Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 1 - 0


Σε ένα μέτριο, αλλά γεμάτο δύναμη και πάθος παιχνίδι, η Μαύρη θύελλα Λυκοστόμου κέρδισε στο γήπεδό της τον ΑΣ Πρόμαχοι με σκορ 1-0 και πήρε ανάσα-κουράγιο στην προσπάθειά της για την σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν με πείσμα για το πολύτιμο τρίποντο και παίζοντας κυρίως με αντεπιθέσεις, μιας και οι των Προμάχων είχαν την κατοχή της μπάλας, κατάφεραν σε μια από αυτές να πετύχουν το θετικό αποτέλεσμα.
Οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάστηκαν αγνώριστοι και κάνοντας την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση , παίζοντας φλύαρα και ανούσια, έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες, οι οποίες όμως δεν απέδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και οι δυο αντίπαλοι έχασαν αρκετές καλές φάσεις για να σκοράρουν.
Στο 10’ σούτ του Δ.Σέλκου απέκρουσε ο τερματοφύλακας  Α. Γιουρούκης της Θύελλας.
Σουτ  του Κ. Τσακώντση αποκρούει ο γκολκίπερ Χ. Σέλκος των Προμάχων στο 12’.
Τετ α τετ του Δ. Ζαχαράκη στο 20’, αλλά το πλασέ του καταλήγει λίγο άουτ.
Ο ίδιος παίκτης σκοράρει στο 34’, αλλά η προσπάθειά του ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ επί του Ρατσίτσκα.
Στο 46’ οι φιλοξενούμενοι επιτίθενται ομαδικά, αλλά το τελικό σουτ του Ι. Μούγιου καταλήγει  άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε κακό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκαν ελάχιστες καλές φάσεις.
Σε μια από αυτές ο Θ. Δέλλιος των Προμάχων χάνει τον στόχο του σε μοναδικό τετ α τετ στο 55’.
Στο 60’ ο διαιτητής Γιάνκος διέκοψε το παιχνίδι για 5 λεπτά, μετά από έντονες διαμαρτυρίες παραγόντων και παικτών των Προμάχων, και όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, συνέχισε κανονικά τον αγώνα.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 79’ όταν ο Δ. Ζαχαράκης, εκμεταλλεύτηκε λάθη της άμυνας των Προμάχων και με εξαιρετικό σουτ πλασέ «κρέμασε» τον Χ. Σέλκο.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανταποδώσουν, αλλά οι προσπάθειές τους ήταν άχρωμες και ανούσιες.
Το παιχνίδι τελείωσε με μια σημαντική ευκαιρία για τους Προμαχιώτες, όταν από σουτ πλασέ του Ν. Νάνου, η μπάλα  χτύπησε το κάθετο δοκάρι της Θύελλας  και κατέληξε άουτ.

Από την Θύελλα ξεχώρισαν οι Δ. Ζαχαράκης, Κ. Τσακώντσης, Ν. Στόϊκος και Κ. Κοκτσίδης.
Από τον ΑΣ Πρόμαχοι διακρίθηκαν οι Θ. Δέλλιος, , Δ. Ρατσίτσκας, Ι. Μούγιος και Γ. Σέλκος ο οποίος αγωνίστηκε με σχισμένο φρύδι από αγκωνιά αντιπάλου και στο τέλος του αγώνα μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Αριδαίας όπου του έγιναν τρία ράμματα.
Η διαιτησία του κυρίου Γιάνκου ήταν μέτρια και υπάρχουν παράπονα για τα σφυρίγματά του και από τις δυο πλευρές. Καλοί σε γενικές γραμμές οι δυο βοηθοί του Δέλλιος και Αθανασίου.

