Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΠΤΑ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ 20 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

Baby
Στα 20 τους όλοι οι άνθρωποι θεωρούν ότι έχουν όλη τη ζωή μπροστά τους και ότι αυτή η ηλικία είναι αφιερωμένη στην τεμπελιά, τη διασκέδαση και τις αυθόρμητες επιλογές. Μπορεί να είναι κάπως έτσι, ωστόσο, σίγουρα κάποιες επιλογές που γίνονται στην κρίσιμη δεκαετία από τα 20 έως τα 30 σφραγίζουν τους ανθρώπους για όλη την  υπόλοιπη ζωή τους.
  • Δεν κάνουν γυμναστική

Επειδή στα 20 ο μεταβολισμός τρέχει με χίλια όλοι θεωρούν έως και ανώφελο το να τρέχουν στα γυμναστήρια. Μια επιλογή που όλοι μετανιώνουν αργότερα..
  • Δεν παίρνουν ρίσκα

Εαν κάποιο άτομο στην ηλικία των 20 νικηθεί από τους φόβους του και δεν πάρει ρίσκα, το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα πάρει ποτέ. Ή, ακόμη χειρότερα, θα τα πάρει πολύ αργότερα με οδυνηρές συνήθως συνέπειες.
  • Βιάζονται να μεγαλώσουν

Στα 20 τους πολλοί είναι αυτοί που βιάζονται να μεγαλώσουν. Παντρεύονται μικροί, δανείζονται για να αγοράσουν σπίτια ή αυτοκίνητα και άλλα παρόμοια, πράγματα τα οποία συχνά αργότερα μετανιώνουν και τους προκαλούν κατάθλιψη όταν καταλαβαίνουν ότι έχασαν τη μοναδική περίοδο της ζωής τους που θα μπορούσαν να ζήσουν ανέμελα.teen-660_1
  • Αδιαφορούν για τα... ένσημα και για την αποταμίευση

Η λαχτάρα για την πρώτη δουλειά κάνει πολλούς να αδιαφορούν για πολύ σημαντικά θέματα, όπως η ασφάλιση και η αποταμίευση, επιλογές που πληρώνονται πολύ σκληρά αργότερα.
now
  • Χάνουν χρόνο με ανθρώπους που δεν αξίζουν

Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη τη διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου, αλλά στα 20 ακόμη πιο συχνά. Σπαταλούν χρόνο σε εφήμερες φιλίες και αδιαφορούν για το να καλλιεργήσουν φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή.
  • Δεν σπουδάζουν καθόλου ή δεν τολμούν τις σπουδές στο εξωτερικό

Το να επιλέξει κάποιος στα 20 του να μην σπουδάσει είναι σίγουρο ότι αποτελεί μια επιλογή για την οποία θα μετανιώσει πολλές φορές στη ζωή του. Οπως και για το ότι ενώ τον παρακαλούσαν να πάει στο εξωτερικό να συνεχίσει τις σπουδές του, ότι είχε την ευκαιρία να το κάνει, αλλά δεν το έκανε γιατί... βαριόταν ή δεν ήθελε να χάσει τους φίλους του.
  • Μένουν σε κακές σχέσεις

Μπορεί για κάποιον στα 20 το να μένει σε μια κακή σχέση να φαντάζει ως μια επιλογή που δεν θα έχει καμία επίπτωση στη ζωή του, ωστόσο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Τα χρόνια περνούν πιο γρήγορα απ ότι μπορεί να φανταστεί κανείς και οι ευκαιρίες χάνονται.
_________
  Πηγή: iefimerida.gr

ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΑ ΕΛΤΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ FYROM, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ



Σας αποστέλλω ντοκουμέντο σχετικά με την αποστολή συστημένου εντύπου εκ μέρους των Ελληνικών Ταχυδρομείων προς τον εν Ελλάδι πρέσβη των Σκοπίων αποκαλώντας τον ως πρέσβη της Μακεδονίας.
Στο όνομα όλων των Ελλήνων Μακεδόνων και μη, αναμένουμε δική σας δέουσα αντιμετώπιση του ζητήματος.

Με εκτίμηση Δημήτριος Α. Αναστασάκης             


           

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...