Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΖΛΟΝΤΟΥΙ.

Η περίοδος της ενεργής λειτουργίας των δύο αντιδραστήρων του πυρηνικού σταθμού «Κοζλοντούι» παίρνει παράταση, ύστερα από την αντίστοιχη διαδικασία που ακολουθείται από τους αρμόδιους του σταθμού στη Βουλγαρία.

Παράταση στην  περίοδο λειτουργίας του Κοζλοντούι
Συγκεκριμένα η παράταση αναμένεται να γίνει πέρα από τα χρονικά όρια της κανονικής εκμετάλλευσης τους έως το 2017 και το 2019, αντίστοιχα, μετά και την υπογραφή της συμφωνίας αξιολόγησης της κατάστασης και εκτίμησης της δυνητικής πιθανότητας επιπρόσθετης λειτουργίας των μονάδων.
Η πρώτη φάση της διαδικασίας ξεκίνησε με την πρόσφατη υπογραφή της συμφωνίας ανάθεσης της έρευνας από τη διοίκηση του «Κοζλοντούι» σε ανάδοχο κοινοπραξία μεταξύ των εξειδικευμένων επιχειρήσεων της Ρωσίας «Rosenergoatom” και της Γαλλίας “Electricite de France”(EDF), όπως ανακοίνωσε στη δημόσια ραδιοφωνία ο διευθυντής του σταθμού Αλεξάντερ Νικόλοφ, ύστερα από συνάντησή του με τον πρωθυπουργό Μπόικο Μπορίσοφ, τον οποίο ενημέρωσε για το θέμα.
Έντονη ήταν η ανησυχία για διαρροή ραδιενέργειας στην περιοχή του Κοζλοντούι, ύστερα από την έκρηξη το 2006.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...