Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΗΡΥΣΣΕΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ?



Πολύ άσχημα εξελίσσεται για την Ελλάδα ένα άλλο μέτωπο, στο οποίο μέσα στην τρικυμία των ημερών δεν έχει δοθεί η πρέπουσα προσοχή: Για πρώτη φορά από την απελευθέρωση της Μακεδόνιας τίθεται θέμα απόσχισης του Αγίου Όρους από τον εθνικό κορμό. Και λέμε από τον εθνικό κορμό γιατί ως γνωστόν το Άγιο Όρος δεν υπάγεται τυπικά στην ελληνική διοίκηση, αλλά είναι αυτοδιοικούμενο.

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ:
Α. ΠΟΥΣΙΝΗΣ
Δ. ΣΑΛΑΜΑΝΗΣ



Στον αγώνα μπαράζ που έγινε σήμερα 13/5ου/2012 στο γήπεδο του Λυκοστόμου η τοπική Μαύρη θύελλα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και επικράτησε άνετα  με 4 – 0 επί του Α.Σ. Πρόμαχοι.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για την ομάδα των προμάχων, αφού στο 1ο μόλις λεπτό υπέπεσε σε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Ελευθεριάδης γράφοντας το 1 – 0 . Οι Πρόμαχοι μετά την ψυχρολουσία αγχώθηκαν και προσπάθησαν σπασμωδικά να αντιδράσουν.
Έχασαν 2-3 καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, με τον Γιώργο Ρατσίτσκα στο 12', τον Γιώργο Αμπάρη στο 14' και στο 20' με τον Χρήστο Κωστινά. Στο 23' η κακοτυχία χτύπησε την ομάδα των Προμάχων καθώς στο λεπτό αυτό τραυματίστηκε σοβαρά ο Δημήτρης Άτζος και μετά από λίγα λεπτά αντικαταστάθηκε. Οι παίχτες της Θύελλας παίζοντας με πείσμα και αποφασιστικότητα πίεσαν τους φιλοξενούμενους με αποτέλεσμα στο 38' να πετύχουν το 2 - 0 με τον Κοκτσίδη Κοσμά. Στο 44' οι Πρόμαχοι έχασαν άλλη μια ευκαιρία να μειώσουν το σκορ με τον Γιώργο Μητρέντση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Προμάχων προσπάθησε να ανακάμψει, αλλά το άγχος και η κούραση των παιχτών ήταν εμφανής. Χάθηκαν ευκαιρίες στο 50' για την Θύελλα με τον Ελευθεριάδη και στο 63' για τους Προμάχους με τον Αμπάρη. Στο 65' ο αποτελεσματικός Νίκος Νάνος αφού πέρασε όλη την άμυνα των Προμάχων έγραψε το 3-0 κόβοντας τα φτερά και των πιο αισιόδοξων των φιλοξενούμενων. Από το σημείο εκείνο και μετά επικράτησε εκνευρισμός στους παίχτες και των δύο ομάδων με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολύ σκληρά μαρκαρίσματα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η αποβολή του Στέλιου Σατζάκη στο 80' όταν ανέτρεψε αντίπαλο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Έτσι η Θύελλα αξιοποιώντας το δεύτερο πέναλτι έγραψε το τελικό 4-0.
Με το τέλος του παιχνιδιού παρατηρήθηκαν ανάμικτα συναισθήματα με τους μεν γηπεδούχους να πανηγυρίζουν τρελά την παραμονή τους στην κατηγορία, τους δε φιλοξενούμενους να αποχωρούν απαρηγόρητοι αποχαιρετώντας την κατηγορία.

Τα "Π.Ν." θέλουν να συγχαρούν τους ηρωικούς ποδοσφαιριστές του χωριού για το σθένος και την μαχητικότητα που έδειξαν σε όλη τη διαρκεί του πρωταθλήματος. Παρά τις αντίξοες συνθήκες έδωσαν και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων τους για το καλό της ομάδας και του χωριού.
Δίνουμε ραντεβού για το φθινόπωρο σε μια άλλη κατηγορία εξίσου ενδιαφέρουσα, η οποία θα δώσει συγκινήσεις και ευκαιρία για αθλητισμό και ευγενή άμιλλα. Στην προσπάθεια τους αυτή τα "Προμαχιώτικα Νέα" θα είναι πάντα δίπλα τους.






Α.Σ. ΠΡΟΜΑΧΟΙ
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟΥ
COACH: ΑΛΕΞΗΣ ΤΑΝΟΥΡΗΣ
COACH: ΡΑΚΙΑΡΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΝΑΝΟΣ
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΡΑΠΑΚΟΓΛΟΥ – ΓΑΤΣΟΣ
ΛΑΡΗΣ ΜΟΥΓΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΑΤΖΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝΤΣΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΝΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΝΑΝΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΤΣΙΤΣΚΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ
ΤΑΚΗΣ ΓΚΙΩΤΣΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΜΠΑΡΗΣ
ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥΛΙΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΝΑΣ (ΜΕΓΑΛΟΣ)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΕΛΚΟΣ
ΤΖΙΜΑΚΟΣ ΣΙΩΡΗΣ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΣΤΙΝΑΣ    
ΚΟΣΜΑΣ ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ – ΣΤΟΪΚΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΤΖΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΤΡΕΝΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΣΤΟΪΚΟΣ
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Κ. ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
1ΟΣ ΒΟΗΘΟΣ: Χ. ΤΟΠΟΥΣΔΩΝΗΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ
2ΟΣ ΒΟΗΘΟΣ: Γ. ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ

























































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...