Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πληγωμένο ζαρκάδι βρήκε καταφύγιο σε αυλή των Προμάχων


Πρωτοφανές περιστατικό στην βορειοανατολική γειτονιά των Προμάχων, όταν έκπληκτοι οι κατοικούντες την περιοχή, άκουσαν γαβγίσματα και περίεργους θορύβους σε κήπο κατοικίας.
Βγαίνοντας να διαπιστώσουν τί συνέβαινε, είδαν ένα θέαμα που θα το θυμούνται για πολύ καιρό.
Ένα μικρό αρσενικό ζαρκάδι, άγνωστο πώς, με σπασμένο το μπροστινό του πόδι, να κρέμεται από το κορμό του ζώου και κάποιους σκύλους να το έχουν απομονώσει σε μια γωνιά. Το άτυχο ζωάκι είχε επίσης και κάποιες πληγές και αμυχές, σημάδι ότι είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια μέχρις ότου βρει καταφύγιο στον κήπο.
Αμέσως οι γείτονες, μη χάνοντας καιρό, το περισυνέλεξαν και του πρόσφεραν τις υποτυπώδεις πρώτες βοήθειες.
Στη συνέχεια και ύστερα από έναν κυκεώνα τηλεφωνημάτων σε υπεύθυνους και ανεύθυνους, αφού ήρθε επί τόπου κτηνίατρος και στελέχη του Δασαρχείου Αριδαίας, το μικρό αγρίμι, οδηγήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την επιβεβλημένη νοσηλεία του και τις απαραίτητες επεμβάσεις στο πληγωμένο του πόδι, το οποίο πιθανόν θα αφαιρεθεί και θα αποκατασταθεί από τεχνητό μέλος.
Πράξη Αγάπης, πολιτισμού και φιλοζωίας από αληθινούς ανθρώπους, οι οποίοι καταρρίπτουν έμπρακτα κάποιους κακεντρεχείς, που κατά καιρούς κατηγορούν συλλήβδην τους Προμαχιώτες για αντιφιλοζωικά αισθήματα.






1 σχόλια :

Πολυ συγκινητικη η πραξη των ανθρωπων που βοηθησαν και βεβαια η δικη σας που το αναδεικνυεται.Θυμαμαι,πριν χρονια,παρομοια περιπτωση και η οικογενεια ειχε να το λεει για το λαχειο στην αυλη τους.το εσφαξαν και ετρωγαν το κρεας του ενα χρονο

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...