Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ: ΓΡΑΨΕ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑ Η ΣΚΟΥΦΙΑ ΣΟΥ!!!


Τη δυνατότητα να εντοπίσουμε από που... κρατά η σκούφια μας βάσει του που εμφανίζονται να μένουν οι περισσότεροι συνεπώνυμοί μας, προσφέρει μια νέα εφαρμογή...

Το μόνο που έχει να κάνει όποιος ενδιαφέρεται να μάθει από που κρατά η σκούφια του είναι να πληκτρολογήσει το επώνυμο του στο σχετικό πεδίο της εφαρμογής που προσφέρει το blog.vrisko.gr.
Βρείτε που κρατά η σκούφια σας πατώντας εδώ.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 "











Δείτε παρακάτω:..















ΠΗΓΗ...Aniwthoi

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας  στηρίζει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, που, σε συνεργασία με την εταιρεία NMOS, το  Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας, και η Κινηματογραφική Εταιρεία KOYINTA, θα παρουσιάσουν σε ένα διήμερο προβολών, με τις βραβευμένες ταινίες του φεστιβάλ, την Πέμπτη 9 και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέξανδρος» της ΠΚΜ, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
«Στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα και στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία, που έχει ως στόχο την προαγωγή του πολιτισμού και την ενθάρρυνση της καλλιτεχνικής έκφρασης, με όσα μέσα και δυνατότητες διαθέτουμε. Ο πολιτισμός είναι ένα δημόσιο αγαθό, το οποίο ανήκει σε όλους τους πολίτες. Από την πλευρά μας, μεριμνούμε για την ενίσχυση κάθε πολιτισμικής δράσης, όπως είναι το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας, που προσφέρει στους συμπολίτες μας την ευκαιρία να παρακολουθήσουν με ελεύθερη είσοδο βραβευμένες ταινίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες αναδεικνύουν την κινηματογραφική τέχνη και νέους δημιουργούς από την Ελλάδα και το εξωτερικό», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας. 
Κατά τη διάρκεια των προβολών θα προβληθούν 13 ταινίες μικρού μήκους και  τα δύο βραβευμένα ντοκιμαντέρ του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας. Μέσα από τις προβαλλόμενες ταινίες θα αναδειχθούν ζητήματα, όπως η αισθητική αρτιότητα, η αισθητική αναζήτηση με τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή και τα νέα τεχνολογικά δεδομένα, που αναδεικνύουν την αισθητική δύναμη και τις ιδιαιτερότητες των εικόνων και των μορφών της αφήγησης.
Οι διοργανωτές τονίζουν ότι μέσα από το φεστιβάλ υπογραμμίζεται ο σημαντικός ρόλος του κινηματογράφου στη διαφύλαξη και την προβολή της τοπικής και της περιφερειακής πολιτισμικής ταυτότητας και ποικιλομορφίας, καθώς και της συγκρότησης και της προώθησης της ελληνικής και της ευρωπαϊκής ταυτότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας, μπορείτε να απευθύνεστε στην εταιρεία NMOS (Παυσανία 21, Άνω Τούμπα, τηλ: 2310286962 και κινητό 6944181772, www.nmos.gr  e-mail: info@nmos.gr)
Δικτυακός τόπος του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου της Αθήνας (International Digital Film Festival): www.shortfilmfestival.gr 

ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΕΙΣΜΟΣ 9 ΡΙΧΤΕΡ!



 Ο πρώην αναλυτής της NSA, Jim Stone (Τζιμ Στόουν), υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε σεισμός ισχύος 9,0... 
Το τσουνάμι (tsunami) προκλήθηκε από πυρηνικές βόμβες στη θάλασσα και η έκρηξη και η τήξη του πυρήνα του Φουκουσίμα προκλήθηκαν από μίνι -- πυρηνικά κρυμμένα στις φωτογραφικές μηχανές που εγκαταστάθηκαν από μια ισραηλινή εταιρία ασφάλειας.



