Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ


Το σκυλάκι της φωτογραφίας χάθηκε πριν τρεις ημέρες και παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι, να ενημερώσει ή στα "Π. Ν." ή  την ιδιοκτήτρια Γωγώ Τανούρη 
https://www.facebook.com/gwgw.tanouri

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ;


Βρέθηκε στην αυλή συμπολίτη μας το πανέμορφο αυτό σκυλάκι και απευθύνεται έκκληση στον ιδιοκτήτη του, να επικοινωνήσει με τα "Π. Ν." αν το θέλει πίσω, διαφορετικά ο κύριος που το βρήκε, επιθυμεί να το κρατήσει επειδή το αγάπησε και το αγκάλιασε με αγάπη όλη η οικογένειά του.




ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ


Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

  • Θα πραγματοποιήσει και δύο κεντρικές ομιλίες την Παρασκευή, 23/5, στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών (Πλατεία ΕΠΟΝ) στις 20:30 και στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στις 22:00

Συνεχίζει τις περιοδείες του σε περιοχές των τεσσάρων Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και εκ νέου υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με την «Αλληλεγγύη» κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με στόχο την τελική επικράτηση του συνδυασμού στις επαναληπτικές περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαϊου.

Ο κ. Θεοδωρίδης, στις συναντήσεις που έχει καθημερινά με πολίτες, τους ευχαριστεί για τη στήριξή τους στην «Αλληλεγγύη» και στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης καλεί όλους τους πολίτες να αναδείξουν με την ψήφο τους το συνδυασμό «Αλληλεγγύη» και πάλι πρώτη δύναμη, στην Πέλλα αλλά και σε όλη την Κεντρική Μακεδονία για να έρθει η μεγάλη νίκη στο Β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών. Μια νίκη η οποία θα είναι νίκη για την αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Επιπλέον, ο κ. Θεοδωρίδης θα πραγματοποιήσει δύο κεντρικές ομιλίες την Παρασκευή, 23/5, στα Γιαννιτσά, στις 20:30 στον πεζόδρομο (πλατεία ΕΠΟΝ) και στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης στο πολιτικό του γραφείο. Ο κ. Αντιπεριφερειάρχης θα έχει την ευκαιρία να ευχαριστήσει τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα της «Αλληλεγγύης» και θα στείλει το μήνυμα της νίκης του Απόστολου Τζιτζικώστα στις περιφερειακές εκλογές της 25ης Μαϊου.

Άλλωστε, την Τρίτη, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» κ. Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού στην Έδεσσα και τα καταστήματα στον πεζόδρομο όπου ευχαρίστησε τους πολίτες για την ψήφο και τη στήριξή τους στην «Αλληλεγγύη». Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Θεοδωρίδη και τους Περιφερειακούς Συμβούλους της Π.Ε. Πέλλας ο κ. Τζιτζικώστας τόνισε ότι πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας χωρίς εφησυχασμό για την τελική επικράτηση του συνδυασμού στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καθώς επίσης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Καράμπελα και Λάκης Βασιλειάδης συνόδευσαν τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Επικεφαλή της «Αλληλεγγύης» κ. Τζιτζικώστα σε επίσκεψη στα Γιαννιτσά την Τετάρτη, 21/5, όπου συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Αθανάσιο Ξυνίδη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών. Στη συνέχεια, συνάντησαν τους πολίτες και τους καταστηματάρχες στον πεζόδρομο της πόλης και, ακολούθως παραβρέθηκαν στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Κωνσταντίνου & Ελένης, όπου χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ. 






ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΣΕ 584.550 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΓΑ


Προγράμματα «Αγροτικής Εστίας» 2014: Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων για 584.550 ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ



Τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2014, που αφορούν 584.550 δικαιούχους, παρουσίασαν σήμερα σε κοινή συνέντευξη Τύπου ο υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο  Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης και ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ανακοινώθηκε ότι η υποβολή αιτήσεων για τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους του ΟΓΑ για τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας ξεκινά την Τρίτη  27-05-2014 και θα διαρκέσει  μέχρι και την Παρασκευή  20-06-2014. Οι δικαιούχοι των προγραμμάτων, θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στα ΚΕΠ όλης της χώρας