                     ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ
Α. Γιουρούκης
Π. Τούλιος
Κ. Τσακώντσης
Κ. Χασαπάκης
Τ. Γρηγοριάδης
Σ. Ιγνατίδης
Θ. Μπαρμπαγιάννης (Θ. Αλεξίου)
Δ. Ζαχαράκης
Ν. Στόϊκος (Ι. Τσίμας)
Κ. Κοκτσίδης
Δ. Παλάνδρος (Δ. Μπογδάνης)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Π. Παπαπέτρου

                                 ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Χ. Σέλκος
Γ. Σέλκος
Ν. Νάνος
Δ. Σέλκος
Δ. Ρατσίτσκας
Γ. Νάνος (Σ. Σαμσούρης)
Δ. Άτζος (Σ. Μεσκίνης)
Δ. Νάνος
Ι. Προίκος (Τ. Καραμήτσος)
Θ. Δέλλιος
Ι. Μούγιος
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Β. Σαμαράς








































ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ



1

Όταν ο Θεός δημιούργησε το γάιδαρο του είπε…
– Θα δουλεύεις από το πρωί ως το βράδυ και θα κουβαλάς βαριά πράγματα στην πλάτη σου. Θα τρως χόρτα και θα έχεις πολύ λίγη νοημοσύνη. Θα ζεις 50 χρόνια.
Τότε ο γάιδαρος του απάντησε:
– 50 χρόνια τέτοια ζωή, είναι πολύ σκληρό. Δώσε μου μόνο 30 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε το σκύλο και του είπε:
– Σαν σκύλος, θα φυλάς την ιδιοκτησία του ανθρώπου και θα είσαι ο πιο αφοσιωμένος φίλος του. Θα τρως ότι περισσεύει από τον άνθρωπο και θα ζεις για 25 χρόνια.
Τότε ο σκύλος του απάντησε:
– Θεέ μου, 25 χρόνια τέτοια ζωή, δεν αντέχεται. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Μετά ο Θεός δημιούργησε τον πίθηκο και του είπε:
– Θα πηδάς από δέντρο σε δέντρο και θα συμπεριφέρεσαι σαν βλάκας. Θα κάνεις το γελωτοποιό και θα ζεις για 20 χρόνια.
Τότε ο πίθηκος του απάντησε:
– Θεέ μου, 20 χρόνια σαν γελωτοποιός του κόσμου, πάει πολύ. Δώσε μου μόνο 10 χρόνια.
Έτσι κι έγινε.
Τελικά ο Θεός, δημιούργησε τον άντρα και του είπε:
– Είσαι άντρας. Το μόνο λογικό ον που θα κατοικεί στη γη. Θα χρησιμοποιείς τη νοημοσύνη σου για να επιβάλλεσαι στα αλλά δημιουργήματα. Θα εξουσιάζεις τη γη και θα ζεις για 20 χρόνια.
Τότε ο άντρας του απάντησε:
– Θεέ μου, να είμαι άντρας μόνο για 20 χρόνια δεν αρκεί. Δώσε μου σε παρακαλώ τα 20 χρόνια που άφησε ο γάιδαρος, τα 15 χρόνια που άφησε ο σκύλος και τα 10 χρόνια που άφησε ο πίθηκος.
Έτσι κι έγινε.
Από τότε ο άντρας ζει, 20 χρόνια σαν άντρας, μετά παντρεύεται και δουλεύει 20 χρόνια σαν γάιδαρος και από το πρωί ως το βράδυ κουβαλά τα βάρη. Μετά, αποκτά παιδιά και ζει 15 χρόνια σαν σκύλος φρουρώντας το σπίτι και την περιουσία του, τρώγοντας ότι περισσεύει από την οικογένεια. Και αφού γεράσει πια, ζει σαν πίθηκος, συμπεριφέρεται σαν βλάκας και κάνει το γελωτοποιό στα εγγόνια του…

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ


ΣΕ αισθητική αποκατάσταση του περιβάλλοντος χώρου πέριξ του Ι.Ν. των Εισοδείων της Θεοτόκου στην Πολυκάρπη, προχώρησαν μέλη του Συλλόγου νέων Πολυκάρπης

Με καθαριότητα, βαφές όπου χρειάστηκε και αποκατάσταση της αισθητικής με τοποθέτηση καλλωπιστικών φυτών, δωρεά των φυτωρίων ''Δήμου" ολοκλήρωσαν χθες από το πρωί μέχρι το απόγευμα τις απαραίτητες εργασίες.




