Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

ΟΕΝΓΕ: Οι Υπουργοί Υγείας αρνήθηκαν σήμερα να συναντήσουν την Ομοσπονδία των νοσοκομειακών γιατρών !!!


Απίστευτο και όμως αληθινό!
O Υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας και ο Υφυπουργός Υγείας Β. Κοντοζαμάνης αρνήθηκαν σήμερα να συναντήσουν την αντιπροσωπεία των νοσοκομειακών γιατρών… «λόγω κορονοϊού»!!! Δηλαδή οι υπουργοί επικαλέστηκαν την επιδημία του κορονοϊού για να αποφύγουν να ακούσουν αυτά που λένε οι νοσοκομειακοί γιατροί ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η επιδημία του κορονοϊού.
Αυτή ήταν η απάντηση στο αίτημα μας για συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας. Στην καλύτερη περίπτωση, ας θεωρήσουμε πως απέφυγαν την συνάντηση για να μην μεταδώσουν οι υπουργοί κορονοϊό στους νοσοκομειακούς γιατρούς και όχι επειδή φοβήθηκαν μήπως κολλήσουν οι ίδιοι κορονοϊό από τους εκπροσώπους των νοσοκομειακών γιατρών.
Aρνήθηκαν να συναντήσουν «τους μαχητές της πρώτης γραμμής», τους «ήρωες με τις άσπρες και τις πράσινες μπλούζες», όπως οι ίδιοι τους αποκαλούν.
Φαίνεται ότι ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης όταν έλεγε ότι «τον πρώτο λόγο έχουν οι γιατροί» δεν αναφερόταν στους γιατρούς του δημόσιου συστήματος υγείας.
Τη δική μας φωνή θέλει να τη φιμώσει. Θέλει να φιμώσει όσους ζητάνε έκτακτες μαζικές προσλήψεις γιατρών, νοσηλευτών, τραυματιοφορέων για να στελεχωθούν τα ΤΕΠ, οι ΜΕΘ, το  ΕΚΑΒ, τα Κέντρα Υγείας, να πολλαπλασιαστούν οι δυνάμεις που θα μπουν στη μάχη για την αντιμετώπιση της επιδημίας του κορονοϊού. Θέλουν να φιμώσουν όσους ζητάνε εφόδια για να πολεμήσουν τον «αόρατο εχθρό». 
Δεν θέλουν να ακουστεί η επείγουσα ανάγκη για όσο το δυνατόν περισσότερες κλίνες ΜΕΘ έστω και τώρα.
Δε θέλουν να ακουστεί ότι ενώ υπόσχονταν προσλήψεις γιατρών με διετή σύμβαση, μάλιστα άφηναν να εννοηθεί ότι μετά τη λήξη της σύμβασης θα τους μονιμοποιούσαν, τους προσλαμβάνουν μόνο για ένα χρόνο και μετά «λύεται αυτοδίκαια» η σύμβαση τους.
Δε θέλουν να ακουστεί ότι έχουν προσλάβει μόλις 100 επικουρικούς γιατρούς για την αντιμετώπιση της επιδημίας, τη στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 6.000 ελλείψεις γιατρών στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Δεν θέλουν να ακουστεί η επείγουσα ανάγκη για επαρκή εφοδιασμό των υγειονομικών με ατομικά μέσα προστασίας ώστε να μην αρρωστήσουν μαζικά και βγουν εκτός μάχης.
Τα στόματα με μάσκες έχουν φωνή. Και η φωνή θα δυναμώσει. Θα ακουστεί πιο δυνατά.
Μέτρα προστασίας τώρα για τους υγειονομικούς. 
Μέτρα προστασίας τώρα για την υγεία του λαού.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...