Στις τομές που έγιναν φέτος στα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας αναφέρθηκε ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο Πρόγραμμα Ιαματικού Τουρισμού, που απευθύνεται σε 15.000 συνταξιούχους αγρότες. «Ο ΟΓΑ εκσυγχρονίζεται σε όλα τα επίπεδα και στηρίζει τον αγροτικό πληθυσμό προς κάθε κατεύθυνση. Αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους ενεργούς αγρότες, τους νέους αγρότες, τους συνταξιούχους κάθε κατηγορίας και τους ασφαλισμένους. Συντομεύει κατά πολύ τους χρόνους υποβολής συντάξεων και επιδομάτων. Επεκτείνει με τολμηρές αλλαγές-τομές τις παροχές του θεσμού της Αγροτικής Εστίας με κοινωνική ευαισθησία και άμεση αποτελεσματικότητα. Επενδύει ιδιαίτερα στην εκπαίδευση και τη γνώση, την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ασφαλισμένων και συνταξιούχων με νέα και καινοτόμα προγράμματα, ενώ απλοποιεί τις διαδικασίες διαχείρισης και υλοποίησης των προγραμμάτων προς όφελος όλων», δήλωσε ο Διοικητής του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνης.

Στο αναπτυξιακό σχέδιο που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και στο οποίο περιλαμβάνεται ο πρωτογενής τομέας ως βασικός πυλώνας ανάπτυξης αναφέρθηκε, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Παναγιώτης Κοκκόρης. Τόνισε μάλιστα πως οι προσπάθειες του ΟΓΑ συμβάλλουν στο πλαίσιο αυτό, τόσο με την στήριξη των ενεργών ασφαλισμένων όσο και των συνταξιούχων. «Το Υπουργείο με τη Διοίκηση του ΟΓΑ εμπλουτίζει τα προγράμματα, απλοποιεί τις διαδικασίες ελέγχου και πληρωμών των παρόχων με στόχο ο ΟΓΑ να γίνει πιο ανταγωνιστικός και να παρέχει ποιοτικότερες υπηρεσίες», κατέληξε ο κ. Κοκκόρης.

Τα Προγράμματα της Αγροτικής Εστίας για το 2014 στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν οι δικαιούχοι είναι:

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ:
Το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού περιλαμβάνει: α) 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις), σε επιλεγμένα τουριστικά καταλύματα όλης της χώρας (ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια/διαμερίσματα, επιπλωμένες κατοικίες και camping) και απευθύνεται σε 115.000 ασφαλισμένους και συνταξιούχους, καθώς και στα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι και παιδιά), που έχουν ασφαλίσει στον ΟΓΑ για περίθαλψη. (διάρκεια ισχύος μέχρι 03-05-2015)  β) 6ήμερες διακοπές (5 διανυκτερεύσεις) και μέχρι τέσσερις απλές λούσεις, στο πλαίσιο του επιδοτούμενου προγράμματος ιαματικού τουρισμού και απευθύνεται σε 15.000 συνταξιούχους. (διάρκεια ισχύος μέχρι 31-12-2014).

2. ΕΚΔΡΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:
To εκδρομικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
·       3ήμερες εκδρομές για 5.000 δικαιούχους, που θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, εφόσον το κόστος της εκδρομής που επιλέξουν δεν ξεπερνά την αξία του Δελτίου που είναι 120 ευρώ. 
·       2ήμερες διακοπές για 7.000 δικαιούχους, που θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες εφόσον το κόστος της εκδρομής που επιλέξουν δεν ξεπερνά την αξία του Δελτίου που είναι 65 ευρώ.
·       1ήμερες εκδρομές για 38.000 δικαιούχους, που θα είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες.
Οι εκδρομές διοργανώνονται από τουριστικά γραφεία συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ σε όλους τους νομούς της χώρας. (διάρκεια ισχύος μέχρι 31-12-2014)

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΒΙΒΛΙΩΝ
Το πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων απευθύνεται σε 200.000 δικαιούχους   (ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ), η δε αξία της παροχής ανέρχεται στα 20 ευρώ από συμβεβλημένα με τον ΟΓΑ βιβλιοπωλεία και εκδοτικούς οίκους σε όλους τους νομούς της χώρας. Επίσης, θα διανεμηθούν δωρεάν απευθείας σε 100.000 δικαιούχους βιβλία με συγκεκριμένη θεματική ενότητα. (διάρκεια ισχύος μέχρι 31-12-2014)

4. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ
Το πρόγραμμα δωρεάν Δελτίων Θεάματος απευθύνεται σε 93.000 δικαιούχους   (ασφαλισμένους και συνταξιούχους του ΟΓΑ), για μια πληθώρα θεατρικών παραστάσεων σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, σε συμβεβλημένα θέατρα. Τα Δελτία διανέμονται από τα ΚΕΠ. Εφόσον ο αριθμός αιτήσεων υπερβεί τον αριθμό των δικαιούχων θα διενεργηθεί  κλήρωση. (διάρκεια ισχύος μέχρι 31-5-2015).

