Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2016

ΧΑΘΗΚΕ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ - ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ;
Το εικονιζόμενο τηλέφωνο samsung b2100, χάθηκε στους Προμάχους.

Παρακαλείται όποιος το βρεί, να το παραδώσει στο Πράσινο Περίπτερο.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΗ Ομάδα Ενεργών Πολιτών Προμάχων ευχαριστεί για άλλη μια φορά, όλους όσους στηρίζουν και συμμετέχουν μαζικά και με θέρμη, την προσπάθεια που καταβάλλει, ώστε να πραγματοποιεί μικρές αλλά ουσιαστικές παρεμβάσεις, τόσο σε υλικές δομές, όσο και σε ανθρωποκεντρικές ενέργειες. 

Επειδή οι δύσκολοι καιροί που ζούμε, και η σχεδόν εκκωφαντική απουσία των κρατικών φορέων, επιτάσσουν την κινητοποίηση όλων, η ομάδα μας έχει καταστρώσει ένα χρονοδιάγραμμα παρεμβατικών δράσεων, που με τη βοήθεια και την συμμετοχή όλων, μπορεί να αποδώσει καρπούς, βελτιώνοντας τόσο την καθημερινότητα, όσο και την ανακούφιση δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Έτσι για την τελευταία δράση που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, θέλουμε να ευχαριστήσουμε εκτός από όλους όσους συμμετείχαν αγοράζοντας τους λαχνούς, και το Καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ, το Καφέ ΛΙΜΠΕΡ, το φαστφούντ GRECOS, την ταβέρνα ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, το κατάστημα ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΗΤΣΑΝΗ, τη ταβέρνα ΚΑΤΩ ΜΥΛΟΣ και το καφέ ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ για την εθελοντική τους φιλοξενία και την πώληση των λαχνών.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ιθύνοντες νόες της ομάδας, Πέτρο Σαλαμάνη, Γιάννη Χατζή και Μαρία Βαρελά, που αποτελούν την γεννήτρια των ιδεών και τους "Αρχιμηχανικούς" των σχεδιασμών.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φωτογραφείο +Photorama+Studioγια την δωρεά των εξαιρετικών συσκευών αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων USB.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟΑριδαία, 21/3/2016

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΨΑΛΟ: ΛΥΘΗΚΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Στην αντικατάσταση μεγάλου τμήματος του δικτύου ύδρευσης στην Τ.Κ. Αψάλου προχώρησε η Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα έπειτα από απαίτηση των κατοίκων του χωριού και του Τοπικού Συμβουλίου. Συγκεκριμένα, σημειώνονταν πολύ συχνά προβλήματα με πολύωρες διακοπές υδροδότησης, εξαιτίας της μεγάλης κλίσης του δικτύου ύδρευσης.
Ανταποκρινόμενοι στο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε παρέμβαση που περιλαμβάνει την αντικατάσταση με σωλήνες ύδρευσης πολυαιθυλενίου. Οι συγκεκριμένες σωλήνες είναι ανθεκτικές και έχουν μεγάλη αντοχή σε ηλεκτρολυτική διάβρωση εντός εδάφους, σε κρούση και χαμηλές θερμοκρασίες, υψηλή χημική αντοχή και δεν παρουσιάζουν επικαθήσεις, ενώ ταυτόχρονα το κόστος είναι ίδιο.
Πρόκειται για μία παρέμβαση ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς πραγματοποιήθηκε σε ένα δύσβατο σημείο με πολύ μεγάλη κλίση και το αποτέλεσμα οφείλεται στην καλή συνεργασία που υπήρξε με τους συνεργάτες της Δ.Ε.Υ.Α. και με τους τοπικούς φορείς του χωριού που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ Μ.Χ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝΕκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου 2016


Με την αφορμή της εθνικής επετείου της Ελληνικής επαναστάσεως του 1821, ο Μορφωτικός Σύλλογος Προμάχων "ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΟΙ" θα παρουσιάσει χορούς με όλα τα τμήματα του την Παρασκευή  25 Μαρτίου 2016 και ώρα 16:00 στην κεντρική πλατεία του χωριού.

 Μαζί μας θα είναι ο Σταύρος Τζιβάνης με την μουσική του. 

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣΑριδαία, 21/3/2016

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Ιωάννης Βακουφτσής στον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνο.
Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει, ενώ ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής από την πλευρά του σημείωσε ότι αποσκοπεί σε μία εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον.
Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν σημαντικά θέματα, που σχετίζονται με την παραχώρηση πρώην Αστυνομικών Τμημάτων για χρήση στον Δήμο, το κυκλοφοριακό ζήτημα στην πόλη της Αριδαίας και φυσικά ζητήματα ασφαλείας των πολιτών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Για την χορήγηση θέσεων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου


   Σε εφαρμογή:
α) του ν. 4264/2014 (ΦΕΚ.118/15-05-2014τ.Α΄) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει,
β) του άρθρου 93 του ν. 4314/2014 (ΦΕΚ 265/23-12-2014τ. Α΄)
γ) του ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/07-06-2010τ.Α΄)
δ) της  αριθμ. 284/2015 απόφασης  του Δ.Σ. Αλμωπίας, με θέμα «Καθορισμός θέσεων για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου»
το Γραφείο Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Αλμωπίας,  γνωστοποιεί στους πωλητές ότι το Δημοτικό  Συμβούλιο με την αρίθμ. 284/2015 απόφαση του,  καθόρισε θέσεις για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου. 
Οι θέσεις-άδειες κατάληψης χώρου  θα δοθούν σε πλανόδιους παραγωγούς που έχουν εφοδιασθεί με σχετική άδεια από τις Δ/νσεις Ανάπτυξης - Τμήματα Εμπορίου.    
   Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των θέσεων,  καλούνται να καταθέσουν σχετική αίτηση στο γραφείο Αδειοδοτήσεων (Δημαρχείο Εξαπλατάνου, Λεωφ. Μ. Αλεξάνδρου 12, 1ος όροφος), κατά το χρονικό διάστημα από 18/0
3/2016 έως και 06/04/2016
   Οι θέσεις που καθορίστηκαν είναι οι εξής:

Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας:
1. Στην Πλατεία Αγγελή Γάτσου:
  - Μία θέση δίπλα στο περίπτερο
           - Μία θέση μπροστά στο άγαλμα απέναντι από το Α΄ Γυμνάσιο
2. Μπροστά στην εκκλησία Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικείου
  - Μία θέση κοντά στον τηλεφωνικό θάλαμο
  - Μία θέση απέναντι από την εκκλησία μπροστά στην αλάνα
3. Στην οδό Αθανασίου Διάκου
  - Μία θέση απέναντι από το περίπτερο μπροστά στην αλάνα
  - Μία θέση ανάμεσα στα Σούπερ Μάρκετ Μασούτη και Αρβανιτίδη
4. Στο πρακτορείο ΚΤΕΛ μία θέση μεταξύ του ΚΤΕΛ και του εργοταξίου
5. Στο Δασάκι μία θέση επί της Καπετάν Γαρέφι (στο δρόμο προς Σωσάνδρα) εκατόν πενήντα (150) μέτρα από την Λαϊκή Αγορά Αριδαίας
6. Στην οδό Αγίου Δημητρίου, μία θέση στο σταυροδρόμι για Σωσάνδρα

Τοπική Κοινότητα Αψάλου
1. Επτά (7) θέσεις μετά το φωτεινό σηματοδότη στο τέλος της κοινότητας

Τοπική Κοινότητα Όρμας
1.  Μία (1) θέση στην Κεντρική Πλατεία

Τοπική Κοινότητα Ίδας
1.    Μία (1) θέση στην Κεντρική Πλατεία μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα

Τοπική Κοινότητα Νερομύλων
1. Μία (1) θέση στην Κεντρική Πλατεία Νερομύλου
2. Μία (1) θέση στην Κεντρική Πλατεία Προδρόμου

Τοπική Κοινότητα Πιπεριάς
1. Τρεις (3) θέσεις στους χώρους απέναντι από την Κεντρική Πλατεία
2. Δύο (2) θέσεις απέναντι από τον συνεταιρισμό Πιπεριάς στον χώρο που έχει χαρακτηριστεί ως αναψυκτήριο

Τοπική Κοινότητα Εξαπλατάνου
1. Μία (1) θέση επί της επαρχιακής οδού Εξαπλατάνου – Φούστανης και στην τοποθεσία περίπου 30 μέτρων από το Γυμνάσιο – Λύκειο Εξαπλατάνου
2. Μία (1) θέση στην επαρχιακή οδό Αριδαίας – Εξαπλατάνου και απέναντι από το κοινοτικό γυμναστήριο Εξαπλατάνου 

Τοπική Κοινότητα Θεοδωρακείου
1.    Δύο (2) θέσεις στην Κεντρική Πλατεία

 Τοπική Κοινότητα Ξιφιανής
1. Μία (1) θέση στην διασταύρωση Αριδαίας – Χρυσής (παραπλεύρως γεωργικού συνεταιρισμού)
2. Μία (1) θέση στην διασταύρωση Ξιφιανής – Θεσσαλονίκης (παλιά επαρχιακή οδό, τοποθεσία Μίσουκ)

   Οι ενδιαφερόμενοι κατά την υποβολή της αίτησης (παρέχεται από την Υπηρεσία) πρέπει να έχουν την πρωτότυπη παραγωγική άδεια πλανόδιου εμπορίου και να προσκοµίσουν στην Υπηρεσία τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1.    Φωτοαντίγραφο της παραγωγικής άδειας πλανόδιου εμπορίου σε ισχύ.
2.    Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.
3.    Δημοτική ενημερότητα
     Αντικατάσταση της αίτησης, διόρθωση αυτής ή συμπλήρωση τυχόν ελλειπόντων δικαιολογητικών, επιτρέπεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
      Πριν την έκδοση της άδειας κατάληψης χώρου οι ενδιαφερόμενοι καταβάλουν τέλη κοινόχρηστων χώρων (τιμή 72,00€ το τ.μ. ετησίως, με δυνατότητα υπολογισμού κατά ημέρα). 
   Σύμφωνα με το άρθρο 22 του ν. 4264/2014 για τον καθορισμό της θέσης όπου πρόκειται να εγκατασταθεί ο κάθε κάτοχος της άδειας άσκησης πλανόδιου εμπορίου, διενεργείται κλήρωση.
   Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται αιτήσεις από το Γραφείο   Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου (κα. Ελπασίδου Γεωργία, τηλ. επικοινωνίας 2384350325, Δημαρχείο Εξαπλατάνου).  
                                                                          

