Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ!!!

Μαζεύοντας υπογραφές από Εβραίους (πολύ γέλιο)



Ο Εβραϊκής καταγωγής κωμικός Ari Shaffir, υποδυόμενος έναν χριστιανό ιερέα, εισβάλλει σε ένα σούπερ μάρκετ που λειτουργεί αποκλειστικά για Εβραίους, με σκοπό να μαζέψει υπογραφές ώστε η Εβραϊκή κοινότητα να ζητήσει "συγνώμη" για το θάνατο του Ιησού.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΑΛΕΠΤΟ ΚΛΙΠ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ YOUTUBE!

Αυτό το εξάλεπτο κλιπ είναι ό,τι πιο συγκλονιστικό έχει ανέβει μέχρι σήμερα στο YouTube
Η «Samsara» είναι για τους Βουδιστές ο τροχός των γεννήσεων. Πιο συγκεκριμένα σημαίνει την περιστροφή και την εναλλαγή. Η περιστροφή σχηματίζεται από την δύναμη μιας πρωταρχικής αιτίας που θέτει σε συνεχή κίνηση τον τροχό εναλλασσόμενων αιτιών και αποτελεσμάτων –γνωστό ως νόμο του κάρμα – και οδηγεί την Μονάδα, το Πνεύμα, στον ωκεανό των γεννήσεων και των θανάτων.

«Samsara», όμως, είναι και ο τίτλος μίας σπουδαίας ταινίας ντοκιμαντέρ του Ron Fricke, για τα γυρίσματα της οποίας χρειάστηκαν 5 χρόνια και 25 χώρες! Έκανε πρεμιέρα το 2011 στο Φεστιβάλ του Τορόντο.

Πρόκειται για το τρίτο μέρος μίας τριλογίας ταινιών – οι πρώτες δύο είναι οι Baraka (1992) και Chronos (1985) – του ίδιου δημιουργού, όπου εξερευνάται σε όλο της το εύρος η ανθρώπινη εμπειρία, πνευματικότητα και παρουσία πάνω στην πλανήτη.

Σύμφωνα με τον επίσημο δικτυακό τόπο της ταινίας, δεν πρόκειται για παραδοσιακό ντοκιμαντέρ, αλλά για ένα είδος οπτικοακουστικού διαλογισμού, δίχως λέξεις.

Ακολουθούν το πιο συγκλονιστικό ίσως εξάλεπτο απόσπασμα της ταινίας, καθώς και ολόκληρη η ταινία:

Για να παρακολουθήσετε ολόκληρη την ταινία κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο:Samsara by Ron Fricke



ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

"ΚΑΡΓΑ ΠΕΙΝΑ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΕ": ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ...ΤΑ ΣΠΑΕΙ.

ΑΧ ΡΕ ΑΝΤΩΝΙΕ!...ΤΑ ΣΠΑΕΙ...

ΤΙΤΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ: " Άχ ρε Αντώνιε!..."
Στίχοι, Υποτιτλισμός & Μοντάζ: ΤΡΑΓΟΥΔΟΣΑΥΡΟΣ

Ακούγεται το Αιγυπτιακό άσμα με τίτλο " Άχ Γιά Ντόνια" (" Άχ βρε Ντουνιά") τής Μπόσι, σε Σύνθεση τού Μοχάμετ Αμπντέλ Μονεΐμ και Στίχους τού Μέλο Αχάμντολα




ΠΗΓΗ...http://periergaa.blogspot.com 

ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΙΟΓΟΝΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟ.

Ανήλικος "έριχνε" στην αγορά παραισθησιογόνα μανιτάρια
Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη.

Μπροστά σε σοκαριστικές διαπιστώσεις βρίσκεται η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου, μετά τη σύλληψη 17χρονου Eλληνοβρετανού ο οποίος εισήγαγε, καλλιεργούσε και διακινούσε παραισθησιογόνα «μαγικά μανιτάρια» με αποδέκτες τόσο νεαρούς θαμώνες νυχτερινών καταστημάτων, όσο και ανήλικους μαθητές.

Μετά από πολύμηνη και συστηματική έρευνα η Δίωξη Ναρκωτικών Ηρακλείου κατάφερε να αποκαλύψει τη δράση του ανήλικου και τις πολύ σοβαρές προεκτάσεις της.

Ο 17χρονος συνελήφθη σύμφωνα με τη neakriti.gr ενώ παραλάμβανε νέο δέμα με υπόστρωμα, στο οποίο είχε ήδη ξεκινήσει η ανάπτυξη των «μαγικών μανιταριών». Μέσα σε 3-4 ημέρες θα ξεκινούσε τη συγκομιδή των πρώτων ποσοτήτων μανιταριών, τα οποία φαίνεται πως πουλούσε είτε ωμά, είτε αποξηραμένα, καθώς σε αυτή τη μορφή περιέχουν υψηλότερη συγκέντρωση παραισθησιογόνων ουσιών.