Οπλισμένοι με φιλότιμο και πολλή προσωπική δουλειά μικροί και μεγάλοι κατάφεραν ένα πραγματικά αξιέπαινο αποτέλεσμα.

Εν όψη της Εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, είναι όλα πλέον έτοιμα στην Πολυκάρπη.







ΛΑΘΡΟΫΛΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΕΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ



Κρούσματα ασύστολης λαθροϋλοτομίας έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στην ευρύτερη περιοχή της "Άσπρης Πέτρας"(Μπέο-Κάμιν).
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες έχουν πραγματοποιήσει ανεξέλεγκτη κοπή δέντρων, κόβοντας ακόμη και τα πλατάνια της παραποτάμιας περιοχής.
Αποτέλεσμα αυτού, είναι η αποψίλωση της απείρου κάλλους τοποθεσίας, ενώ όπως μας δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες "η Άσπρη πέτρα σε λίγο καιρό θα μαυρίσει και θα εξαφανιστεί λόγω των διαβρώσεων και της ανυπαρξίας της φυσικής άμυνας που παρέχουν τα γύρω δέντρα". 
Είναι καθήκον όλων μας να προστατεύουμε τα δώρα, που μας έχει χαρίσει απλόχερα η μητέρα φύση και αντί να τη βανδαλίζουμε, θα πρέπει να την φυλάμε ως κόρη οφθαλμού , ούτως ώστε να την παραδώσουμε υγιή και αλώβητη στις επόμενες γενιές.

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ"

