Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΥΛΟΤΟΜΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.



Ανήσυχοι και ανάστατοι οι υλοτόμοι των Προμάχων λόγω του δαίμονα της Ελληνικής γραφειοκρατίας.

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ.


Μια ομάδα 17χρονων νέων στέλνουν μήνυμα στους ψηφοφόρους με στόχο να τους ταρακουνήσουν μέσω ενός βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο.

ΚΡΑΣΟΧΑΠΟ.8.000 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΠΙ!


Αμερικανοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι ανακάλυψαν πώς η ρεσβερατρόλη, ένα συστατικό του κόκκινου κρασιού, μπορεί να αποτελέσει το «κλειδί» που ανοίγει την… πόρτα της μακροζωίας.

"ΩΣ ΘΥΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕΣ".


[απ' το facebook του]
Ο συγγραφέας Αύγουστος Κορτώ έγραψε ένα σκληρό, συγκλονιστικό κομμάτι για όποιον "μπορεί να έχει στύση με μια κοπέλα διαλυμένη απ' την κακομεταχείριση, τον φόβο, την ντρόγκα".

ΟΙ ANONYMOUS ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.



Ανησυχία στην κυβέρνηση για video που αποδίδεται στην οργάνωση και υποστηρίζει ότι οι Γερμανοί ελέγχουν την κυβέρνηση και τα ΜΜΕ

Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ... «Ο ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟΝ ΛΙΘΟ ΒΑΛΕΤΩ»

.
Αλήθεια ή ψέμματα; Η ιστορία μίας από τις ιερόδουλες που κυκλοφορεί εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο αποτελεί γροθιά στο στομάχι για τον κάθε ευσυνείδητο πολίτη! Διαβάστε την!
Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία, χωρίς ακόμα να έχει τεκμηριωθεί. Οπως και να είναι δείχνει πολλά για την ανθρώπινη ζωή!

ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

.
Είναι αλήθεια πως η Εκκλησία, ειδικά στη σύγχρονη πολυτάραχη πραγματικότητα, αποτελεί το μοναδικό πλέον «αποκούμπι» των βασανισμένων ανθρώπινων ψυχών… Παρατηρείται πάντως, ότι οι δυσκολίες της ζωής ανανεώνουν τη σχέση μας με την Εκκλησία…

ΠΩΣ ΜΑΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ.


Αν πίνετε διάφορα αναψυκτικά, τότε καλό θα ήταν να διαβάσετε αυτό το άρθρο... Δείτε πως μας βλάπτουν και τι ιδιότητες έχουν! Θα αναθεωρήσετε πολλά...

ΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.


Ανήκει σε ρετιρέ στην Γκουανταλαχάρα του Μεξικού και βρίσκεται πάνω από εγκαταλελειμμένο φρεάτιο ανελκυστήρα ύψους 15 ορόφων!

ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ.ΑΤΑΚΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΟΧΗ.


Διαβάστε παρακάτω τις απίθανες του Χάρρυ Κλυν που άφησαν εποχή!

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ.ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ PASSWORD ΑΠΟ ΕΦΕΤΟΣ.

Πανελλαδικές: Μηχανογραφικά με password από εφέτος
Προσωπικό αριθμό ασφαλείας (password) θα αποκτήσουν εφέτος όλοι οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων για την υποβολή των ηλεκτρονικών μηχανογραφικών τους δελτίων που θα κατατεθούν για δεύτερη χρονιά μέσω Διαδικτύου.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ.



Σχετικά με την επιστολή του Προέδρου των εκπαιδευτών οδηγών κ. Γκίνη για την λειτουργία του Κέντρου Εκπαίδευσης & Εξέτασης Υποψηφίων Οδηγών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Προς αποφυγή φημών, λανθασμένων εντυπώσεων και απόψεων σχετικά με το ΚΕΕΥΟ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Πέλλας, τους εκπαιδευτές οδηγών και τους υποψηφίους οδηγούς για τα ακόλουθα:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.


 
Το Γραφείο Γεωργικών Μηχανημάτων της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Πέλλας (πρώην ΥΕΒ), ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι με την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης Γ3Β 296/30687/14-3-2012 η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ 841/Β/20-3-2012,

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...