Το κίνητρο: η τιμωρία της Ιαπωνίας για την προσφορά να εμπλουτίσει το ιρανικό ουράνιο και την παρέκκλιση από τις υπαγορεύσεις των Illuminati.

 



ΠΗΓΗ...http://skotinoprosopo.blogspot.gr

ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ένας 50χρονος, πάει στο γιατρό για εξέταση σπέρματος, και ο γιατρός του δίνει ένα βαζάκι άδειο και του λέει να το φέρει με δείγμα. Την άλλη μέρα πάει ο 50χρονος με το βαζάκι άδειο.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.



Λιγότερο από δύο μήνες πριν, ψηφίστηκε ο νόμος* περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ο οποίος αντικατέστησε τον προηγούμενο και αυστηροποίησε τις ποινές για τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών και τα ελεγκτικά όργανα που δρουν ως συνεργοί ή μεσολαβητές. Ωστόσο, δεν υπάρχει ουσιαστική παρέμβαση για τον εκσυγχρονισμό των πολιτικών για την αποποινικοποίηση της χρήσης, την πρόληψη, τη μείωση της βλάβης και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Αιτήματα φορέων και οργανώσεων της κοινωνίας τα οποία γίνονται αποδεκτά από όλο και μεγαλύτερο μέρος της. Δεν είναι όλος ο κόσμος που ζητά να είναι ελεύθερο το χασίς και η μαριχουάνα. Κι όσοι το επιθυμούν δεν είναι υπέρ των ναρκωτικών και της όλης κουλτούρας και υποκουλτούρας που αναπτύσσεται γύρω από μια σύριγγα ή ένα χάπι.

Οι υπεύθυνοι του Αντιαπαγορευτικού Φεστιβάλ (8-11/5, Αθήνα) δηλώνουν ξεκάθαρα πως τάσσονται «ενάντια στο εμπόριο ναρκωτικών, στην ύπνωση, στην πολυτοξικομανία, στην αλόγιστη, εγωπαθή και υπερβολική χρήση ουσιών κάθε λογής». Ταυτόχρονα, τονίζουν πως το φεστιβάλ βρίσκεται απέναντι στην αποβλάκωση, στο φρικάρισμα και στον στρουθοκαμηλισμό. Οι εκδηλώσεις του γίνονται για να διεκδικηθούν «πιο δίκαιες και αποτελεσματικές πολιτικές για τη μείωση της βλάβης από τις εξαρτήσεις», όπως αναφέρεται στη μέση του διαφημιστικού φυλλαδίου.

Η απαγορευτική πολιτική στην Ελλάδα έχει αποτύχει και οι φορείς που ασχολούνται με το ζήτημα ζητούν την προσέγγισή του με βάση την επικινδυνότητα των ουσιών. Σύμφωνα με τις εκθέσεις του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης και Πληροφόρησης για τα Ναρκωτικά, περισσότερα και όλο και πιο νέα σε ηλικία άτομα κάνουν χρήση, ενώ η κατάσταση είναι χειρότερη στις φυλακές. Από το 2007, σε όλα τα κόμματα, έχει κατατεθεί -από οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της αντιαπαγόρευσης- νομοθετική πρόταση σχετικά. Κι όσοι νομίζουν πως αυτό αποτελεί αίτημα μιας μικρής μερίδας του ελληνικού κοινωνικού συνόλου, κάνουν λάθος.

