θα λάβει ο χρήστης δεν είναι από υπολογιστή, αλλά από άνθρωπο.
Η υπηρεσία κοστίζει 24,99 δολάρια και το πακέτο περιλαμβάνει 100 γραπτά μηνύματα, 10 ηχητικά και ένα σημείωμα.


Πηγή:  http://www.iefimerida.gr/

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PASSWORD ΤΟΥ 2014

Αυτό είναι το χειρότερο password του 2014 -Καμία ευρηματικότητα και «σπάει» εύκολα
Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο πιο κοινότυπος κωδικός πρόσβασης, το 123456, αναδείχθηκε και για το 2014 το χειρότερο password στον κόσμο.
Ο τίτλος αυτός δίνεται από το 2011, κάθε χρονιά από την αμερικανική εταιρεία SplashData, στον κωδικό που παραβιάζεται πιο εύκολα από τον οποιοδήποτε και πρόκειται για ένα κοινότυπο και επισφαλές password.
Δεύτερος στη σειρά κοινοτυπίας είναι ο εξίσου «ευφάνταστος» κωδικός: password. Την πρώτη δεκάδα συμπληρώνουν κατά σειρά οι εξής κωδικοί: 12345, 12345678, qwerty (τα πρώτα έξι γράμματα ενός πληκτρολογίου), 123456789, 1234, baseball, dragon και football. Η κατάταξη βασίζεται σε διαρροές κωδικών που γίνονται στο διαδίκτυο, έπειτα από επιθέσεις χάκερ. Για το 2014, ελήφθησαν υπόψη 3,4 εκατομμύρια κωδικοί που διέρρευσαν.
Ο επικεφαλής της SplashData, Μόργκαν Σλέιν, τόνισε ότι οι χρήστες καλά θα κάνουν να χρησιμοποιούν διαφορετικούς κωδικούς σε διαφορετικές ιστοσελίδες και λογαριασμούς, όσο κι αν αυτό τους δυσκολεύει περισσότερο από άποψη μνήμης. Τόνισε, επίσης, την ανάγκη οι χρήστες να διαλέγουν «δυνατούς» κωδικούς (κατά προτίμηση αλφαριθμητικούς με τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες, που να συνδυάζουν γράμματα και αριθμούς) και όχι «ασθενείς» κωδικούς, αν θέλουν να μην βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Για πρώτη φορά στο Top 25 των χειρότερων κωδικών εμφανίστηκαν το 696969 και το batman. Οι 9 από τους 25 χειρότερους κωδικούς αποτελούνται μόνο από αριθμούς και μάλιστα σε σειρά εύκολα προβλέψιμη. Το Top 25 των κωδικών που «έσπασαν» οι χάκερ το 2014, αποτελούν το 2,2% των κωδικών που συνολικά παραβιάστηκαν πέρυσι.
Ανάμεσα στις συμβουλές των ειδικών προς τους χρήστες, είναι να μην χρησιμοποιούν:
  • Αγγλικές ονομασίες αθλημάτων
  • Τα έτη γέννησής τους (τα 1989, 1990, 1991 και 1992 βρίσκονται σταθερά ανάμεσα στα 100 χειρότερα passwords)
  • Αγγλικά ονόματα (Thomas, Andrew, Daniel κ.α., που σταθερά βρίσκονται στο Top 50 των χειρότερων κωδικών)
  • Αγγλικές βρισιές
  • Φίρμες γνωστών αυτοκινήτων
  • Τίτλους γνωστών ταινιών


ΤΟ ΥΠΠΟ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΓΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