Επίσης, σε επόμενη φάση θα πραγματοποιηθούν α) Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων και Βραβείων σε 300 πολύτεκνες  μητέρες, β) Πρόγραμμα Παροχής Τροφείων για  βρεφονηπιακούς σταθμούς για 1.250 άτομα και γ) Πρόγραμμα  ανάληψης δαπανών για  Επιμορφωτικά Σεμινάρια  νέων αγροτών  για 10.000 άτομα.

Δικαιούχοι των προγραμμάτων:

§     Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ
§     Οι συνταξιούχοι του Λογαριασμού Ανασφάλιστων Υπερήλικων
§     Οι ασφαλισμένοι του Κλάδου Κύριας Ασφάλισης Αγροτών (ασφαλιστικά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης)  
§     Τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους (σύζυγοι, παιδιά)

Δικαιολογητικά:
Για την υποβολή της αίτησης στα ΚΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
-         Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
-         Βιβλιάρια Υγείας ΟΓΑ θεωρημένα - σε ισχύ για το έτος 2014, (ατομικό και των προστατευόμενων μελών της οικογένειας του, που επιθυμούν  να συμμετάσχουν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας. 
-         Ενημερωτικό σημείωμα σύνταξης ή Απόκομμα πληρωμής σύνταξης (εφόσον υπάρχουν) ή Απόκομμα καταβολής εισφορών ασφαλισμένου

 Κλήρωση Δικαιούχων:

Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων, θα ακολουθήσει κλήρωση με ηλεκτρονική διαδικασία για την ανάδειξη των δικαιούχων που θα ενταχθούν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2014. Η κατανομή των δικαιούχων θα γίνει αναλογικά σε όλους τους νομούς της χώρας, σύμφωνα με τον αριθμό των δικαιούχων που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στα προγράμματα, ανά νομό και ανά πρόγραμμα.
Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης  μέσω των ΚΕΠ ή μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (www.oga.gr)   


Παραλαβή Δελτίων:
§     Τα Δελτία Κοινωνικού, Ιαματικού Τουρισμού και  Εκδρομών θα διανεμηθούν μέσω των ΚΕΠ προσκομίζοντας αντίγραφο της αίτησης συμμετοχής και αστυνομική ταυτότητα.
§     Οι δικαιούχοι της δωρεάν παροχής βιβλίων θα απευθύνονται στα συμβεβλημένα βιβλιοπωλεία – Εκδοτικούς οίκους και θα παραλαμβάνουν τα βιβλία.
§     Οι δικαιούχοι των εισιτηρίων θεάτρου, που θα προκύψουν μετά από κλήρωση, θα παραλαμβάνουν τα εισιτήρια από τα ΚΕΠ.


                                                                


 Από Γραφείο Διοίκησης ΟΓΑ

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ



Δείτε τους σταυρούς  των υποψηφίων από τους Προμάχους, όλων των συνδυασμών για το δήμο Αλμωπίας



ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ"  του Δημήτρη Πασόη

Καραπάνος Ευστάθιος του Δημητρίου 430
Μασλάρης Χρήστος του Πέτρου 467
Σέλκος Θεόδωρος του Ιωάννη 634



"Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" του Δημήτρη Μπίνου


Βέσκος Δημήτριος του Χρήστου 744
Γούδης Γεώργιος (Αμερικάνος) του Αλεξάνδρου 914
Μπάτσης Χρήστος του Νικολάου 1002




"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ" του Γιάννη Σηφάκη


Αμπάρη Γεωργία του Δημητρίου* 561



"Α.Δ.Α.Κ.Α." του Ανδρέα Κόγιου

Μεσκίνη Ιορδάνα του Αλεξάνδρου* 37






ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ



"ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ" του Δημήτρη Πασόη

Βαρελάς Δημήτριος του Χρήστου 130
Γιουρούκης Κωνσταντίνος του Χρήστου 133
Δόκα Παρασκευή του Χρήστου* 37
Πουσίνης Πέτρος του Σωτηρίου 125






"Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ" του Δημήτρη Μπίνου


Βέσκος Χρήστος του Δημητρίου 211
Γιουρούκη Μαρία του Χρήστου 302
Καλογιάννης Ιωάννης του Γεωργίου 143
Τσαμπούρης Γεώργιος του Πέτρου 167






"ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ" του Γιάννη Σηφάκη


Μασλάρης Αναστάσιος του Κωνσταντίνου* 6
Σέλκος Γρηγόριος του Αντωνίου* 4
Τασιώλας Σταύρος του Δημητρίου* 22
Τσορακίδου Σουλτάνα του Αβραάμ* 11




"Α.Δ.Α.Κ.Α" του Ανδρέα Κόγιου


Τούλιου Πετρούλα του Κωνσταντίνου* 25





*  Σημειώνονται με αστερίσκο οι υποψήφιοι που είτε είναι παντρεμένοι στο χωριό είτε έλκουν την καταγωγή τους.

