Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Συμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην FOOD EXPO



Η Π.Ε. Πέλλας στην FOOD EXPO - Κάλεσμα από την Αν. Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου - Αηδονά στις επιχειρήσεις να συμμετέχουν στη διοργάνωση


Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει ενεργά την προβολή των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων με τη συμμετοχή της στην 6η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOOD EXPO GREECE που θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 18 Μαρτίου 2019 στο Εκθεσιακό Κέντρο ATHENS METROPOLITAN EXPO στα Σπάτα στην Αθήνα.

«Με τη συμμετοχή σε μία ακόμη έκθεση τροφίμων και ποτών δίνουμε τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις μας να προβάλλουν, να αναδείξουν και να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του αγροδιατροφικού κλάδου. Η FOOD EXPO είναι η μεγαλύτερη έκθεση στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσελκύει χιλιάδες εκθέτες και επισκέπτες αποτελώντας μία πολύ καλή ευκαιρία για την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των παραγόμενων προϊόντων στην Πέλλα. Προσκαλώ τους επιχειρηματίες της περιοχής μας να συμμετέχουν και εύχομαι καλή επιτυχία στα σχέδια τους» ανέφερε η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κα. Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά σε δήλωση της.

Σκοπός της συμμετοχής είναι η επιπρόσθετη αναγνωρισιμότητα, η ενίσχυση της εξωστρέφειας, η διεύρυνση των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον αγροδιατροφικό τομέα, η δικτύωση και γνωριμία των επαγγελματιών του κλάδου των τροφίμων και ποτών με τα προϊόντα και τους παραγωγούς επιχειρηματίες. Σημαντική είναι η προβολή και προώθηση της Μακεδονικής κουζίνας, καθιστώντας την έναν από τους ελλαδικούς πυλώνες της μεσογειακής διατροφής με δυνατότητα απήχησης παγκοσμίως.

Η FOOD EXPO αποτελεί σήμερα έναν κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τον κλάδο των τροφίμων και ποτών στη χώρας μας, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Στην περσινή FOODEXPO συμμετείχαν 1.350 Ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών, 150 διεθνείς συμμετοχές από 22 χώρες και την επισκέφτηκαν 68.000 εμπορικοί επισκέπτες, 27.830 στελέχη αλυσίδων super market, υπηρεσιών μαζικής εστίασης και διανομέων / χονδρεμπόρων και 2.930 διεθνείς αγοραστές από 74 χώρες.

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας κατά τη συμμετοχή της θα βρίσκεται,  στο χώρο τροφίμων σε κεντρικό σημείο προβολής του Hall 1 σε κατασκευασμένο περίπτερο τύπου «νησί» 95 τ.μ. παρέχοντας ξεχωριστό stand 6 τ.μ. στις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις της Πέλλας που θα συμμετάσχουν μαζί της, με κόστος συμμετοχής 866,84€ πλέον ΦΠΑ.

Το περίπτερο θα έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά
  1. Δάπεδο με επίστρωση Μοκέτα ELEA VEL με απόχρωση μπλε
  2. Δομή:
α. Είδος: Δομή αλουμινίου maxima 8X8 με πλήρωση από panels λευκού χρώματος και επικάλυψη από λευκή μελαμίνη (τοποθέτηση σήμανσης στο διαχωριστικό τοιχίο της πλάτης των αποθηκών, γραφιστικά, εκτυπώσεις).
β. Ύψος: Ανώτερο ύψος: 3,50m – Διαχωριστική τοιχοποιία: 1,80m
γ. Ειδικές κατασκευές, σε επαρκή αριθμό ικανό να καλύψει τις ανάγκες της Περιφέρειας:
i. Info, ξύλινη κατασκευή 0,65Χ0,50Χ1,05m με 1 προσπεκτοθήκη από διάφανο plexi με τοποθέτηση λογοτύπου
ii. Βιτρίνα ξύλινη, διαστάσεων 0,50Χ0,50Χ1,90m σε λευκό χρώμα
iii. Επίτοιχο ράφι μελαμίνης, διαστάσεων 1,00 Χ 3,30m
δ. Αποθήκη 7,00 Χ 2,00m και 14,00 Χ 2,00m με ανοιγόμενες πόρτες

  1. Φωτισμός:
α. Γενικός: ΗQi/150W
β. Ηλεκτρολογικός πίνακας με διακόπτη ασφαλείας
4. Επίπλωση – Εξοπλισμός, σε επαρκή αριθμό ικανό να καλύψει τις ανάγκες της Περιφέρειας
α. Σκαμπό, μεταλλικό με ξύλινη επιφάνεια
β. Τραπέζι Φ80 με γυάλινο καπάκι
γ. Καρέκλες LILY λευκές

Επίσης σε όλους τους εκθέτες θα παρέχονται προσκλήσεις (και σε ηλεκτρονική μορφή), κάρτες εισόδου, θέσεις parking, καθημερινός καθαρισμός, ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις εκδηλώσεις, προβολή όλων των επιχειρήσεων στον κατάλογο των εκθετών της FOOD EXPO, συμμετοχή των εκθετών της ΠΚΜ - Π.Ε. Πέλλας στις συναντήσεις (Β2Β) με ξένους αγοραστές

Η συμμετοχή της Περιφέρειας θα πλαισιωθεί από γαστρονομική εκδήλωση με στόχο την ανάδειξη και την προώθηση των τοπικών παραγόμενων προϊόντων. Τα μενού θα παρουσίασουν καταξιωμένοι chefs από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του “Mediterranean Food Stage

Διευκρινίσεις
ü  Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν πρέπει να έχουν διασφαλισμένη φυσική παρουσία εκπροσώπησης των προϊόντων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης
ü  Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που δεν επιθυμούν διαχωριστικό μεταξύ των stand θα πρέπει να το δηλώσουν στην αίτηση-δήλωση συμμετοχής τους και να αναγράφουν την επιχείρηση που επιθυμούν να έχουν δίπλα τους.
Για την καλύτερη δυνατή οργάνωση, η Π.Ε. Πέλλας καλεί τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να προβάλλουν τα προϊόντα τους να δηλώσουν άμεσα την συμμετοχή τους  και όχι αργότερα από την Παρασκευή 15-2-2019 αποστέλλοντας συμπληρωμένη την σχετική δήλωση στα e-mail: g.karali@pkm.gov.gr, ή στο fax: 2313330044 με κοινοποίηση στο e-mail: kkalaitzidou@pella.gr  

Λόγω συγκεκριμένου αριθμού των stand, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας από την ΠΚΜ
Για περισσότερες πληροφορίες εκ μέρους της Π.Ε. Πέλλας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Αικ. Καλαϊτζίδου  στα τηλέφωνα 2381351398, 6997026331 και εκ μέρους της ΠΚΜ με το Τμήμα Προβολής Αγροτικών Προϊόντων της Περιφέρειας (κα. Γλυκερία Καραλή 2313330395,  κ. Γεώργιο Φανέλη 23133304 και κ. Γεώργιο Γκανάτσιο 2313330395).

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...