Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Αναστολή λειτουργίας των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) ως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.



Από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ανακοινώνεται η αναστολή  λειτουργίας των  Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών  (Κ.Δ.Α.Π.) για το διάστημα ισχύος της Α.Π. Δ1α/ΓΠοικ. 71342/6-11-20 Κοινής Υπουργικής Απόφασης και συγκεκριμένα  ως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020.

Εξαιρούνται τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. με Α) τα οποία εξακολουθούν να λειτουργούν με την προϋπόθεση τεστ (rapid  ή PCR)  ανά εβδομάδα στους εργαζόμενους και όπου είναι εφικτό διαχωρισμό είτε χρονικό (ανά βάρδια) , είτε χωροταξικό παιδιών – ενηλίκων., τηρουμένων πάντα των οδηγιών της σχετικής εγκυκλίου της Υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων (ΑΔΑ: ΨΛΤ446ΜΤΛΚ-ΧΒΧ).

Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Πέλλας;

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ;  23813 51276

FAX:               23813 51210

Ε-mail:            ddygeiaspellas@pella.gr

ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΕ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ Δ.ΕΔΕΣΣΑΣ



 Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας ο Δήμος Έδεσσας και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Έδεσσας ανακοινώνουν ότι και σε αυτή την δύσκολη συγκυρία θα βρίσκονται δίπλα στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες μετακίνησης λόγω της γενικής καραντίνας.

 

Όπως και την περασμένη άνοιξη, έτσι και τώρα οι εργαζόμενοι της διευρυμένης υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» ενεργοποιούν τις υπηρεσίες, του ηλεκτρονικού και του τηλεφωνικού κέντρου με σύνθημα το «Μένω Σπίτι & Τηλεφωνώ - Μένω Σπίτι & Ηλεκτρονικά Επικοινωνώ - Κανείς Μόνος».

 

Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 2381023101 ή στο 2381027666 από τις 8πμ έως τις 4μμ καθημερινά ή ηλεκτρονικά με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας στο www.edessacity.gr όλο το 24ωρο και όλη την εβδομάδα  το προσωπικό θα αξιολογεί αιτήματα βοήθειας και θα δίνει λύσεις σε σημαντικά θέματα, όπως αγορά και παράδοση φαρμάκων, τροφίμων, επείγουσες συνδιαλλαγές με το δημόσιο κ.α.  Επίσης διατίθεται και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου covid19.edessacity@gmail.com

 

Με τις υπηρεσίες αυτές ο Δήμος Έδεσσας στέκεται δίπλα στους πολίτες που έχουν ανάγκη, για να αντιμετωπίσουν τη νέα κατάσταση λόγω του κορονοϊού. Ταυτόχρονα, αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και λύνονται προβλήματα καθημερινότητας με συμπαράσταση και βοήθεια των εργαζομένων του Δήμου Έδεσσας και των φορέων του.

 

 

Με εκτίμηση,

 

Ομάδα Αντιμετώπισης Συνεπειών COVID-19 Δήμου Έδεσσας

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...