Η ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΕΔΕΣΣΑΣ 2014 ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΔΕΣΣΑΣ Α.Ε.



Στα πλαίσια της Ανθοέκθεσης Εδεσσας 2014,

 η Τουριστική Έδεσσας Α.Ε.

 διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη "Μελωδίες Λουλουδιών

αναβιώνοντας το παρελθόν.

Mέσα από μια παρουσίαση κάναμε ένα πέρασμα από το παρελθόν στο παρόν.

ΚΛΕΦΤΕΣ (ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ) ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ (ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ)

Κλέφτες (δισεκατομμύρια) & Ψεύτες (θέσεις εργασίας)
Το νέο καλοκαιρινό μουσικό hit ακούει στο όνομα

«Κλέφτες (δισεκατομμύρια) & Ψεύτες (θέσεις εργασίας)»

από ένα ντουέτο έκπληξη.

Ακούστε το και λικνειστείτε στο ρυθμό του…




Παραγωγή: Jo Di Graphics

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ LEVI'S ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΤΟΥ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Διευθυντής μεγάλης φίρμας τζιν έχει να πλύνει το παντελόνι του ένα χρόνο -Ιδού γιατί πρέπει να κρατάμε τα ντένιμ μακριά από το πλυντήριο [εικόνα&βίντεο]

Ο γενικός διευθυντής της Levi's Chip Bergh λέει ότι πρέπει να κρατήσουμε τα τζιν μακριά από το πλυντήριο. Ο ίδιος μένει πιστός σε αυτή την πρόταση λέγοντας, σύμφωνα με το Business Insider ότι έχει να πλύνει το δικό του τζιν τουλάχιστον ένα χρόνο.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος ισχυρίζεται ότι με το να αποφύγουμε να πλύνουμε το τζιν αυτό διατηρείται σε άριστη κατάσταση και είναι και καλύτερο και για το περιβάλλον. Ο Bergh έδωσε μια διάλεξη στο συνέδριο Fortune's Brainstorm Green, όπου επιχειρηματίες συζήτησαν τρόπους για βιώσιμη ανάπτυξη φιλική προς το περιβάλλον. Ο ίδιος μάλιστα τόνισε ότι για την κατασκευή των Levi's χρησιμοποιείται ελάχιστο νερό.



Παλαιότερα πάντως, η εταιρεία είχε προτείνει τα τζιν να καταψύχονται αντί να πλένονται.




Ο ΠΑΓΩΤΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΝΗΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 93%

Ο δήμαρχος που εξελέγη στη Μάνη με ποσοστό 93% είναι... παγωτατζής -Ποιος είναι ο Πέτρος Ανδρέακος [εικόνες]

Γιαούρτια, παγωτά αλλά και ποτά πουλά ο Πέτρος Ανδρεάκος ο άνθρωπος που εξελέγη για πέμπτη φορά δήμαρχος Ανατολικής Μάνης συγκεντρώνοντας το ποσοστό τύπου... Τσαουσέσκου, 93,21%.

Οπως σημειώνει ο Βηματοδότης ο κ. Ανδρέακος όσο υποδειγματικά διαχειρίζεται την κάβα του, άλλο τόσο υποδειγματικά διαχειρίζεται και τα οικονομικά του δήμου. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους για τους οποίους επανεξελέγει πανηγυρικά.
Ο ίδιος σε ερώτηση για το πού οφείλει τη σαρωτική επιτυχία του απαντά: «Αν και είμαι φίλος του Αντώνη Σαμαρά, παρουσιάστηκα ως ανεξάρτητος, αλλά στις ευρωεκλογές ψηφίζω "δαγκωτό" ΝΔ, δεν παίζουμε με τις εκλογές».
Οσον αφορά τους Χρυσαυγίτες λέει: «Τους αντιμετωπίζω με αδιαφορία, είναι ακροδεξιοί και νεοφασίστες, αλλά δεν με απασχολούν».





ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

ΖΑΝ ΜΑΡΙ ΛΕΠΕΝ: "Ο ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΚΡΗΞΗΣ"

Ανατριχιαστική δήλωση Λεπέν: Ο ιός Εμπολα θα λύσει το πρόβλημα της δημογραφικής

Για μία ακόμη φορά, ο Ζαν Μαρί Λεπέν βρέθηκε στο επίκεντρο εξαιτίας μίας προκλητικής δήλωσης. Ο ιστορικός ηγέτης του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου (FN) στη Γαλλία είπε ότι ιός Εμπολα θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα της δημογραφικής έκρηξης. 

Μιλώντας για την πληθυσμιακή αύξηση σε όλο τον κόσμο και το θέμα της μετανάστευσης, ο 86χρονος υποψήφιος ευρωβουλευτής δήλωσε ότι αυτή η τρομακτική ασθένεια «μπορεί να λύσει το πρόβλημα μέσα σε τρεις μήνες». 

Η ατάκα του προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στο διαδίκτυο, ενώ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Στεφάν Λε Φολ καταδίκασε τις δηλώσεις του Λεπέν, τις οποίες χαρακτήρισε ως απαράδεκτες, ενώ υπογράμμισε ότι τέτοιες τοποθετήσεις δείχνουν ότι το FN «δεν έχει αλλάξει». Παρόλα αυτά, οι δημοσκοπήσεις προβλέπουν ότι το ακροδεξιό κόμμα θα κερδίσει τις ευρωεκλογές στη Γαλλία.

Μάλιστα, ο Λεπέν επανήλθε στο θέμα την Τετάρτη, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει πώς γίνεται να διαφωνεί κανείς για ένα τέτοιο θέμα. «Εγώ λέω ότι η Γαλλία πρέπει να προετοιμαστεί για να υποστεί αυτό το σοκ, το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού», είπε ενώ πρόσθεσε ότι ο ιός Εμπολα προκαλεί μια φοβερή ασθένεια. «Όπως οι πυρηνικοί πόλεμοι, είναι στη φύση του να μεταβάλει αυτή την (δημογραφική) εξέλιξη που από μόνη της είναι καταστροφική. Σε ορισμένες χώρες με υψηλή δημογραφική αύξηση, όπως στη Νιγηρία, δυστυχώς δεν θα υπάρχουν τρόφιμα για όλους», πρόσθεσε επιμένοντας ότι με την απαράδεκτη δήλωσή του έκανε απλώς «μία παρατήρηση για το θέμα». 

Ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου, που παρέδωσε την αρχηγία του κόμματος στην κόρη του Μαρίν το 2010, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν κατ' επανάληψη απ' όλον τον πολιτικό κόσμο για τις ακραίες δηλώσεις του: από τους θαλάμους αερίων που τους χαρακτήρισε «μια ασήμαντη λεπτομέρεια της ιστορίας του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου" (1987), μέχρι την «ανισότητα των φυλών» (1996) και τη γερμανική κατοχή της Γαλλίας που, όπως υποστήριξε το 2005, «δεν ήταν ιδιαίτερα απάνθρωπη».




ΠΗΓΗ...http://www.iefimerida.gr/

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Η δύναμη του σημείου του Σταυρού
Το σημείο του Σταυρού και της Ορθόδοξης (Χριστιανικής) προσευχής είναι ικανά να σκοτώσουν μικρόβια, και να μεταβάλουν της οπτικές ιδιότητες του νερού.
Μία μελέτη.
----------------
Επιστήμονες έχουν αποδείξει πειραματικά τις θαυματουργικές ιδιότητες του σημείου του Σταυρού και της προσευχής.
«Είναι διαπιστωμένο ότι η παλιά συνήθεια να γίνεται το σημείο του Σταυρού πάνω από το φαγητό και το ποτό πριν το γεύμα, έχει ένα προφανές μυστικό νόημα. Πίσω από αυτό παραμένει η πρακτική χρησιμότητα:
Η τροφή κυριολεκτικά καθαρίζεται μέσα σε μια στιγμή.
Αυτό είναι ένα μεγάλο θαύμα, που κυριολεκτικά συμβαίνει κάθε ημέρα», είπε η φυσικός Angelina Malakhovskaya που προσκλήθηκε από την εφημερίδα Zhizn την Παρασκευή.
Η Malakhovskaya έχει μελετήσει τη δύναμη του σημείου του Σταυρού με την ευλογία της Εκκλησίας, για 10 περίπου χρόνια τώρα. Έχει διεξάγει ένα μεγάλο αριθμό πειραμάτων που έχει
επανειλημμένα επαληθευθεί, πριν τα αποτελέσματά τους έρθουν στη δημοσιότητα.