Ο Φερνάντο Καρντόσο, πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας, βλέπει το παράδειγμα που ακολουθείται στη Ν. Αμερική και αιτείται την αποποινικοποίηση της κάνναβης σε παγκόσμιο επίπεδο. Την ώρα που το Μεξικό και η Αργεντινή πλήττονται από τους θανάτους που σχετίζονται με το εμπόριο ναρκωτικών και κινούνται στην πιο «ήπια» αντιμετώπιση του προβλήματος, στη Μεγάλη Βρετανία δημοσιογράφοι ζητούν ανάλογες κινήσεις από τις κυβερνήσεις τους. Από το 1989, ο Economist υποστηρίζει πως η απαγόρευση διογκώνει το πρόβλημα, ενώ 20 χρόνια μετά κάνει λόγο για… όχι και τόσο κακή λύση στη λογική της αποποινικοποίησης. Λίγους μήνες αργότερα, θα παρουσιάσει το παράδειγμα της Πορτογαλίας (δείτε το «μάθημα» εδώ).

*Ο νέος νόμος εξαιρεί από τις ουσίες που υπάγονται στα ναρκωτικά τα προϊόντα κλωστικής κάνναβης καθώς και την καλλιέργεια του φυτού, κάτι που εναρμονίζεται με την τάση σε όλη την Ευρώπη. Η Ελλάδα έχει μεγάλη παράδοση στο χώρο, αφού λίγο πριν το 1900 έγιναν οργανωμένες προσπάθειες για την καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης και μέχρι το 1930 είχε μετατραπεί σε βασική γεωργική δραστηριότητα, με εξαγωγές που ξεπερνούσαν τους 15 τόνους. Η γαλλική Agrofibre απασχολεί, σχεδόν, 5.000 υπαλλήλους και συνεργάζεται με 15.000 αγρότες. Είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κλωστικής κάνναβης σε όλο τον κόσμο.




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΧΑΖΟΥΣ; ΤΟ GOOGLE EFFECT ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.


Μήπως το Internet μας κάνει πιο χαζούς; Το Google Effect στην πράξη....



Αλήθεια, θυμάστε καθόλου τις εποχές πριν από την κυριαρχία του Internet;

Η σημερινή γενιά των τριάντα, σίγουρα...

Η σημερινή γενιά των είκοσι, δεν την έχει γνωρίζει...

Δεν πρόκειται ν' ασχοληθούμε με την παιδική ηλικία μεταξύ των δύο γενεών, αλλά με κάτι που επηρεάζει καθολικά όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως ηλικίας, μορφώσεως και επαγγελματικού προσανατολισμού.

Και αυτό είναι η μνήμη....

Αυτό που έχει παρατηρηθεί στις ημέρες μας και τ' οποίο είναι αποτέλεσμα της διείσδυσης της τεχνολογίας στην καθημερινότητά μας, είναι το λεγόμενο Google Effect... Όπως καλά μπορεί να υποθέσει κάποιος, αυτό έχει να κάνει με την επίδραση που έχουν οι μηχανές αναζήτησης του Internet στο μνημονικό του ανθρώπου.

Η λογική πίσω από αυτό το σύγχρονο χαρακτηριστικό της κοινωνίας μας, είναι απλή:

Ο άνθρωπος, τείνει να ξεχνάει τις πληροφορίες οι οποίες μπορούν εύκολα να βρεθούν στις μηχανές αναζήτησης στο Internet, αντί να τις ανακαλεί με τη μνήμη του.

Υπάρχει μία ενδιαφέρουσα επιστημονική μελέτη, δημοσιευμένη εδώ και δύο χρόνια στο Περιοδικό Science, σχετικά με το παραπάνω φαινόμενο, από την Betsy Sparrow του Columbia University, η οποία καταλήγει στα παρακάτω συμπεράσματα:

Οι άνθρωποι θυμούνται, ότι ΔΕΝ μπορούν να βρουν μέσω του Internet. Θυμούνται επίσης που να πρέπει να ψάξουν για να βρουν την πληροφορία, αλλά όχι την ίδια την πληροφορία.

Αυτό πρακτικά τί σημαίνει; Έχεις άτομα τα οποία έχουν άμεση πρόσβαση μέσω smartphones, tablets και υπολογιστών μ' έναν ασύλληπτο όγκο πληροφοριών, τις οποίες όμως πληροφορίες δεν τις κάνουν μνήμες - γνώση στον εγκέφαλό τους. Έτσι, δεν μπορούν ν' ανακαλέσουν τις συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά μπορούν πολύ εύκολα να σου πουν, πού μπορείς να τις βρεις....