Η δράση του ανήλικου, ο οποίος είναι μαθητής Λυκείου, απασχολούσε εδώ και μήνες τη Δίωξη Ναρκωτικών, καθώς οι πληροφορίες που έχουν προκαλέσει ανατριχίλα στην τοπική κοινωνία αναφέρουν ότι πελάτες του δεν ήταν μόνο αλλοδαποί θαμώνες μεγάλων πάρτι. Είχε όπως φαίνεται δημιουργήσει και στρατιά νεαρών παιδιών, ανήλικων μαθητών, που είχε μυήσει στη χρήση των παραισθησιογόνων μανιταριών.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν προσαχθεί και άλλοι ανήλικοι που εξετάζονται για συμμετοχή σε ένα κύκλωμα διακίνησης παραισθησιογόνων ουσιών με πρωταγωνιστές και θύματα ανήλικους. Εκτός από «πελάτες» του 17χρονου κάποιοι φαίνεται να είχαν εξελιχθεί και σε «βαποράκια» με αντάλλαγμα ποσότητες των παραισθησιογόνων ουσιών. Έρευνες πραγματοποιήθηκαν χθες σε πολλά σπίτια, με τους γονείς των ανηλίκων να «πέφτουν από τα σύννεφα».

Στα κρατητήρια οδηγήθηκε τη νύχτα η μητέρα του 17χρονου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να διαπιστωθεί πόσα αντίστοιχα δέματα είχε παραλάβει από την Ολλανδία το τελευταίο διάστημα. Στα ευρήματα της επιχείρησης περιλαμβάνονται επίσης ποσότητες χασίς και σπόροι κάνναβης, που φαίνεται ότι έφταναν μέσω κούριερ την Κρήτη εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο.

Μαγικά μανιτάρια

Πολλά μανιτάρια αυτού του είδους φυτρώνουν στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη. Περιέχουν ψιλοχιμβίνη, μια ουσία με παραισθησιογόνα δράση παρόμοια με αυτή του LSD, αλλά ελαφρότερης μορφής.

Η χρήση τους, όπως και αυτή του LSD, για «ψυχαγωγικό» σκοπό συνδέθηκε με τα νεανικά κινήματα της δεκαετίας του 1960.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν φρέσκα ή αποξηραμένα, να φαγωθούν ή να βραστούν μέσα σε τσάι.

ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ.

Β. Κορέα: Βασανιστήρια, ακρωτηριασμοί και δολοφονίες νεογέννητων από τις μητέρες τους
Η πλήρης καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη Βόρεια Κορέα δεν αποτελεί έκπληξη. Αυτά που ακούστηκαν όμως σε μία αίθουσα στη Σεούλ, έκαναν τους πάντες να παγώσουν από τη φρίκη. Δημόσιες εκτελέσεις, βασανιστήρια, ακρωτηριασμοί, ακόμη και μητέρες που αναγκάζονταν να σκοτώσουν τα νεογέννητα μωρά τους. Και αυτή ήταν μόλις η πρώτη ημέρα της έρευνας του ΟΗΕ για το τι συμβαίνει στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας.
Είναι η πρώτη φορά που μία ανεξάρτητη επιτροπή εξετάζει το θέμα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη συγκεκριμένη χώρα. Αν και λίγοι ελπίζουν πως θα αλλάξει η στάση των υπευθύνων στο θέμα, υπάρχει η αισιοδοξία πως η δημοσιότητα μπορεί να ενισχύσει τη σχετική καμπάνια.

Οι αξιωματούχοι του ΟΗΕ άκουσαν φρικτές διηγήσεις από ανθρώπους που βίωσαν τις απάνθρωπες συνθήκες στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Βόρειας Κορέας, όπως το περιστατικό στο οποίο οι δεσμοφύλακες έκοψαν το δάχτυλο ενός κρατουμένου. «Δεν είχα ιδέα. Πίστευα ότι θα μου έκοβαν το χέρι από το καρπό, οπότε ήμουν ευγνώμων που έχασα μόνο ένα δάχτυλο», είπε ο Σιν Ντονγκ- χιουκ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, τον υποχρέωσαν να παρακολουθήσει την εκτέλεση της μητέρας του και του αδερφού του, τον οποίο αναγκάστηκε να καταδώσει προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος. Πρόκειται για το διασημότερο δραπέτη και επιζήσαντα από στρατόπεδο συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, υπάρχουν περίπου 150.000-200.000 άτομα που ζουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης στη Βόρεια Κορέα και όσοι έχουν καταφέρει να αποδράσουν από αυτά, διηγούνται πως οι κρατούμενοι υποσιτίζονται και δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν από την εξάντληση.