Ειδικότερα έχει ανακαλύψει τις απαράμιλλες βακτηριοκτόνες ιδιότητες του νερού μετά την ευλογία του από μία Ορθόδοξη προσευχή και το σημείο του Σταυρού. Η μελέτη επίσης αποκάλυψε μία νέα, ενωρίτερα άγνωστη ιδιότητα του λόγου του Θεού να μετασχηματίζει τη δομή του ύδατος, αυξάνοντας αξιοσημείωτα την οπτική του πυκνότητα στην περιοχή του φάσματος της βραχείας υπεριώδους ακτινοβολίας, γράφει η εφημερίδα.
Οι επιστήμονες έχουν επαληθεύσει την δύναμη της δράσης της Κυριακής προσευχής (Πάτερ ημών) και του Ορθοδόξου σημείου του Σταυρού στα παθογενή βακτήρια. Δείγματα νερού από διάφορες δεξαμενές (πηγάδια, ποταμούς, λίμνες) πάρθηκαν για έρευνα. Όλα τα δείγματα είχαν goldish staphylococcus, ένα κολοβακτηρίδιο. Αποδείχθηκε εν τούτοις, ότι αν η Κυριακή προσευχή λεχθεί και το σημείο του Σταυρού γίνει επάνω τους, ο αριθμός των βλαβερών βακτηριδίων θα μειωθεί επτά, δέκα, εκατό ακόμη και πάνω από 1000 φορές.
Τα πειράματα έγιναν με τέτοιο τρόπο, ώστε να αποκλείουν και την ελάχιστη πιθανή νοητική επιρροή. Η προσευχή ειπώθηκε και από πιστούς και από απίστους, αλλά ο αριθμός των παθογόνων βακτηρίων σε διάφορα περιβάλλοντα με διαφορετικές ομάδες βακτηρίων ακόμη και τότε μειώθηκε, συγκρινόμενος με τα πρότυπα αναφοράς.

Οι επιστήμονες απέδειξαν επίσης την ευεργετική επίδραση που η προσευχή και το σημείο του Σταυρού έχουν πάνω στους ανθρώπους. Όλοι οι συμμετέχοντες στα πειράματα είχαν την πίεση του αίματός τους να τείνει να σταθεροποιηθεί, και τους αιματικούς δείκτες βελτιωμένους.
Κατά τρόπο εντυπωσιακό, οι δείκτες άλλαζαν προς την ίαση που χρειαζόταν: Στους υποτασικούς η αιματική τους πίεση ανέβηκε, ενώ στους υπερτασικούς κατέβηκε.
Επίσης παρατηρήθηκε ότι το σημείο του Σταυρού εάν γίνεται πρόχειρα, με τα τρία δάχτυλα βαλμένα μαζί απρόσεκτα ή τοποθετούμενα εκτός των απαραιτήτων σημείων (στο μέσο του κούτελου, το κέντρο του ηλιακού πλέγματος, και στα κοιλώματα κάτω από το δεξί και αριστερό ώμο), το θετικό αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο αδύνατο, ή απουσίαζε εντελώς.
http://www.interfax-religion.com/?act=news&div=1173

απόδοση στα ελληνικά υπό Λεοντίου Μoναχού Διονυσιάτου

Έτσι γίνεται κατανοητό το αναλλοίωτο του Αγιασμού, το ανέβασμα του ζυμαριού από τα σταυρολούλουδα (λουλούδια του Επιταφίου), η διατήρηση φρέσκου του Πασχαλιάτικου αυγού μέχρι τον επόμενο χρόνο, όταν τοποθετείται στο εικονοστάσι κλπ.
Η Εκκλησία δεν έχει φόβο από την έρευνα. Αντίθετα η έρευνα επιβεβαιώνει τις θέσεις της.
Αρκεί να μην ξεφύγουμε από την αληθινή, Ορθόδοξη Εκκλησία

ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ-ΘΡΥΛΟΣ

ΣΟΚ: Εφυγε από τη ζωή ο γιατρός - Θρύλος!

Ένας μεγάλος φιλάνθρωπος και επιστήμονας, έφυγε από τη ζωή αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην ιατρική κοινότητα. 
Ο γιατρός από τη Βενεζουέλα Χαθίντο Κονβίτ, πέθανε τη Δευτέρα  12 Μαΐου σε ηλικία 101 ετών.



Ο Κονβίτ συνέδεσε την ύπαρξη του και απέκτησε μεγάλη φήμη με την εξέλιξη του εμβολίου κατά της λέπρας και δαπάνησε μια ολόκληρη ζωή βοηθώντας τους φτωχούς.

