Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΤΕΧΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.


Ένα υπέροχο βίντεο παραγωγής της France 3 που σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Πεταλάς παρουσιάζει τον BLEEPS, Έλληνα καλλιτέχνη που πραγματοποιεί πολιτικοποιημένη τέχνη των δρόμων (Street art).

ΟΤΑΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.



Ποιος μαθητής δεν ζωγραφίζει στο τετράδιο του την ώρα της παράδοσης; Ειδικά αν το μάθημα είναι Μαθηματικά, Χημεία ή Φυσική.

ΟΙ RED HOT CHILI PEPPERS ΔΙΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΘΡΥΛΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ.


Μια mini ψηφιακή συλλογή με διασκευές θα κυκλοφορήσουν οι Red Hot Chili Peppers για να γιορτάσουν την είσοδό τους στο Rock And Roll Hall Of Fame που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα.

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΝΤΡΕΙ ΒΟΛΚΟΒ ΤΟ Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ 2008.


Οσιλοσκόπιο
To Πάσχα του 2008, ο Ρώσος φυσικός Αντρέι Αλεξάντροβιτς Βολκόβ, του Εθνικού Κέντρου Ερευνών της Ρωσίας «Ινστιτούτο Κουρτσιάτοβ», τέθηκε επικεφαλής μιας επιστημονικής αποστολής που είχε ως σκοπό να διερευνήσει το θαύμα του Αγίου Φωτός.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΙΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΕΣΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

Ο υπέργηρος Ραβίνος Γιτζάκ Καντούρι, με φήμη “αγίου” για τους Ισραηλίτες, που πέθανε στις 28 Ιανουαρίου 2006 σε ηλικία 111 ετών και στην κηδεία του μαζεύτηκαν πάνω από 200.000 Εβραίοι, λίγο πριν πεθάνει, ειδοποίησε τους μαθητές του ότι του φανερώθηκε σε όραμα ο Μεσσίας! Έτσι άφησε ιδιόχειρο σημείωμα αποκαλύπτοντας το όνομά του Μεσσία, με την εντολή να ανοιχτεί ένα χρόνο μετά το θάνατό του! Πράγματι το 2007, ανοίχτηκε το σημείωμα, όπου αναγραφόταν:

ΛΑΙΦ ΣΤΑΙΛ.

ΤΟ ΛΑΙΦΣΤΑΙΛ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΟ.ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΟΥΜΕΡΟ...ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

Τό λάιφτσταϊλ πέθανε. 
Ἄρθρα σέ ἐφημερίδες, ἀναλύσεις, ἀφιερώματα σέ τηλεοπτικές ἐκπομπές, περιγράφουν τό θάνατο τοῦ φαινομένου, συνδέοντας τό μέ τό γενικευμένο τέλος ἐποχῆς πού ἔφερε ἡ κρίση.

FACEBOOK.ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΣΟΥ?


Το τελευταίο καιρό όποιος θέλει να δημιουργήσει ένα προφίλ στο facebook καλείται να προσκομίσει έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου, προκειμένου να ενεργοποιήσει τον λογαριασμό του. 

Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ.Η ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η δουλειά της μάνας είναι η πιο δύσκολη του κόσμου
Πόσες φορές έχουμε μιλήσει απότομα στη μητέρα μας και μετά νιώθουμε άσχημα γνωρίζοντας πόσα μας έχει προσφέρει και ο, τι κάνει το κάνει για το καλό μας;

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ.

Η περίοδος της ενεργής λειτουργίας των δύο αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού «Κοζλοντούι» παίρνει παράταση, ύστερα από την αντίστοιχη διαδικασία που ακολουθείται από τους αρμόδιους του σταθμού στη Βουλγαρία.

Παράταση στην  περίοδο λειτουργίας του Κοζλοντούι
Συγκεκριμένα η παράταση αναμένεται να γίνει πέρα από τα χρονικά όρια της κανονικής εκμετάλλευσης τους έως το 2017 και το 2019, αντίστοιχα, μετά και την υπογραφή της συμφωνίας αξιολόγησης της κατάστασης και εκτίμησης της δυνητικής πιθανότητας επιπρόσθετης λειτουργίας των μονάδων.
Η πρώτη φάση της διαδικασίας ξεκίνησε με την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης της έρευνας από τη διοίκηση του «Κοζλοντούι» σε ανάδοχο κοινοπραξία μεταξύ των εξειδικευμένων επιχειρήσεων της Ρωσίας «Rosenergoatom” και της Γαλλίας “Electricite de France”(EDF), όπως ανακοίνωσε στη δημόσια ραδιοφωνία ο διευθυντής του σταθμού Αλεξάντερ Νικόλοφ, ύστερα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, τον οποίο ενημέρωσε για το θέμα.
Έντονη ήταν η ανησυχία για διαρροή ραδιενέργειας στην περιοχή του Κοζλοντούι, ύστερα από την έκρηξη το 2006.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΑ.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες μέσα από τα λογότυπα


Πώς εξελίχθηκαν από το 1924 ως και σήμερα

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...