Η Γι Χεόν, 34 χρονών, ανέφερε στην επιτροπή πως από την πρώτη ημέρα που φυλακίστηκε συνειδητοποίησε ότι το μόνο που μπορούσε να φάει ήταν παστοί βάτραχοι. Με αυτό τρέφονταν όλοι οι κρατούμενοι και τους μιμήθηκε. Η πιο φρικτή της ανάμνηση όμως είναι όταν είδε μία γυναίκα να σκοτώνει το ίδιο της το μωρό.

«Ηταν η πρώτη φορά που έβλεπα νεογέννητο και ήμουν χαρούμενη. Ξαφνικά όμως ακούσαμε βήματα και ένας φύλακας ήρθε και είπε στην μητέρα να βυθίσει το πρόσωπο του μωρού σε μία λεκάνη με νερό. Εκείνη τον ικέτευε να το λυπηθεί, αλλά ο φύλακας την χτυπούσε, οπότε με τρεμάμενα χέρια αναγκάστηκε να υπακούσει μέχρι να σταματήσει το κλάμα του μωρού», διηγήθηκε.

ΕΚΑΝΑΝ "ΑΓΡΥΠΝΙΑ" ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ… "ΘΑΥΜΑ" (VIDEO)

15
Θαύμα ή απλή οφθαλμαπάτη; Πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν στον Ναό του Αγίου Δημητρίου στο Αυλωνάρι για να δουν με τα μάτια τους το φαινόμενο της εμφάνισης ενός «προσώπου» πάνω από την πόρτα του Ναού τις νυκτερινές ώρες.

Αν και η Μητρόπολη Φθιώτιδος στην οποία ανήκει ο Ναός δεν έχει εκφράσει δημόσια άποψη για το θέμα, δεν είναι λίγοι αυτοί που σπεύδουν να μιλήσουν για… «θαύμα».

Οι πιο «προσγειωμένοι» πάλι μιλούν για ένα παιχνίδι του φεγγαρόφωτου με τη σκιά των φύλων ενός πλατάνου που βρίσκεται έξω από τον Ναό.

Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός Star Κεντρικής Ελλάδας πήγε στο χώρο και βρήκε τους άπιστους ή ευκολόπιστους –κατ’ άλλους- «Θωμάδες» που πήγαν την νύχτα στην Εκκλησία για να δουν το φαινόμενο.

Παρακολουθήστε το βίντεο...

ΤΑ ΦΥΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ...


15Τα φυτά κάνουν σύνθετους αριθμητικούς υπολογισμούς για να σιγουρευτούν ότι έχουν αρκετή τροφή ώστε να περάσουν τη νύχτα, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση eLife.

Επιστήμονες στο Κέντρο John Innes της Βρετανίας είπαν ότι τα φυτά προσαρμόζουν τον ρυθμό τους στην κατανάλωση αμύλου για να αποφύγουν την πείνα στη διάρκεια της νύχτας όταν δεν είναι σε θέση να τρέφονται με την ενέργεια που λαμβάνουν από τον ήλιο.

"Αυτό είναι το πρώτο συγκεκριμένο παράδειγμα σε μια βασική βιολογική διαδικασία ενός τέτοιου είδους σύνθετου αριθμητικού υπολογισμού" είπε ο μαθηματικός Μάρτιν Χάουαρντ.

Στη διάρκεια της νύχτας μηχανισμοί εντός του φυλλώματος μετρούν το μέγεθος του αποθέματος αμύλου και εκτιμούν το μήκος του χρόνου μέχρι το πρωί. Η πληροφόρηση για τον χρόνο προέρχεται από ένα εσωτερικό ρολόι, κάτι σαν το ρολόι του ανθρώπινου οργανισμού.

"Η ικανότητα να εκτελούν αριθμητικούς υπολογισμούς είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και την παραγωγικότητα του δένδρου", είπε η Άλισον Σμιθ, βιολόγος ειδική στο μεταβολισμό.

Η κατανόηση της διαδικασίας σύμφωνα με την οποία τα φυτά συνεχίζουν να αναπτύσσονται στο σκοτάδι μπορεί να βοηθήσει στην ανακάλυψη νέων τρόπων ενίσχυσης της απόδοσης της σοδειάς, αναφέρουν οι ερευνητές. 




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ 17ου ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LEADER.


Χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα LEADER του 17ου Ανταμώματος Μοναστηριωτών της Ανατολικής Ρωμυλίας

Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης: Στηρίζουμε την ιστορία και τον πολιτισμό που αποτελούν τα θεμέλια της κοινωνίας μας

Ένα ακόμη έργο της 2ης Προκήρυξης του προγράμματος Leader (Άξονας 4) υπογράφηκε σήμερα (21/8) από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και την κα. Γκόγκαλη Ελένη, Πρόεδρο του Πολιτιστικού Λαογραφικού Ομίλου Πέλλας «Η Ανατολική Ρωμυλία». Παρόντες ήταν επίσης ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αλευρούδης Αθανάσιος και ο Γραμματέας κ. Νινιατζούδης Αργύριος.

