Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση-καταγγελία του Α.Σ. Προμάχων



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Λόγω της εριστικής και εχθρικής διαιτησίας του κ. Σιδηρόπουλου στην αναμέτρηση της ομάδας μας με την Δόξα Μελισσιού  προχωράμε στην παρακάτω καταγγελία:
Ο εν λόγω διαιτητής κ. Σιδηρόπουλος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν εριστικός απέναντι στους φιλάθλους του αγώνα προκαλώντας τους κάνοντας κινήσεις με τα χέρια και το κεφάλι του,  ψιθυρίζοντας κουβέντες σε αυτούς.
Δεν στάθηκε μόνο σε αυτές τις απαράδεκτες και προκλητικές πράξεις, ωστόσο κατά την διάρκεια του αγώνα και μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε ένα ανάποδο σφύριγμα υπέδειξε την κίτρινη κάρτα στον μικρότερο παίχτη της ομάδος μας το κ. Χρήστο Γεωργιάδη και του ανάφερε επί λέξη την παρακάτω φράση:  ΕΧΕΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ; ΑΝΤΕ ΡΕ Κ*ΛΟΠΑΙΔΟ ΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΣΟΥ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της ομάδος κ. Λευτέρης Μεσκίνης πήγε στα αποδυτήρια να συζητήσει με τον κ. Σιδηρόπουλο τα γεγονότα και να εκφράσει τα παραπόνα του λέγοντας ότι θα προβεί σε καταγγελία στην ΕΠΣ Πέλλας. Ο διαιτητής του αγώνα με ύφος του απάντησε: ΕΜΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΑΚΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.
Απευθυνόμενοι προς την ΕΠΣ Πέλλας δεν ζητάμε τίποτα περισσότερο από ίση μεταχείριση από τους διαιτητές οι οποίοι σφυρίζουν τους αγώνες της ομάδας μας είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ζητούμε από εσάς την έγγραφη απολογία του διαιτητή καθώς και την κοινοποίηση της προς εμάς. Αναρωτιόμαστε βάση των πεπραγμένων αν  τον προστατεύει κάποιο ειδικό καθεστώς τον κ. Σιδηρόπουλο και τον αφήνει να λειτουργεί με αυτό τον  αντιαθλητικό τρόπο. Τέλος ζητούμε από την ΕΠΣ Πέλλας να  λάβει τα μέτρα της και να μας προστατεύσει όπως αυτή οφείλει.  Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και το έχουμε αποδείξει με την λαμπρή ιστορία της ομάδας μας.
ΥΓ1: Άξιο απορίας είναι από εμάς ότι κ. Σιδηρόπουλος δεν άφησε αντίγραφο από το  φύλλο αγώνος όπως συνηθίζεται να γίνεται μετά από κάθε αγώνα.
ΥΓ2: Αξίζει να  υπενθυμίσουμε ότι πριν από  λίγα έτη ο κ. Σιδηρόπουλος υπέδειξε την κίτρινη κάρτα σε τότε παίχτη μας για θέατρο ενώ εκείνος  είχε σπασμένο πόδι και σφάδαζε από τον πόνο.
ΥΓ3. Ζητούμε από όλα τα αθλητικά σωματεία να αναφέρουν τα προβλήματα τους με τον συγκεκριμένο διαιτητή ώστε να βοηθήσουμε την ΕΠΣ Πέλλας και τις ομάδες μας στην ομαλή συνέχεια του πρωταθλήματος.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Λευτέρης Μεσκίνης
(Πρόεδρος)

Δίωξη ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων στην περιοχή Θεοδωράκι-Μηλιά-Χρυσή


Από το Δασαρχείο Αριδαίας
με το με αριθ.688/2020 Δελτίο Τύπου ανακοινώνεται ότι,
θα πραγματοποιηθεί δίωξη ημίαιμων μη δεσποζόμενων χοίρων και αγριόχοιρων στην περιοχή Θεοδωράκι-Μηλιά-Χρυσή την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020  από τις 7π.μ., έως τις απογευματινές ώρες.

Εφιστάται η προσοχή σε όσους δραστηριοποιούνται στην περιοχή

Ευχαριστήριο Δημοτικού Σχολείου Προμάχων



Ευχαριστήριο

Εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την προσφορά δύο βιντεοπροβολέων (projectors) στο σχολείο μας. 
Με τους αρμόδιους φορείς να αδυνατούν να φροντίσουν για την ανανέωση του εξοπλισμού του σχολείου,  ο Σύλλογος Γονέων και αυτή την φορά ανταποκρίθηκε στο αίτημά μας και είμαστε σίγουροι πως το ίδιο θα κάνει και στο μέλλον.

Ο Διευθυντής του σχολείου

Χρ. Γρηγοριάδης

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...