   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕ ΠΕΛΛΑΣΑντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Καλή επιτυχία στην υλοποίηση του προγράμματος επισιτιστικής και βασικής υλικής συνδρομής από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας

Ξεκίνησε η πρώτη διανομή η οποία θα διαρκέσει τρείς ημέρες


Η πρώτη διανομή τροφίμων και ειδών βασικής υλικής συνδρομής ξεκίνησε σήμερα (21/3) στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους. Η δράση πραγματοποιείται ταυτόχρονα στους Δήμους Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας από την Κοινωνική Σύμπραξη Π.Ε. Πέλλας, με επικεφαλή την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στα Γιαννιτσά βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης όπου ενημερώθηκε από τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας για την διαδικασία διανομής των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών.  Ο κ. Θεοδωρίδης συνομίλησε με ωφελούμενους συμπολίτες μας και χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη δράση αυτή, η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα από όλους τους εμπλεκόμενους. Άλλωστε, με προσωπικές παρεμβάσεις του κ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε η προετοιμασία των αποθηκευτικών χώρων των προϊόντων που πρόκειται να δοθούν στους ωφελούμενους. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε και συνεχάρη την υπεύθυνη υλοποίησης του προγράμματος κ. Ελένη Καραντώνη και τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα στελέχη των Δήμων, των υπολοίπων εταίρων καθώς και των δεκάδων εθελοντών για την ανιδιοτελή προσφορά τους και τη συνεργασία τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης «…η υλοποίηση του προγράμματος είναι μια πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος και οι εταίροι έχουν εργαστεί μεθοδικά όλο αυτό το διάστημα για την προετοιμασία της διανομής των τροφίμων και των προϊόντων και είμαι πεπεισμένος ότι με τη συνεργασία όλων όλα θα κυλήσουν ομαλά. Η διανομή των τροφίμων και των υπολοίπων ειδών ξεκινάει σήμερα διότι, θέλαμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα ώστε, οι ωφελούμενοι συμπολίτες μας να μην ταλαιπωρούνται με περιττές μετακινήσεις για την παραλαβή ενός μόνο προϊόντος. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας καταβάλλει προσπάθεια να πετύχει, με όσα μέσα διαθέτει, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς για την κοινωνική και οικονομική ανάταση της περιοχής μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στην υλοποίηση του προγράμματος».


Η πρώτη διανομή των τροφίμων και των ειδών βασικής υλικής συνδρομής θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 23/3. Θα ακολουθήσουν κι άλλες διανομές το επόμενο διάστημα με άλλα προϊόντα που θα παραλάβει η Κοινωνική Σύμπραξη.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ            Σας καλούμε να έρθετε στις 21 Mαρτίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο
3η Γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2016-Εισήγηση στο Δ.Σ. Δήμου Αλμωπίας.

ΘΕΜΑ 2ο 
Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2016.

ΘΕΜΑ 3ο  
Εξέταση ενστάσεων επί του Πρακτικού  (24/02/2016)  Διενέργειας ‘’ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΥ ΑΡΘΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ»’’.

ΘΕΜΑ 4ο  
ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΠΟΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ «ΓΕΩΡΓΙΚΟΥ ΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΙΚΟΥ ΑΡΘΡΩΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ».

ΘΕΜΑ 5ο 
Ορισμός πληρεξουσίου Δικηγόρου για παράσταση ενώπιον του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης τμήμα Α στις 04/04/2016, για την εκδίκαση έφεσης του Δήμου Αλμωπίας κατά της υπ.αριθ.146/05-06-2014 οριστικής απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Έδεσσας.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SMART TV ΚΑΙ ΤΑ USB STICKSΠαρουσία πολλών μελών της ομάδας δράσης Προμάχων και πολλών φίλων, πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση για  μια υπερσύγχρονη smart tv LG 32''(LG32LF650V), δυο ζευγάρια γυαλιά 3d και ένα usb stick 16 gb με ταινίες 3d. στο Καφέ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ.


Η κληρωτίδα έβγαλε τα εξής νούμερα που κερδίζουν:

No 744 που κερδίζει το μεγάλο δώρο , την τηλεόραση

usb stick 16 GB κερδίζουν τα νούμερα:

Νο 590 
Νο 260
Νο 900
Νο 709
Νο 508
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...