Συγκεκριμένα, μέσω της Κοινοτικής Πρωτοβουλίας LEADER θα χρηματοδοτηθεί το 17ο Αντάμωμα Μοναστηριωτών της Ανατολικής Ρωμυλίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Αυγούστου του 2014. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 9.710 ευρώ.

Το πολιτιστικό αντάμωμα αποτελεί έναν καθιερωμένο και σημαντικό θεσμό που φέρνει σε επικοινωνία και αναβιώνει ήθη, έθιμα και παραδόσεις (τραγούδια, χοροί, γαστρονομία) των προσφύγων από το Μικρό και Μεγάλο Μοναστήρι της Επαρχίας Καβακλί της Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη). Οι πρόσφυγες και οι απόγονοί τους ζουν σήμερα σε πέντε Ελληνικά χωριά (Πέλλα, Τρίκαλα Ημαθίας, Μικρό Μοναστήρι Θεσσαλονίκης -Ζορμπάς-, Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας και Νέο Μοναστήρι Φθιώτιδας), διατηρώντας στενούς δεσμούς μεταξύ τους οι οποίοι ενισχύονται με το ετήσιο αντάμωμα.


Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, δήλωσε σχετικά: «Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα η χρηματοδότηση των δράσεων πολιτισμού καθώς συμβάλλουν στην ενίσχυση του κοινωνικού ιστού, στην εξωστρέφεια και στην καλλιέργεια ελπίδας για το μέλλον. Η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας, τα ήθη, τα έθιμα και οι παραδόσεις μας είναι η κληρονομιά μας την οποία διατηρούμε και διανθίζουμε. Το συγκεκριμένο πολιτιστικό αντάμωμα, όπως και οι άλλες εκδηλώσεις πολιτιστικού χαρακτήρα τις οποίες στηρίζει και προβάλλει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον πολλών πολιτών από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και ενισχύουν την κινητικότητα και επισκεψιμότητα στην περιοχή μας. Η Κοινοτική Πρωτοβουλία LEADER έχει μία πραγματική και ουσιαστική συμβολή στην τοπική κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου». 

Η 4η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.


Δείτε την αφίσα της 4ης ετήσιας συνάντησης του δραστήριου ορειβατικού συλλόγου Αριδαίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ.

Ανακοίνωση


Ο Α.Σ Αλμωπίας ενημερώνει ότι από  ΣΉΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ  21 Αυγούστου παραλαμβάνει βιομηχανικά ροδάκινα με 0,48 λεπτά το κιλό και πληρώνει μετρητοίς

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.


Συνάντηση στο γραφείο του δημάρχου Αλμωπίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί μεταξύ του Δ.Πασόη και αντιπροσωπίας του δ.σ. του Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Κατά την συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν εκ μέρους της ποδοσφαιρικής ομάδας των Προμάχων, ο πρόεδρος Αλέξης Νάνος, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Μασλάρης και ο γ.γ. Βασίλης Δήμπαλας, απέσπασαν την υπόσχεση του κυρίου δημάρχου για υλικοτεχνική βοήθεια από τον δήμο, για διάφορα έργα υποδομής, που είναι προγραμματισμένα, καθώς επίσης και την άδεια για την χρήση της ποτιστικής πομόνας σε ώρες, που δεν ενοχλεί τους κατοίκους γεωργούς, για το επιβεβλημένο πότισμα του ολοκαίνουργιου χλοοτάπητα του κοινοτικού γυμναστηρίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ".

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΕΛΚΟΥ ΣΤΗ "ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ.


Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γιώργος Σέλκος (Μπέιλη) μας έστειλε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή: 
"Θέλω να ευχαριστήσω από βάθους καρδιάς το δ.σ. της Μαύρης Θύελλας Λυκοστόμου, τους συμπαίκτες καθώς και τους φιλάθλους της ομάδας, για την υπέροχη χρονιά που πέρασα αγωνιζόμενος δίπλα τους, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου.
Ήταν μια δημιουργική χρονιά από την οποία δεν έχω κανένα παράπονο, κατά την οποία πέρασα πολύ όμορφα και έκανα πολλές νέες φιλίες.
Εύχομαι στην ιστορική ομάδα της Μαύρης Θύελλας καλή πορεία στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ελπίζω να ξανασυνεργαστούμε".

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


Ένας τύπος μπαίνει σε ένα μπαράκι και βλέπει στον τοίχο ένα κατάλογο που έγραφε :
Ρακή σφηνάκι 1,00 Ευρώ
Μπύρα 2,50 Ευρώ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...