Και τί γίνεται όταν δεν έχουμε ξαφνικά πρόσβαση στο Internet; Αυτό μπορείτε να το ρωτήσετε και στον ίδιο σας τον εαυτό... Απελπισία, θυμός και προβληματισμός....

Αλήθεια, πόσοι από εσάς που μαθαίνετε μία ξένη γλώσσα, έχετε χρησιμοποιήσει το Google Translate για μία λέξη - φράση; Σχεδόν όλοι.... Πόσοι άραγε θυμάστε την μετάφραση που σας έχει κάνει το παραπάνω λογισμικό; Σχεδόν κανένας...

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος, όμηρος του Internet;




ΠΗΓΗ...http://www.ramnousia.com

ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.


1«Αυτό που χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή ο Μητροπολίτης Άνθιμος είναι ένα βαθύ ξύρισμα και επαγγελματική βοήθεια», σημειώνει σκοπιανή ιστοσελίδα.

Αντίχριστο χαρακτηρίζει τον Μητροπολίτη Άνθιμο η ιστοσελίδα των Σκοπίων MINA Breaking News, με δημοσίευμά της με τίτλο«Μητροπολίτης Άνθιμος της Θεσσαλονίκης, Ιερέας ή Αντίχριστος;».

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα τονίζει ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος επιτίθεται συνεχώς κατά της πΓΔΜ, ενώ παράλληλα τον χαρακτηρίζει «τρελό» που χρήζει ιατρικής βοήθειας. Ακόμη, η ιστοσελίδα σημειώνει ότι δεν ελέγχεται από κανέναν στην Ελλάδα και αντίθετα προστατεύεται σαν εθνικός θησαυρός.

«Ο Μητροπολίτης Άνθιμος, σύμφωνα με την ενδυμασία που βάζει κάθε πρωί είναι ένας Έλληνας ιερέας της Θεσσαλονίκης. Με το πέρασμα των χρόνων, κανένα άλλο άτομο στην Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών, δεν έχει δείξει τόσο μίσος για τη “Μακεδονία” και τους “Μακεδόνες”», σημειώνει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Επιπλέον, ο συντάκτης του άρθρου, αναφερόμενος στο Σαββατοκύριακο του Πάσχα, σχολιάζει ότι ο Μητροπολίτης Άνθιμος προσευχήθηκε  «τα Σκόπια να μην εισέλθουν στην ΕΕ», διερωτόμενος γιατί ένας «υποτιθέμενος ιερέας» ασχολείται με μία πολιτική προσφυγή μιας άλλης χώρας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η απάντηση βρίσκεται στο παρόν, στο παρελθόν και στο «σπασμένο μυαλό», όπως το χαρακτηρίζει, του Μητροπολίτη Άνθιμου, ο οποίος κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της εκκλησίας ανακοινώνει στους πιστούς ότι «τα Σκόπια εκπαιδεύουν τους νέους να χρησιμοποιούν όπλα από την ηλικία των 15 χρονών για να σκοτώσουν τους Έλληνες».

«Το ενδιαφέρον σε αυτό», υπογραμμίζει η ιστοσελίδα, «είναι η απόλυτη τρέλα της κατάστασης και το γεγονός ότι ο άνθρωπος αυτός δεν ελέγχεται από κανέναν, ούτε έχει θέσει μία γραμμή ως όριο σε αυτά που λέει και επομένως δεν κάνει καμία προσπάθεια να μην προσπεράσει αυτή τη “νοητή γραμμή”. Όσον αφορά τις δηλώσεις του, εμείς δεν μπορούμε να του παρέχουμε καμία βοήθεια, ούτε να εξηγήσουμε την κατάσταση, υπάρχουν όμως ειδικά εκπαιδευμένοι άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν τον Έλληνα ιερέα».