Όλες οι φωτογραφίες είναι ευγενική παραχώρηση του Χρήστου Γαρδούνη
ΒΑΝΙΑ ΤΕΡΝΕΡ
Οι κυνηγοί δεν έχουν το καλύτερο όνομα στις μέρες μας. Πολλοί περιβαλλοντολόγοι και ΜΚΟ, τους κατηγορούν ότι χαλάνε την ισορροπία των οικοσυστημάτων, ότι μολύνουν το φυσικό περιβάλλον και ότι δεν σέβονται τα ζώα, οδηγώντας συχνά σε άδικο θάνατο σπάνια είδη. Γι' αυτό και πολλοί αγωνίζονται για την κατάργηση του κυνηγιού.
Αλλά, εκτός όλων αυτών, για τον μέσο άνθρωπο, το κυνήγι θεωρείται βάρβαρο και βάναυσο, και δημιουργεί απέχθεια στους περισσότερους από εμάς. Υπάρχει όμως και η πλευρά των κυνηγών που σπάνια ακούγεται.
Στην Ελλάδα, υπολογίζεται ότι περίπου 200.000 άτομα ασχολούνται με το κυνήγι. Εγώ συνάντησα τον Χρήστο, ο οποίος είναι 26 χρόνων και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ο Χρήστος, κάθε σαββατοκύριακο, κατά την διάρκεια της κυνηγετικής περιόδου, ανεβαίνει στο βουνό. Μου εξήγησε, γιατί θεωρεί ότι είναι μια τόση παρεξηγημένη δραστηριότητα, γιατί πιστεύει ότι ο κόσμος αδικεί τους κυνηγούς και γιατί, όπως λέει, το κυνήγι «δεν είναι μόνο το τράβηγμα μιας σκανδάλης», αλλά ένα πολυμορφικό «σπορ» που απαιτεί μελέτη, στρατηγική, γνώσεις, αγάπη και σεβασμό για την φύση.
Η ιστορία του Χρήστου όπως την διηγήθηκε στη Βάνια Τέρνερ.
Αν και Αθηναίος, τυχαίνει να είμαι από εκείνους που δεν «γνώρισα» το κυνήγι, αλλά μεγάλωσα μέσα σε αυτό. Το κυνήγι είναι μια παράδοση που περνάει από γενιά σε γενιά: πέρασε από τον προπάππου μου στον παππού μου, από εκείνον στον πατέρα μου, και μεταγενέστερα σε εμένα. Είναι πολλά εκείνα που συνδέουν το κυνήγι με τη φύση, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά κάθε λαού. Θεωρώ ότι το κυνηγετικό ένστικτο, είναι μέσα στο DNA του ανθρώπου, και ότι το εξελίσσουμε αναλόγως με τις ευκαιρίες που έχουμε.
Την πρώτη φορά που πήγα για κυνήγι ήμουν 3 ετών. Όταν ήμουν 6 χρόνων άρχισα την σκοποβολή.
Κυνήγι δεν είναι μόνο το τράβηγμα μιας σκανδάλης. Αυτό είναι ένα καθοριστικό, αλλά μικρό σημείο του.
Κυνήγι είναι η αναζήτηση βιοτόπου, συνηθειών, και αντιδράσεων ενός θηράματος. Για κάθε είδος ακολουθείται διαφορετική στρατηγική, επιλέγεται διαφορετικός βιότοπος, και κατ' επέκταση και διαφορετικός τρόπος κυνηγιού του.
Ακόμα και η στιγμή που είσαι μέσα στο αυτοκίνητο και πλησιάζεις τον τόπο που θα κυνηγήσεις, παίζει ρόλο.
Το κυνήγι είναι χρονοβόρο. Εγώ που κυνηγάω τόσα χρόνια, πηγαίνω σε συγκεκριμένες περιοχές, για συγκεκριμένα θηράματα. Μόλις επιλέξεις το θήραμα και την περιοχή, ξεκινάει η παρατήρηση. Πρέπει να παρακολουθήσεις τις συνήθειες του ζώου: τι ώρες τρώει, την διαδρομή που ακολουθεί για να πάει στο σημείο που θα φάει, τι κάνει αφότου φάει, και πού κοιμάται. Το τρίτο στάδιο είναι η θανάτωση του θηράματος, το τέταρτο και τελευταίο το καθάρισμά του και η αποθήκευσή του στο ψυγείο. Όλα αυτά είναι στοιχεία του κυνηγιού. Αν δεν ασχοληθείς με αυτά δεν θεωρείσαι κυνηγός, αλλά όπως λέμε μεταξύ μας, «κρεατοσυλλέκτης».
Δεν υπάρχει ισοτιμία μεταξύ του θηράματος και του κυνηγού. Όπως, δεν υπάρχει ισοτιμία και μεταξύ ενός λιονταριού και μιας αντιλόπης, διότι το λιοντάρι είναι δυνατότερο και η αντιλόπη γρηγορότερη. Έτσι και ο άνθρωπος είναι εξυπνότερος από τα θηράματα που κυνηγάει. Όμως όλα τα ζώα είναι προικισμένα από τη φύση με μοναδικούς μηχανισμούς άμυνας. Όπως εμείς έχουμε τα όπλα μας, έτσι αντίστοιχα και τα ζώα έχουν τα δικά τους «όπλα» για να αμυνθούν.
Δεν πρέπει όμως, να ξεχνάμε το βασικότερο: στην φύση δεν είμαστε μόνο εμείς οι κυνηγοί οι θηρευτές. Ο άνθρωπος μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, κάτω από εμάς, όμως υπάρχουν πολλοί άλλοι θηρευτές που συνδέουν τους κρίκους αυτούς. Έξω στην φύση καθημερινά, επικρατεί ένα παιχνίδι επιβίωσης. Εμείς δεν επεμβαίνουμε σε αυτή την καθημερινότητα. Το κυνήγι είναι μέρος του φυσικού κύκλου της ζωής.
