Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

ΑΣ Πρόμαχοι - Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας 1 - 1


Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Πέλλας, παρακολούθησαν οι θεατές στο γήπεδο «Χρήστος Τζιβάνης» των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ Πρόμαχοι αναδείχτηκε ισόπαλος με τον Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας με σκορ 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι, υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Βασίλη Σαμαρά, μπήκαν με δύναμη και πάθος, επέβαλλαν το ρυθμό τους και δημιούργησαν πολλές ευνοϊκές προϋποθέσεις για γκολ. Σε μία δε από αυτές, κατάφεραν να προηγηθούν με τον συνήθη ύποπτο Μίτσκα, όταν ύστερα από έξοχη μπαλιά του Τρίψη, πήρε τη μπάλα και αφού πέρασε και τον τελευταίο αμυντικό, πλάσαρε εύστοχα τον τερματοφύλακα Δομουκτσίδη γράφοντας το 1-0 στο 20'.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και παίζοντας πιεστικό ποδόσφαιρο, έκλεισαν τους γηπεδούχους στην εστία τους και στο 65' με ένα δυνατό σουτ του Ζούζουλα έξω από την περιοχή, ισοφάρισαν το παιχνίδι.
Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του αγώνα, παίχτηκε ένα θρίλερ, όπου και οι δυο αντίπαλοι κυνήγησαν τη νίκη, αποδίδοντας ποιοτικό και γρήγορο ποδόσφαιρο χωρίς τελικά να καταφέρουν να αλλάξουν τον δείκτη του σκορ.
Εμφανής η αλλαγή νοοτροπίας του παιξίματος από την πλευρά των Προμάχων, κάτι στο οποίο εικάζουμε ότι συνέβαλε ο «επαναπατρισμός» του Σαμαρά στο τιμόνι της τεχνικής καθοδήγησης, ενώ η ομάδα της Πέλλας άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με την μαχητικότητα, την τεχνική κατάρτιση των παικτών και την διάρκεια στο παιχνίδι της.
Από τους Προμάχους διακρίθηκαν οι Μούγιος, Άτζος, Κοκτσίδης και Μίτσκας.
Από την Πέλλα, που εντυπωσίασε, ξεχώρισαν οι Μαντζανάς, Μπουράκης, Σιαματάς και Ζούζουλας.

Η διαιτησία του κυρίου Δαργινίδη (Δέλλιος – Αλατζάς) ήταν σε γενικές γραμμές καλή.

ΑΣ Πρόμαχοι: Μπελητάσιος, Μούγιος, Ν. Νάνος, Μιχαηλίδης, Κώνστας (Κοτζαμανώλης), Άτζος, Κοκτσίδης, Καλογιάννης, Ledy (Σατζάκης), Μίτσκας, Τρίψης (Αδραμάνης). Προπονητής: Σαμαράς.

Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας: Δομουκτσίδης, Πλιόγκας (Μαλλόλι), Μαντζανάς, Μπουράκης, Γουστέρης (Α. Μπρατσούδης), Τανταλίδης, Τοπάλης, Σιαματάς, Ζούζουλας, Στάγκος (Βασιλακόγλου), Αβραάμ. Προπονητής: Χαρπίδης.

 Ρεπορτάζ: Άλεξ Αμπάρης




































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...