Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Cherry Cup 2018


ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ CHERRY CUP 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Cherry Cup 2018, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Β' και μίνι που πραγματοποιήθηκε στα ΔΑΚ της Αριδαίας και της Έδεσσας, 18 – 23 Ιουνίου. Ο Παπασιδέρης Κορωπίου ήταν ο μεγάλος νικητής και στις δύο κατηγορίες και μάλιστα αήττητος.
Τη διοργάνωση έφεραν εις πέρας οι Δήμοι Αλμωπίας και Έδεσσας, ο Αερωπός Έδεσσας, η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών και η Π.Ε. Πέλλας, ενώ συμμετείχαν με πάνω από 30 ομάδες και 500 αθλητές.
Τόσο ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, όσο και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, σε δήλωσή τους αναφέρθηκαν στη σημαντική αυτή διοργάνωση, η οποία εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι δίνει τη δυνατότητα σε πολύ κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα να γνωρίσει την περιοχή μας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τον αθλητικό τουρισμό.

Κατάταξη Παμπαίδες Β'
1 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ
2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ
3 ΑΕΚ
4 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 1
5 ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ 1
6 ΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
7 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ
8 ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 1
9 ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
10 ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2
11 ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ
12 ΓΣ ΔΡΑΜΑ 86
13 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
14 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 2
15 ΑΕΠ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
16 ΠΑΟΚ
17 ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
18 ΑΣΧ ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
19 ΙΚΑΡΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
20 ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ
21 ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ 2

Κατάταξη Μίνι
1 ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΠΑΠΑΣΙΔΕΡΗΣ
2 ΑΣ ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ
3 ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
4 ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ 2
5 ΑΣΧ ΩΡΙΩΝΑΣ ΧΑΝΙΩΝ
6 ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ
7 ΠΑΣ ΑΕΡΩΠΟΣ 1




Αλμωπός Αριδαίας: Aνανέωση της συνεργασίας με Γιώργο Κιουλτζόπουλο και Αλέξανδρο Μεντή


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας με τον 19χρονο Γιώργο Κιουλτζόπουλο (23 συμμετοχές) και τον 24χρονο Αλέξανδρο Μεντή (28 συμμετοχές 1ος σε όλη τη Γ' Εθνική)  εκ των βασικών παικτών της περσινής σεζόν. 
Τους ευχόμαστε υγεία και δύναμη με πολλές επιτυχίες.


    Με τιμή το Δ.Σ 
 Αλμωπού Αριδαίας 



Κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας



ΑΥΡΙΟ Η ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

Πραγματοποιείται αύριο στη Θεσσαλονίκη η κοινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας και των Δημοτικών Συμβουλίων των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας, παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστα Αγοραστού και του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργου Πατούλη, καθώς και εκπροσώπων της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης όλης της Μακεδονίας.
Η κοινή συνεδρίαση έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων.
Την πρωτοβουλία για τη σύγκληση της κοινής συνεδρίασης έχουν ανακοινώσει ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου.
Η κοινή συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, στις 6.00’ το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305), στη Δυτική Θεσσαλονίκη.
Στη συνεδρίαση έχουν κληθεί να συμμετάσχουν οι Περιφερειάρχες, οι Δήμαρχοι, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων Δυτικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, τα Επιμελητήρια, τα Πανεπιστήμια, οι Ιερές Μητροπόλεις και Φορείς της Μακεδονίας.


Πορεία διαμαρτυρίας για την Μακεδονία στα Γιαννιτσά


Καλούμε τους πολίτες της Πέλλας σε μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 7 μ.μ.με αφετηρία το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Πνευματικό κέντρο Γιαννιτσών και κατάληξη στον πεζόδρομο, όπου θα αναγνωσθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας.

Με τιμή : Οι Πολιτιστικοί - Αθλητικοί σύλλογοι και Φορείς Πέλλας.


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...