Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προχωρά σε συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κτήρια ευθύνης της



Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας προχωρά σε συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων σε κτήρια ευθύνης της

Υπογραφή της σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο


Ξεκινά η παροχή υπηρεσίας για την «Επιδιόρθωση - Αποκατάσταση Βλαβών Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Κτηρίων Ευθύνης Π.Ε. Πέλλας 2018" μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά και τον ανάδοχο κ. Τομόσογλου. Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 24.000,00 € και χρηματοδοτείται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους του Προγράμματος Επενδυτικών Δαπανών της Π.Ε. Πέλλας.
«Προχωρούμε στην αποκατάσταση βλαβών και γενικότερων προβλημάτων που έχουν εντοπιστεί σε κτήρια ευθύνης Π.Ε. Πέλλας από τις υπηρεσίες μας, με στόχο τη συντήρηση και μεγαλύτερη λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών» δήλωσε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά.
Στο πλαίσιο της σύμβασης θα γίνει αποκατάσταση βλαβών των ηλεκτρομηχανολογικών υποδομών των κτηρίων ευθύνης της Π.Ε. Πέλλας (κτίριο Διοικητηρίου, Σταθμός Αποχιονισμού Μεσημερίου, Σταθμός Αποχιονισμού Άρνισσας, κτίριο Εργαστηρίων Έδεσσας, κτίριο ΔΑΟΚ - Αγροτικό Κτηνιατρείο Αριδαίας, Κτίριο ΔΑΟΚ Σκύδρας, Αγροτικό Κτηνιατρείο Σκύδρας, κτίριο ΔΑΟΚ Γιανιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Γιαννιτσών, Αγροτικό Κτηνιατρείο Φούστανης, Αγροτικό Κτηνιατρείο Δροσερού, Κέντρο Εξέτασης Υποψιφίων Οδηγών Κρ. Βρύσης).
Οι εργασίες αφορούν στην αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του ηλεκτρικού δικτύου των κτηρίων αλλά και των ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων όπως αυτά της κεντρικής θέρμανσης των κτιρίων, της τροφοδοσίας νερού, των κλιματιστικών συστημάτων και μηχανισμών ελέγχου θυρών στα αμαξοστάσια κ.ά.

Τροποποίηση της Απόφασης ένταξης στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»



«5η Τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»

Από την ΔΑΟΚ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ ανακοινώνεται η 5η τροποποίηση της αρ. 592/23-1-2019 Απόφασης του Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων «1η Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας προς ένταξη στο Υπομέτρο 6.3 «Ανάπτυξη μικρών γεωργικών εκμεταλλεύσεων» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) της Ελλάδας 2014 – 2020»:

Άρθρο 1
Το άρθρο 5 «Περίοδος, τρόπος και τόπος υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους αναφοράς 2018» αντικαθίσταται ως εξής:
«Περίοδος, τρόπος και τόπος υποβολής αιτήσεων στήριξης έτους αναφοράς 2018
1. Περίοδος υποβολής των αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας και περίοδος έκδοσης αποφάσεων ένταξης
α) Ως περίοδος υποβολής αιτήσεων στήριξης- φακέλων υποψηφιότητας ορίζεται η περίοδος από 22 Μαρτίου 2019 έως και 2 Ιουλίου 2019 και ώρα 1 μετά το μεσημέρι. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή που αναρτώνται στο ΠΣΚΕ πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι και τις 2 Ιουλίου 2019.
β) Ως περίοδος έγκρισης αυτών ορίζεται η μετά την 3η Ιουλίου 2019 περίοδος σύμφωνα με τα άρθρα 16 και 17 της παρούσας.
2. Τρόπος και τόπος υποβολής αιτήσεων στήριξης – φακέλων υποψηφιότητας:
Η υποβολή των αιτήσεων στήριξης-φακέλων υποψηφιότητας, πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) που λειτουργεί στον ιστότοπο http://www.ependyseis.gr. Μετά την ηλεκτρονική υποβολή, από τις 3 Ιουλίου 2019 έως και τις 22 Ιουλίου 2019 (στην περίπτωση που η αίτηση στήριξης αποσταλεί ταχυδρομικά, λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία της σφραγίδας του ταχυδρομείου), οι υποψήφιοι δικαιούχοι οφείλουν να υποβάλλουν εγγράφως και εις διπλούν (πρωτότυπο και αντίγραφο) το φυσικό φάκελο υποψηφιότητας στη ΔΑΟΚ του τόπου μόνιμης κατοικίας του αρχηγού της γεωργικής εκμετάλλευσης, λαμβάνοντας σχετικό πρωτόκολλο υποβολής.»

Κατά λοιπά ισχύει η με αρ. 592/23-1-2019 απόφασή μας.
Μ.Ε.Π.
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ


ΓΑΪΤΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...