Φωτογραφία από κυνήγι στη γειτονική Βουλγαρία.
Το κυνήγι στις ημέρες μας είναι θέμα επιλογής -μπορείς και να μην το ασκήσεις αν δεν θέλεις, είναι στο χέρι του καθενός από εμάς. Πολλοί λένε ότι οι κυνηγοί σκοτώνουν για ευχαρίστηση, σκοτώνουν γιατί το έχουν χόμπι και διότι είναι αιμοχαρείς.
Δεν είναι έτσι.
'Οπως σε όλες τις ομάδες του πληθυσμού, έτσι και στους κυνηγούς, υπάρχουν εκείνοι που έχουν παιδεία και οι ασυνείδητοι που το «χαλάνε για όλους τους υπόλοιπους», οι λεγόμενοι, λαθροθήρες. Κάποιοι από αυτούς κυνηγούν παράνομα τη νύχτα -αυτό το θεωρώ ανήθικο, διότι τη νύχτα, όταν φωτίζεις με έναν φακό στα μάτια ενός ζώου, το ζώο δεν μπορεί να δει, είναι εντελώς ανυπεράσπιστο. Το ότι έχεις λοιπόν την δυνατότητα να πάρεις ένα όπλο και να ανέβεις στο βουνό και να πυροβολήσεις δεν σε καθιστά κυνηγό.
Κυνηγό σε καθιστά η παιδεία σου, η αγάπη σου για την φύση, η οικολογική σου συνείδηση που σημαίνει ότι τηρείς τους κανονισμούς που έχουν θεσπιστεί από τους αρμόδιους φορείς, ότι δεν μολύνεις το περιβάλλον, ότι δεν χτυπάς περισσότερα θηράματα από τον καθορισμένο αριθμό.
Υπάρχει μία αντιπαλότητα με τους οικολόγους και τις ΜΚΟ, οι οποίες θεωρούν ότι οι κυνηγοί είμαστε οι κακοί της υπόθεσης. Σε πολλά μπλογκς γράφουν ότι φταίνε οι κυνηγοί που σκοτώνουν ό,τι βρουν μπροστά τους, και γι' αυτό και οι αρκούδες, τα αγριογούρουνα, οι λαγοί και τα ζαρκάδια κινδυνεύουν με εξαφάνιση. Το κυνήγι όμωςκαθορίζεται και ελέγχεται από ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο το οποίο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και ρυθμίζει όλα τα θέματα που σχετίζονται με το κυνήγι.
Πολλοί υποστηρίζουν ότι το κυνήγι είναι δολοφονία. Εγώ θεωρώ εξίσου «βίαιο» και περισσότερο υποκριτικό το να δίνω χρήματα στον χασάπη για να μου σφάξει ένα κοτόπουλο.
Είναι καλύτερο να γεννιέται ένα ζώο στο φυσικό του περιβάλλον, όπου μπορεί να χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς άμυνας που διαθέτει, ώστε να θηρεύει και να προστατεύεται από πιθανούς θηρευτές παρά να γεννιέται χωρίς καμιά ελπίδα, σε κάποια κτηνοτροφική μονάδα, μακριά απο το φυσικό του περιβάλλον, καταδικασμένο, από την πρώτη μέρα της γέννησης του, σε πρόωρο θάνατο.
Θεωρώ ότι η επαφή που έχουμε εμείς οι κυνηγοί με την φύση είναι τόσο άμεση, τόσο έντονη και τόσο συχνή, που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανενός οικολόγου ή φυσιολάτρη.
Αφιερώνω ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου στο βουνό, γι' αυτό και το σέβομαι και το προσέχω. Το ότι κυνηγάω και θηρεύω κάποια ζώα και κάποια πτηνά δεν το αλλάζει αυτό.
Ορισμένοι από τους καλύτερούς μου φίλους είναι κυνηγοί. Φιλία μπορεί να δημιουργηθεί από την κοινή αγάπη που έχεις για το κυνήγι ενός συγκεκριμένου θηράματος, μιας συγκεκριμένης στρατηγικής ή τακτικής, μπορεί να δημιουργηθεί από μια δυσχέρεια ή μια δυσκολία που αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις εκεί έξω. Όλα αυτά σε φέρνουν πιο κοντά στον «συγκυνηγό» σου.
Αναλόγως με την εποχή, υπάρχουν κάποιες περιοχές που ξεχωρίζουν. Για μένα η Καστοριά, είναι από τα λίγα μέρη στην Ελλάδα που συνδυάζουν τόσες πολλές ομορφιές.
Το συναίσθημα που έχω όταν είμαι στο βουνό στο καρτέρι και κρύβομαι πίσω από το θάμνο με το καμουφλάζ και τον εξοπλισμό μου, και μετά από δύο ώρες ακινησίας και αναμονής, βλέπω μία αρκούδα να περνάει από μπροστά μου με το αρκουδάκι της δεν περιγράφεται, αν δεν το ζήσεις.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...