Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Το πρόγραμμα της μετακίνησης του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο



Το πρόγραμμα  της μετακίνησης του Μ.Χ.Σ. «Οι Πρόμαχοι» στο συλλαλητήριο της 21ης Ιανουαρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη:


Αναχώρηση του λεωφορείου στις 10:00 από την κεντρική πλατεία των Προμάχων.

Πρώτη στάση 10:15 (μπροστά από την μαθητική εστία Αριδαίας).

Δεύτερη στάση 10:25 (στα φανάρια της Ξιφιανής).


Παρακαλούνται όσοι δήλωσαν ότι θα μετακινηθούν με το λεωφορείο να βρίσκονται στην ώρα τους σε ένα από αυτά τα σημεία για την ομαλή ροή του προγράμματος της διαδρομής. Η ώρα της επιστροφής θα οριστεί μετά από συνεννόηση με την οργανωτική επιτροπή του συλλαλητηρίου η οποία θα πραγματοποιηθεί πριν την αναχώρηση τηλεφωνικά και σύμφωνα με τα αυριανά δεδομένα. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία η διευκρίνηση μπορείτε να καλέσετε τον κ. Τσαμπούρη Γεώργιο στο τηλ: 6976986994. 

Ανακοίνωση από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΣ Πρόμαχοι


Από την ποδοσφαιρική Ακαδημία του ΑΣ Πρόμαχοι ανακοινώνεται ότι οι προπονήσεις των τμημάτων ξεκινούν κανονικά από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου κατά τις ίδιες ημέρες και ώρες όπως ίσχυε και πριν τη διακοπή των εορτών.

Επίσης, την Δευτέρα παρακαλούνται οι γονείς των παιδιών να παρευρεθούν στο γήπεδο για ενημέρωση σχετικά με θέματα της Ακαδημίας.

Συναυλία με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη από τον Αλμωπό Αριδαίας


Η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή συναυλίας με τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη στις 14 Φεβρουαρίου 2018 ημέρα των ερωτευμένων, στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας.
 Σας περιμένουμε όλους, για να βάλουμε μαζί γκολ στην διασκέδαση. 

    Με τιμή το Δ.Σ 
 Αλμωπού Αριδαίας 

Ανακοίνωση μεταγραφής του Αλμωπού Αριδαίας


Η διοίκηση του Αλμωπού είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου αμυντικού Δημήτρη Τριανταφυλλίδη, όπου αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην ΑΠΕ Λαγκαδά  Γ΄ Εθνική (24 συμμετοχές , 1 γκολ), ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στον Ηρακλή, Αγροτικό Αστέρα, Απόλλων Καλαμαριάς και  ΑΟ Χανίων.
 Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένειά μας και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες.

    Με τιμή το Δ.Σ 
 Αλμωπού Αριδαίας 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Βόμβα στα θεμέλια του Έθνους οι περικοπές επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους»!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
«Βόμβα στα θεμέλια του Έθνους οι περικοπές επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους»!

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή και προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων που συνυπογράφει και ο Σύλλογος Τριτέκνων Γονέων Επαρχίας Εδέσσης, για την συρρίκνωση των επιδομάτων με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που ψήφισε προ ημερών η Κυβέρνηση.

Μετά την κατάθεση της καταγγελίας, ο πρώην Υπουργός δήλωσε:
«Οι περικοπές των επιδομάτων στις οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά, δεν είναι απλώς ένα σοβαρότατο λάθος, αλλά ένα εθνικό έγκλημα! Αυτές οι οικογένειες είναι που στηρίζουν και αιμοδοτούν το Έθνος μας που φθίνει πληθυσμιακά και γερνάει επικίνδυνα… Και αυτό που ψήφισε η Κυβέρνηση, ισοδυναμεί με ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Πατρίδας μας, την ώρα που το δημογραφικό πρόβλημα προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

»Αντί για επιπλέον γενναία κίνητρα, σταθερά και μόνιμα, στο σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά, στην κοινωνία συνολικά… Αντί για επιπλέον μέτρα ουσιαστικής στήριξης στις ήδη τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που σηκώνουν σήμερα τεράστιο βάρος… Αντί να θέσουν ως προτεραιότητα περισσότερα κίνητρα που θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και θα πείσουν τις υπάρχουσες οικογένειες να γίνουν ακόμη πιο πολυμελείς, ώστε να ανακοπεί ο δημογραφικός μαρασμός και να δυναμώσει η χώρα μας, αυτοί πετσοκόβουν και τα μέχρι σήμερα γλίσχρα επιδόματα.

»Μέσα σ’ αυτή τη ζοφερή κατάσταση που βιώνουν σήμερα αυτοί οι συμπολίτες μας, το μόνο παρήγορο είναι η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Βήμα της Βουλής, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνον θα αποκαταστήσει αυτήν την κατάφωρη αδικία και θα επαναφέρει αυτά τα επιδόματα, αλλά και θα στηρίξει ακόμη πιο ουσιαστικά τις πολυμελείς, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες».   

19/01/2018

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...