Παράλληλα, το δημοσίευμα σχολιάζει ότι «όταν οι “Μακεδόνες” της Φλώρινας άνοιξαν έναν ραδιοφωνικό σταθμό στις 14 Αυγούστου το 2011, ο Μητροπολίτης Άνθιμος κάλεσε τους συμπατριώτες του να επιβιβαστούν σε 40-50 λεωφορεία και να ρίξουν το κτήριο που στεγάζεται αυτός ο σταθμός», τονίζοντας: «Αλήθεια, ένας υποτιθέμενος χριστιανός ιερέας ζητάει βία;».

Επίσης, η ιστοσελίδα επισημαίνει ότι εάν η Ελλάδα είχε οποιοδήποτε νόμο ή λειτουργούσε ως μία φυσιολογική χώρα, «ο Μητροπολίτης Άνθιμος θα έπαιζε πιάνο σε κάποια φυλακή της Θεσσαλονίκης, διαδίδοντας το μίσος, τη βία, τις διακρίσεις και τον εθνικισμό. Αντ 'αυτού προστατεύεται από την Ελλάδα ως εθνικός θησαυρός».

Επιπλέον, η ιστοσελίδα υπογραμμίζει ότι «ο Άνθιμος πέταξε εκτός ελληνικής εκκλησίας τον ιερέα Παντελεήμων ο οποίος ομολόγησε ότι είναι “Μακεδόνας”. Η ομολογία του προκάλεσε οργή του Μητροπολίτη, ο οποίος οργάνωσε διαδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των “Μακεδόνων” ιερέων, συμπεριλαμβανομένης της επίθεσης που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, επειδή, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Άνθιμο, η “καθαρότητα” της ελληνικής εκκλησίας ήταν σε κίνδυνο».

Τέλος, το δημοσίευμα υπογραμμίζει ότι «ο Άνθιμος στις λειτουργίες επικεντρώνεται στα Σκόπια, αρχίζοντας τις προσευχές του ευχόμενος τα χειρότερα για το βόρειο γείτονα της Ελλάδας, ενώ παράλληλα καταδικάζει τους Έλληνες που πηγαίνουν για ψώνια στην πΓΔΜ, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι η πόλη Bitola ανήκει στην Ελλάδα».

«Αυτό που χρειάζεται περισσότερο αυτή τη στιγμή ο Μητροπολίτης Άνθιμος είναι ένα βαθύ ξύρισμα και επαγγελματική βοήθεια», καταλήγει το δημοσίευμα.




ΠΗΓΗ...http://www.agioritikovima.gr

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΙΑΡΡΗΞΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝ.


Απόπειρα διάρρηξης εκδηλώθηκε σήμερα τις μεσημεριανές ώρες στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Προμάχων.
Ο άγνωστος δράστης προσπάθησε να παραβιάσει την πόρτα του ναού, αλλά ο σύγχρονος συναγερμός  άρχισε να στριγκλίζει με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.
Περίοικοι έτρεξαν αμέσως στο ναό , αλλά δεν εντόπισαν τίποτα.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΕΡΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ.


Ο Α.Σ. Αλμωπίας ενημερώνει τους παραγωγούς του ότι θα ξεκινήσει η συγκέντρωση παραλαβής των κερασιών.
 Καλεί όλους τους ενδιαφερομένους που επιθυμούν να συνεργαστούν με τον Α.Σ. Αλμωπίας να προσέλθουν στα γραφεία του συνεταιρισμού προκειμένου να υποβάλουν την δήλωση παραγωγής.
Πληροφορίες στα τηλ. 23840 21380
                                                                                                                                                     Για τον Α.Σ. Αλμωπίας
                                                                                                                                                         Ο Πρόεδρος
 Μπερμπέρης Παντελής                                                        
                                                                                                                                         

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...