To υπουργείο Πολιτισμού κατακεραυνώνει την Ολγα Παλαγγιά που μιλά για άλλους 10 νεκρούς στην Αμφίπολη
Με νέα ανακοίνωση επανέρχεται σήμερα το υπουργείο Πολιτισμού στο θέμα των σκελετών που βρέθηκαν στην Αμφίπολη, ξεκαθαρίζοντας πως όλα τα οστά που βρέθηκαν ανήκουν σε πέντε και μόνο νεκρούς, αντικρούοντας έτσι την αρχαιολόγο Ολγα Παλαγγιά.
Μια ανακοίνωση που -αν και δεν την κατονομάζει-  κατακεραυνώνει την καθηγήτρια κλασικής αρχαιολογίας  Ολγα Παλαγγιά που μίλησε στον ΣΚΑΙ για τουλάχιστον ακόμα δέκα νεκρούς μέσα στον τάφο της Αμφίπολής. Αν και στην ανακοίνωση της Δευτέρας αναφερόταν «ο ελάχιστος αριθμός των ατόμων που ταυτοποιήθηκαν από τα διαγνωστικά σκελετικά κατάλοιπα αντιστοιχεί σε πέντε άτομα» σήμερα το Υπουργείο διευκρινίζει:
Σε απάντηση στα  δημοσιεύματα και στις ανακοινώσεις, που έχουν παρουσιαστεί στον Τύπο για το οστεολογικό υλικό του Ταφικού Μνημείου, Λόφου Καστά στην Αμφίπολη, οι κυρίες Σ. Τριανταφύλλου, επίκουρη Καθηγήτρια Προϊστορικής Αρχαιολογίας και Οστεοαρχαιολογίας, Τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας, ΑΠΘ και  Χ. Παπαγεωργοπούλου, επίκουρη Καθηγήτρια Φυσικής Ανθρωπολογίας, Τμήμα Ιστορίας Εθνολογίας, Εργαστήριο Φυσικής Ανθρωπολογίας, ΔΠΘ , επικεφαλής της  επιστημονικής ομάδας που ανέλαβε την μελέτη διευκρινίζουν τα εξής:
1)    τα 550 οστά που βρέθηκαν « θρυμματισμένα και ακέραια» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο Δελτίο Τύπου στις 19.01.2015, ανήκουν όλα στα 5 άτομα.
2)    Η μελέτη και η καταγραφή των 550 οστών έχει ολοκληρωθεί.
3)    Τα 157 από τα 550 οστά που έχουν καταγραφεί και αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου του ΥΠΠΟΑ στις 19.01.2015 είναι διαγνωστικά. Πρόκειται δηλαδή για οστά, τα οποία, αφού ανατάχθηκαν, ολοκληρώθηκε η προσωρινή συγκόλληση θραυσμένων τμημάτων τους, προσδιορίστηκαν με απόλυτη ακρίβεια από ποιo μέρος των σκελετών προέρχονται, σε ποιά ανατομική πλευρά ανήκουν, χρησιμοποιήθηκαν στον προσδιορισμό του φύλου, της ηλικίας και του αναστήματος και επιπλέον αποδόθηκαν με ασφάλεια στα 5 άτομα που έχουν εντοπιστεί χώρο 4 του ταφικού μνημείου.
4)    Τα υπόλοιπα 393 οστά ανήκουν σε θραύσματα πλευρών, σπονδύλων καθώς και σε αριθμό μικρών αδιάγνωστων θραυσμάτων οστών μέχρι πέντε εκατοστών, τα οποία ανήκουν με ασφάλεια στα ενήλικα άτομα 1, 2 και 3. Τα σκελετικά κατάλοιπα βρέθηκαν διάσπαρτα και όχι σε ανατομική θέση στην επίχωση του χώρου 4 αλλά και στο εσωτερικό του κιβωτιόσχημου τάφου. Η διασπορά των οστών ξεκινούσε από βάθος 6,30 μ. από την κορυφή του θαλάμου του χώρου 4 και συνεχιζόταν  μέχρι το βάθος των 8,90 μ., κοντά στο δάπεδο του κιβωτιόσχημου τάφου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου στις 19.01.2015,  «η γενική εικόνα εύρεσης των σκελετικών καταλοίπων συνηγορεί στην αναμόχλευση τους από ανθρωπογενή επέμβαση» και συμπληρώνουμε, τυμβωρυχία. Το  κάθε διαγνωστικό επομένως οστό έπρεπε να αποδοθεί σε καθένα από τα πέντε άτομα που με ασφάλεια αναγνωρίστηκαν στο χώρο 4. Ο αριθμός επομένως των νεκρών δεν πρόκειται να μεταβληθεί.
5)    Η ερευνητική ομάδα έχει πολύχρονη εμπειρία στην καταγραφή ομαδικών ταφών αλλά και σκελετικών συνόλων διάσπαρτων οστών σύμφωνα με διεθνή πρωτόκολλα, τα οποία αναλύονται στην πολυσέλιδη έκθεση που έχει κατατεθεί  στο  ΥΠΠΟΑ.


ΠΑΛΑΓΓΙΑ: ΑΛΛΟΙ ΔΕΚΑ ΝΕΚΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΠΟΛΗ

Παλαγγιά: Αλλοι δέκα νεκροί είναι στην Αμφίπολη
Τις ανακοινώσεις του υπουργείου Πολιτισμού σχολίασε σε τηλεοπτικές της δηλώσεις η καθηγήτρια Κλασικής Αρχαιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ολγα Παλαγγιά.
«Πέντε είναι ο ελάχιστος αριθμός» των νεκρών, τόνισε η κυρία Παλαγγιά, προσθέτοντας πως «στην ανακοίνωση είπαν ότι βρήκαν 550 οστά και οι 5 σκελετοί που έχουν παρουσιάσει είναι από τα 157 οστά. Μένουν άλλα 400 οστά προς εξέταση». «Από ό,τι κατάλαβα μας λείπουν άλλοι 10 νεκροί», τόνισε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
«Ο τάφος είναι μακεδονικός που ξαναχρησιμοποιήθηκε ύστερα από ορισμένους αιώνες. Ξεκινάει ίσως από τον 4ο αιώνα. Μετά καταστράφηκε, και τον 1ο π.Χ. αιώνα, χρησιμοποιήθηκε ξανά από τους Ρωμαίους, μετά τη μάχη των Φιλίππων που είχε γίνει στην περιοχή της Αμφίπολης», συνέχισε η κυρία Παλαγγιά, υπογραμμίζοντας πως «ο ένας από τους νεκρούς είναι χτυπημένος από όπλο»
Οσο για τον αν στον εντυπωσιακό τύμβο είναι θαμμένη η Ολυμπιάδα, η μητέρα του Μέγα Αλέξανδρου, η ίδια είπε, αποκλείοντας αυτό το ενδεχόμενο, τα εξής: «Καταρχήν η Ολυμπιάδα θα είχε ταφεί μόνη της. Δεν θα ήταν με ένα νεογέννητο μέσα ούτε με μερικούς άνδρες. Η Ολυμπιάδα γνωρίζουμε από επιγραφικά δεδομένα ότι θάφτηκε στην Πύδνα, όπου και δολοφονήθηκε. Εχουν βρεθεί τρεις επιγραφές στην Πύδνα. Η μία ήταν από τον τάφο της Ολυμπιάδας και οι άλλες δύο βρέθηκαν σε άλλους τάφους που αυτοπροσδιορίζονται ως τάφοι στον τάφο δίπλα της Ολυμπιάδας».
«Τα μέλη των βασιλικών μελών θα δόθησαν στην Πέλλα και στις Αιγές. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να έχουμε εδώ την οικογένεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο μόνος Μακεδόνας βασιλιάς που πέθανε στην Αμφίπολη είναι ο Φίλιππος ο πέμπτος», δήλωσε ακόμη, σημειώνοντας πως «η γυναίκα και το νεογέννητο πρέπει να είναι από κάποια οικογένεια τοπική της Αμφίπολης».
Οσο για το πώς γίνεται μέσα σε ένα μοναδικό ταφικό μνημείο, όπως αυτό της Αμφίπολης, οι νεκροί να μην είναι βασιλείς, η κυρία Παλαγγιά είπε πως «ο μεγαλοπρεπής τάφος έγινε αργότερα. Εγώ πιστεύω ότι καταρχήν έχουμε έναν κανονικό μακεδονικό τάφο, ο οποίος κατεστράφη στην πορεία και ξαναχρησιμοποιήθηκε με προσθήκη των αγαλμάτων -τις Καρυάτιδες, τις Σφίγγες και την ορθομαρμάρωση».
«Το λιοντάρι δεν είναι από τον τάφο. Δεν έχει τεκμηριωθεί καθόλου ότι έχει σχέση», συνέχισε, προσθέτοντας πως «ο τύμβος προϋπήρχε, απλώς έφτιαξαν έναν περίβολο. Πράγματι οι Καρυάτιδες, και το μωσαϊκό είναι εξαιρετικά και πιστεύω ότι τοποθετήθηκαν εκεί τον 1ο αιώνα π.Χ. για να τιμήσουν πιθανόν τους νεκρούς από τη μάχη των Φιλίππων», κατέληξε η κυρία Παλαγγιά, τονίζοντας πως οι έρευνες συνεχίζονται και ανεξάρτητα από τα αποτέλεσμα τα ευρήματα του τάφου τον καθιστούν εντυπωσιακό.


ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο νεότητας, η εθελοντική αιμοδοσία στους Προμάχους Αριδαίας.
Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο καθώς από τους 45 και πλέον συντοπίτες μας που ήρθαν, έγινε αιμοληψία στους 39.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους παραβρέθηκαν και ακόμα περισσότερα στο συνεργείο αιμοδοσίας, το οποίο ήταν άψογο και εξυπηρέτησε πολύ γρήγορα και ακούραστα όλο τον κόσμο που προσήλθε στην αιμοδοσία.


Η Τράπεζα Αίματος Προμάχων αισθάνεται περήφανη και ευχαριστεί θερμά όλους τους συντοπίτες μας για την συμμετοχή τους στην θεάρεστη προσφορά ζωής.














ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



«Οι εκλογές αυτές είναι ίσως οι κρισιμότερες της Μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
 Οι συμπολίτες μας θα πρέπει να προσέλθουν στις κάλπες με υπευθυνότητα και σύνεση και να επιλέξουν ανεπηρέαστοι το κόμμα και τους εκπροσώπους που θεωρούν ότι θα ανταποκριθούν καλύτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για την Πατρίδα μας.
 Η επόμενη μέρα των εκλογών θα πρέπει να μας βρει ενωμένους, για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. 
Ως Δήμαρχος Αλμωπίας εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και τους καλώ να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία τα τελευταία χρόνια δοκιμάζεται, μαζί με όλους τους Έλληνες».


Δημήτρης Μπίνος
Δήμαρχος Αλμωπίας

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...