Γεννημένος το 1913 από μια οικογένεια ισπανών μεταναστών σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Καράκας, ο Κονβίντ έδωσε μάχη για να υπερκεράσει το στιγματισμό των ασθενών με λέπρα και συνεργάστηκε με τους περιθωριοποιημένους στις παρυφές των πόλεων αλλά και σε απομακρυσμένες περιοχές της ζούγκλας.

«Ο Δρ Κονβίντ έγινε λαϊκός ήρωας στη Βενεζουέλα λόγω της αφοσίωσής του στους φτωχούς και στους περιθωριοποιημένους ασθενείς» αναφέρεται στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του. «Σε όλη τη σταδιοδρομία του, ποτέ δεν πληρώθηκε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στους ασθενείς του» αναφέρει επίσης η ανακοίνωση.

Το 1987, ο γιατρός συνδύασε την υπάρχουσα θεραπεία κατά της φυματίωσης και ένα βακτηρίδιο που βρίσκεται στους αρμαδίλους για να σχεδιάσει ένα νέο εμβόλιο κατά της λέπρας. Ο Κονβίτ ανακάλυψε επίσης το εμβόλιο κατά της λεϊσμανίασης, μιας τροπικής ασθένειας του δέρματος που μεταδίδεται από σκνίπες και σχετίζεται με τη φτώχεια και τον υποσιτισμό.

Μέχρι πρόσφατα ο μεγάλος επιστήμονας εργαζόταν πάνω στην αναζήτηση της θεραπείας του καρκίνου και δημοσίευσε την τελευταία του μελέτη το 2013 σε ηλικία 100 ετών. «Δεν χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν κέρδισα το βραβείο Νόμπελ, αλλά τον χάνω στη μάχη για την εύρεση της θεραπείας κατά του καρκίνου», είχε πει.

Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας πρότεινε τον Κόνβιτ για το βραβείο Νόμπελ το 1988, αλλά δεν το κέρδισε. Ανάμεσα στις πολλές διεθνείς διακρίσεις, που τον συντρόφευαν ήταν το ισπανικό βραβείο του πρίγκιπα των Αστούριας και το γαλλικό της Λεγεώνας της Τιμής.


ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

Η ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Η πιο τέλεια ιδέα του κόσμου: Δείτε το video και προσπαθήστε να μην κλάψετε

Λένε ότι χωρίς δημιουργικότητα, δεν υπάρχει ενδιαφέρον, δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν υπάρχει κανένα απολύτως αποτέλεσμα, μιας και όλα παραμένουν στάσιμα και ανούσια! Τι γίνεται όμως όταν η δημιουργικότητα συγκινεί, και καταφέρνει να δώσει, έστω και ένα χαμόγελο, σε παιδιά που πραγματικά το έχουν ανάγκη;

Ένα βραζιλιάνικο διαφημιστικό πρακτορείο λοιπόν, αποφάσισε να κάνει κάτι πραγματικά πρωτότυπο και γλυκό τρόπο, προκειμένου να δώσει χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται σε μεγάλο αντικαρκινικό νοσοκομείο της χώρας.

Έφτιαξε λοιπόν τον ELO, ο οποίος είναι ένα αρκουδάκι που μιλάει και έχει ως αποστολή να... κρατάει συντροφιά στους μικρούς ασθενείς που δίνουν μάχη με τον καρκίνο! Ο ELO λοιπόν, του οποίου η γκάμα περιέχει λέξεις και φράσεις που έχουν επιλέξει, οι γονείς για να ακούει το παιδί τους, ενθαρρύνει τα παιδιά, τους λέει αστεία και γενικότερα προσπαθεί, όσο φυσικά μπορεί, να ανακουφίσει τον πόνο και την αγωνία τους!

Όταν πραγματικά η δημιουργικότητα κάνει τον κόσμο... καλύτερο!




ΠΗΓΗ...http://www.briefingnews.gr/

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΚΡΟΖΩΪΑΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ

Το μυστικό που προστατεύει τους μοναχούς και τους προσφέρει μακροζωία...
Ασπίδα για τον καρκίνο η αγιορειτική διατροφή «Καθόλου κρέας όλο τον χρόνο, πολλά χορταρικά και φρούτα. Τηρούμε αυστηρά τη νηστεία. Είναι μια λιτή, υγιεινή διατροφή χωρίς λιπαρά».
Αυτό είναι το μυστικό που προστατεύει τους αγιορείτες μοναχούς από τον καρκίνο καθώς και από άλλες ασθένειες και τους προσφέρει μακροζωία, λέει στα «ΝΕΑ» ο μοναχός στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου του Αγίου Όρους πατήρ Μωυσής.
Το διαιτολόγιο των μοναχών, εκτός από πιστό στους κανόνες της Εκκλησίας, αποδεικνύεται και… αντικαρκινικό, όπως διαπιστώνουν οι επιστήμονες. Οι αγιορείτες μοναχοί καταναλώνουν με μέτρο τις τροφές τους, ενώ χαρακτηριστικά της διατροφής τους είναι η εναλλαγή ημερών με κατανάλωση τροφών με και χωρίς λάδι, οι περίοδοι νηστείας, καθώς και το «τελετουργικό», που περιλαμβάνει μικρά γεύματα ανά συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.
«Η περιορισμένη κατανάλωση τροφών και πρόσληψη θερμίδων, χωρίς φυσικά να ξεπερνούμε τα όρια της υπερβολής, έχει αποδειχθεί από επιστημονικές έρευνες ότι αυξάνει το προσδόκιμο επιβίωσης. Παράλληλα, το μέτρο και τα ισορροπημένα γεύματα συμβάλλουν στην πρόληψη διαφόρων παθήσεων και κυρίως του διαβήτη. Η πρόσληψη διατροφικών στοιχείων από τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πολύ σημαντική παράμετρος για καλή υγεία, όπως και ο περιορισμός της κατανάλωσης κρέατος, που ευθύνεται για την ανάπτυξη του καρκίνου του παχέος εντέρου.
Επιπλέον, η κατανάλωση φρούτων και λαχανικών αυξάνει τα αντιοξειδωτικά του οργανισμού, προστατεύοντας από τον καρκίνο του προστάτη», λέει στα «ΝΕΑ» ο αντιπρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας διαιτολόγων – διατροφολόγων, δρ Μιχάλης Χουρδάκης.
«Τρώμε με εγκράτεια. Όσο πρέπει»... «Ακόμα και στις γιορτές, όπως το Πάσχα, δεν τρώμε κρέας. Τρώμε ψάρι. Και βέβαια καταναλώνουμε συχνά λαχανικά και φρούτα, πολλά από τα οποία τα παράγουμε οι ίδιοι», τονίζει ο μοναχός Μωυσής.
Όπως προσθέτει, όμως, «είναι σημαντικό ότι οι αγιορείτες μοναχοί ακόμα και από τα νηστίσιμα προϊόντα δεν τρώμε πολύ. Θα φάμε με εγκράτεια. Όσο πρέπει. Κι αυτό διότι γενικά οι μοναχοί ζουν με τα απλά, τα απαραίτητα, τα λιτά. Και βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι όλο τον χρόνο, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή νηστεύουμε και τρώμε αλάδωτα τα γεύματα»...
Η κουζίνα στο Όρος είναι αξιολογότατη, λιτή, νόστιμη και συνάμα ωφέλιμη για την υγεία. Η αγιορείτικη κουζίνα βασίζεται στα λαχανικά, τα όσπρια και ότι προσφέρει η θάλασσα που περιβάλλει το Άγιο Όρος. 



ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ



Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.
 Έτσι θα τελειώσει και η αγωνία των ενδιαφερόμενων , αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν το αποτέλεσμα .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ-ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΗ ΧΡΗΣΤΟΥ



Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω  όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους την Κυριακή 18 Μάιου 2014 και σέβομαι απόλυτα όλους όσους έκαναν άλλη επιλογή .
 Έκανα ένα καθαρό και τίμιο αγώνα μακριά  από παρασκήνια .

 Οι εκλογές όμως ολοκληρώνονται την προσεχή Κυριακή.
 Γι’ αυτό καλούμε τους δημότες μας να συμμετάσχουν και πάλι, να στηρίξουν τον συνδυασμό μας  «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με επικεφαλής το Δημήτρη Μπίνο για να συνεχίσουμε το έργο που ξεκινήσαμε όλοι μαζί.  

Σας ευχαριστώ θερμά!.

Χρήστος Μπάτσης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Αγρότης

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν οι εκδηλώσεις του Π.Σ. Ακρολίμνης για την ανακομιδή των λειψάνων του Αγίου Νικολάου. 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο "Αλέξανδρος Υψηλάντης" Κρύας Βρύσης καθώς και το Δ.Σ. του συλλόγου Λιβαδιών Πάικου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
 Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που για ακόμη μια φορά στήριξε την προσπάθεια μας και εν όψη των εκλογών ο Σύλλογος θέλει να ευχηθεί καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους με την ελπίδα πως θα είναι όλοι δίπλα μας, εκλεγμένοι και μη, στην διατήρηση του πολιτισμού και της παράδοσης του τόπου μας.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ. η πρόεδρος κυρία Υφαντίδου Άννα





ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...