Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ «Βόμβα στα θεμέλια του Έθνους οι περικοπές επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους»!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ
«Βόμβα στα θεμέλια του Έθνους οι περικοπές επιδομάτων σε τρίτεκνους και πολύτεκνους»!

Ο Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε ως αναφορά στη Βουλή και προς τους συναρμόδιους Υπουργούς, την καταγγελία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων που συνυπογράφει και ο Σύλλογος Τριτέκνων Γονέων Επαρχίας Εδέσσης, για την συρρίκνωση των επιδομάτων με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που ψήφισε προ ημερών η Κυβέρνηση.

Μετά την κατάθεση της καταγγελίας, ο πρώην Υπουργός δήλωσε:
«Οι περικοπές των επιδομάτων στις οικογένειες με τρία και περισσότερα παιδιά, δεν είναι απλώς ένα σοβαρότατο λάθος, αλλά ένα εθνικό έγκλημα! Αυτές οι οικογένειες είναι που στηρίζουν και αιμοδοτούν το Έθνος μας που φθίνει πληθυσμιακά και γερνάει επικίνδυνα… Και αυτό που ψήφισε η Κυβέρνηση, ισοδυναμεί με ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια της Πατρίδας μας, την ώρα που το δημογραφικό πρόβλημα προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

»Αντί για επιπλέον γενναία κίνητρα, σταθερά και μόνιμα, στο σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά, στην κοινωνία συνολικά… Αντί για επιπλέον μέτρα ουσιαστικής στήριξης στις ήδη τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που σηκώνουν σήμερα τεράστιο βάρος… Αντί να θέσουν ως προτεραιότητα περισσότερα κίνητρα που θα ενθαρρύνουν τα νέα ζευγάρια να δημιουργήσουν μεγάλες οικογένειες και θα πείσουν τις υπάρχουσες οικογένειες να γίνουν ακόμη πιο πολυμελείς, ώστε να ανακοπεί ο δημογραφικός μαρασμός και να δυναμώσει η χώρα μας, αυτοί πετσοκόβουν και τα μέχρι σήμερα γλίσχρα επιδόματα.

»Μέσα σ’ αυτή τη ζοφερή κατάσταση που βιώνουν σήμερα αυτοί οι συμπολίτες μας, το μόνο παρήγορο είναι η δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Βήμα της Βουλής, ότι η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, όχι μόνον θα αποκαταστήσει αυτήν την κατάφωρη αδικία και θα επαναφέρει αυτά τα επιδόματα, αλλά και θα στηρίξει ακόμη πιο ουσιαστικά τις πολυμελείς, τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες».   

19/01/2018

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...