Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.

 Μέσα σε κλίμα ομοψυχίας και συντροφικότητας τελέστηκε πριν λίγη ώρα ο αγιασμός του ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Όπως κάθε χρόνο ο πάτερ Γεώργιος ευλόγησε τα μέλη της ομάδας του χωριού και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθεια που ξεκινούν.
Παραβρέθηκαν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές, η διοίκηση καθώς και ο νέος προπονητής "Κανιέμπα" ,ο οποίος αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στην ομάδα.
Επίσης παραβρέθηκε και ο νεοαποκτηθείς Γιώργος "Μπάμπης" Νάνος, που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος της ομάδας.
Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία πολλών μικρών παιδιών από την νεοϊδρυθείσα Ποδοσφαιρική Ακαδημία του χωριού.
Ευχόμαστε καλό ξεκίνημα στα παιδιά , καλή επιτυχία και υποσχόμαστε σαν "Π.Ν." να είμαστε κοντά τους.









ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ.





Μια μοναδική εμπειρία ζήσανε τα μέλη και οι φίλοι του Ορειβατικού Συλλόγου Αριδαίας που βρέθηκαν στην προγραμματισμένη δραστηριότητα του Συλλόγου στο φαράγγι του Ενιπέα στον Όλυμπο την Κυριακή 19/08/2012. Η μοναδική ομορφιά του τοπίου και η καταπληκτική παρέα, μας χάρισαν μια υπέροχη και αξέχαστη Κυριακή.(φωτο)

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας συνεχίζει την δραστηριότητα του και αυτό το Σαββατοκύριακο και διοργανώνει την 3η Ετήσια Συνάντηση των μελών και των φίλων του Συλλόγου. Η συνάντηση θα γίνει στην περιοχή Πάτημα  (φίλοι του Καιμάκτσαλαν) στο όρος Βόρας. Οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν το Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 4 μ.μ. από τα γραφεία του Συλλόγου (Γεωργίου Αβέρωφ 5 στην Αριδαία, στο στενό της ΔΕΗ) και θα διανυκτερεύσουν σε σκηνές. Εκτός από την πεζοπορία που θα πραγματοποιηθεί μέχρι την κορυφή Σκληρή Πέτρα (2.157μ.) το πρωί της Κυριακής, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και πολύ κέφι, μουσική και φαγητό! 

Σας περιμένουμε όλους να γνωριστούμε και να περάσουμε καλά!!!

Ώρες πεζοπορίας : 3,5
Χαρακτηρισμός διαδρομής: Εύκολη
Τηλέφωνα για πληροφορίες : 
Δημήτρης Μποζίνης : 6937353570    Μάρκου Αναστάσιος: 6944870943

Διεύθυνση Ιστοσελίδας Συλλόγου: www.eosa.gr

"1ο ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ" : ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το "1ο ΠΑΡΤΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ" από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ.
Τα μέλη της ομάδας και οι δεκάδες εθελοντές δεν έκρυβαν την ικανοποίησή τους από την καθολική συμμετοχή στο πάρτυ , τόσο της νεολαίας του χωριού , όσο και πολλών φίλων από τις γύρω περιοχές.
Το πάρτυ ξεκίνησε στις 15΄00 σύμφωνα με το πρόγραμμα και το μαγευτικό "Φράγμα" κατακλύστηκε από εκατοντάδες νέους και νέες.Δεδομένων των καιρικών συνθηκών, πολύ ζέστη,το ποτάμι που διαρρέει την περιοχή με τα γάργαρα νερά του ,ήταν η ιδανικότερη λύση.Επικράτησε ένας διαρκής μπουγελοπόλεμος, ενώ οι έμπειροι και ικανοί djs καθοδηγούσαν τη διασκέδαση με τις κατάλληλες μουσικές,δημιουργώντας μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα.
Κατά τις 21.00 ο τόπος γέμισε κυριολεκτικά από κόσμο και δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.Οι φαντασμαγορικοί προβολείς,αντανακλούσαν αισθησιακά ανάμεσα στα βαθύσκιωτα πλατάνια και στις φυσικές λιμνούλες, προσδίδοντας στο τοπίο μια παραδεισένια και εξωτική ατμόσφαιρα.Οι εθελοντές και τα μέλη της ομάδας έτρεχαν να ικανοποιήσουν τους πάντες.Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι οι διοργανωτές προέβλεψαν τη συχνή καθαριότητα του χώρου και υπήρχε ειδική ομάδα γι αυτό τον λόγο.Τα παγωμένα κοκτέηλς, οι μπύρες,τα αναψυκτικά και τα χοτ-ντογκς είχαν τη τιμητική τους.Το κέφι έφτασε στο αποκορύφωμά του, όταν κατά τις 23.00 οι djs ξεκίνησαν ένα καταιγιστικό πρόγραμμα με δυνατά κομμάτια από το ξένο και Ελληνικό ρόκ ,κάνοντας όλους να ξεφαντώνουν σε τρελούς ρυθμούς.
Το πάρτυ συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για την εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας να ξαναζωντανέψει το "Φράγμα".
Θετική εντύπωση προκάλεσε και η επίσκεψη του δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Πασόη, ο οποίος συνοδευόταν από την πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΑ Αθηνά Δούκα και την ιδιοκτήτρια του pellalife.gr ,organizer του "DO IT ECO FASHION SHOW" και γνωστό μοντέλο Νόπη Ρωμανίδου.Ο πρόεδρος της ομάδας Αλέξης Νάνος τους καλωσόρισε και τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή τους κερνώντας δροσερά ποτά.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, γιατί αποδείχτηκε για άλλη μια φορά η συνοχή της μικρής μας κοινωνίας και αναδεικνύει την θέληση των νέων του χωριού για δράσεις και πολιτισμό. 




























































ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...