Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΗ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΚΕΚΠ-Α ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΣΑΣ  ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18-12-2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 5 Μ.Μ. ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ       ΚΑΠΗ   ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


     Ο Α.Σ. Αλμωπίας (πρώην ΕΑΣ Αλμωπίας) ενημερώνει τους παραγωγούς – μέλη του ,ότι έχει προβεί στην εκκαθάριση όλων των αγροτικών προϊόντων της καλλιεργητικής περιόδου 2014 και τα χρήματα έχουν πιστωθεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
     Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Α.Σ. Αλμωπίας ,
 Σας εύχονται  Καλές Γιορτές και Καλά Χριστούγεννα.





                                                                                        Για τον
                                                                                  Α.Σ. Αλμωπίας
                                                                                             
                                                                        Ο  Πρόεδρος

                                                                 Μπερμπέρης Παντελής

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΔΒΜ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ στην εκπομπή ΕΠΙΛΟΓΕΣ με τον κο Ζήνα: σήμερα Τετάρτη, 17 Δεκεμβριου στις 16.10, συντονιστειτε στο Ράδιο Α.ΒΕ.ΝΑ. (Radio Alexandria) 97.7 FM!

http://avena.gr/site/index.php/component/content/article/81-politika/215-marathonios-enimerosis-gia-tis-ekloges-tis-imathias-sympraksi-dynameon-mme

http://www.ustream.tv/channel/avena977?utm_campaign=ustre.am&utm_source=ustre.am%2F1dtB8&utm_medium=social&utm_content=20141216084940

https://www.facebook.com/avenafm?ref=profile

https://www.facebook.com/Rainfm977?fref=tl_fr_box&pnref=lhc.friends

http://ustre.am/1dtB8

https://soundcloud.com/avena-fm-97-7/

ΚΟΛΙΝΤΑ ΜΠΑΜΠΩ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ


Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας στην Πέλλα
Επισκέφθηκε τις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη και Περιφερειακούς Συμβούλους 

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και, συγκεκριμένα, την Έδεσσα, τη Σκύδρα και τα Γιαννιτσά. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δει από κοντά τις περιοχές που επλήγησαν από τα πρόσφατα πλημμυρικά φαινόμενα και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που ανέκυψαν στην Π.Ε. Πέλλας.

Τον κ. Τζιτζικώστα υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης. Επίσης, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λάκης Βασιλειάδης, Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Πέτρος Ζέρζης, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Κτηνοτρόφων και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΣΕΓΕΣ κ. Λευτέρης Γίτσας και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα που προέκυψαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλμωπίας από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών αλλά και οι καταπτώσεις βράχων στις εγκαταστάσεις των Λουτρών Λουτρακίου που δημιούργησαν ζημιές. Επιπλέον, συζητήθηκαν προτάσεις για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουν τα Λουτρά με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών που αναζητούν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Στη συνέχεια, ο κ. Τζιτζικώστας με τον κ. Θεοδωρίδη και Περιφερειακούς Συμβούλους περπάτησαν στον πεζόδρομο της Έδεσσας όπου συνομίλησαν με πολίτες και καταστηματάρχες της πόλης ανταλλάσσοντας ευχές.

Στη συνέχεια, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας και Περιφερειακούς Συμβούλους μετέβησαν στη Σκύδρα όπου συναντήθηκαν με τη Δήμαρχο Σκύδρας κα. Κατερίνα Ιγνατιάδου. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Σκύδρας. Έγινε αναφορά, κυρίως, στα προβλήματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες από τα πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή της Σκύδρας. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να χαρακτηριστούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης περιοχές των Δήμων Αλμωπίας, Έδεσσας και Σκύδρας με στόχο την άμεση προώθηση των διαδικασιών για την αποκατάσταση των ζημιών και την αποζημίωση των παραγωγών. Ταυτόχρονα, ο κ. Θεοδωρίδης επεσήμανε τα σημεία όπου υπάρχουν προβλήματα και γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Π.Ε. Πέλλας με χρηματοδότηση από το ΣΕΣ 2014-2020.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης του κ. Περιφερειάρχη ήταν η Τάφρος 66 στο ύψος της τοπικής κοινότητας Λιποχωρίου όπου έγινε επί τόπου αυτοψία της υπάρχουσας κατάστασης της Τάφρου μετά από τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων. Εκεί επισημάνθηκε η ανάγκη του καθαρισμού της Τάφρου με έργο ανταποδοτικότητας που θα έχει και αναπτυξιακό χαρακτήρα.

Η περιοδεία του κ. Τζιτζικώστα συνεχίστηκε στα Γιαννιτσά όπου συνάντησε πολίτες και επιχειρηματίες στην κεντρική αγορά της πόλης. Επιπλέον, είδε από κοντά το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης των Γιαννιτσών - Τσιναρλί, που υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας συνολικού προϋπολογισμού 3.100.000,00 € περίπου.

Ο κ. Περιφερειάρχης «έκλεισε» την επίσκεψή του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής της Παραλίμνης όπου συζήτησε με τα στελέχη του για τα προγράμματα που υλοποιούνται και τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει το Ινστιτούτο σε τοπικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο στον τομέα της κτηνοτροφίας συνδράμοντας στην ανάπτυξή της.






ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...