Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

Ι.Μ Αγίου Ιλαριωνος

Ιερός Ναός Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη του χωριού.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άποψη πλατείας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Νερόμυλος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πετροντούβαρο.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Σοκάκι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Ι.Μ Αγίου Ιλαρίωνος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Πανοραμική άποψη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Καταρράκτης.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Αγία Παρασκευή.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Φράγμα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

"Μπιτσκία".

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης .

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εξωκλήσι.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χορευτικός σύλλογος.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Εκκλησία - κοινότητα.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Το μνημείο των ηρώων.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Άνοιξη.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χειμώνας.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΑΝΤΡΩΝ.



Οι γενικεύσεις δεν είναι καλές. Δεν είναι "όλοι οι άνδρες γουρούνια" -όλοι οι άνδρες δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από άνδρες.
 Κατά ένα περίεργο τρόπο όμως, όταν πρόκειται για τις μικρές, καθημερινές, εκνευριστικές τους συνήθειες μια σύμπνοια χαρακτηρίζει τις γυναίκες-συγκατοίκους τους. Εμείς συγκεντρώσαμε οκτώ απ' τους λόγους που ένας άνδρας μπορεί να σας κάνει έξω φρενών.
 Νιώστε άνετα να συμπληρώσετε τη... λίστα της οργής με δικά σας παραδείγματα.

Πιστεύει ότι το χαρτί υγείας αλλάζει μόνο του

Η φύση σας καλεί -και είναι επείγον. Επομένως οδεύετε με βήμα ταχύ προς την τουαλέτα. Μπαίνετε, κάθεστε, κάνετε τη βρωμοδουλειά, απλώνετε το δεξί χέρι προς τη γνώριμη θέση του χαρτιού υγείας και πιάνετε το χάρτινο ρολό. Άδειο. Σ’ αυτό το σημείο πρέπει: α) να ανασηκωθείτε προσεκτικά, β) να ψαχουλέψετε μουρμουρίζοντας κατάρες για ένα καινούριο χαρτί υγείας, γ)να χάσετε όλη σας την αξιοπρέπεια μπαίνοντας σ’ αυτή τη διαδικασία με το παντελόνι κατεβασμένο και τα νεύρα να σας σπάνε τα μηνίγγια.

Δεν μπορεί να βρει ούτε ένα αντικείμενο μόνος του

«Αγάπη μου, ξέρεις πού είναι οι χαρτοπετσέτες;». Ξέρετε. Επειδή από την πρώτη μέρα που μείνατε μαζί, οι χαρτοπετσέτες είναι στο ράφι πάνω από τον απορροφητήρα, πίσω από το αλατοπίπερο. Δέκα χρόνια μετά, δεν άλλαξε τίποτα. Ούτε η απόλυτη άγνοιά του για το πού βρίσκεται τι. Αν τον δολοφονήσετε, επικαλεστείτε τέτοια περιστατικά στο δικαστήριο. Θα σας δικαιώσει.

Ακούει τα μισά απ’ αυτά που λέτε

Επιτέλους βρίσκετε λίγο χρόνο για τους δυο σας και εσείς, πολύ λογικά, δράττετε τη λαμπρή ευκαιρία να μοιραστείτε όσα σας απασχολούν: Η τράπεζα τηλεφώνησε δύο φορές και η υπάλληλος σας μίλησε με αγένεια/ ο μικρός πήρε πάλι 12 στη Βιολογία/ έχετε πάρει 3,4 κιλά και δεν μπορείτε να τα χάσετε/ είστε βαθιά προβληματισμένη για το ζήτημα του σχολικού εκφοβισμού και της αντιμετώπισής του/ νιώθετε ότι πνίγεστε και γι’ αυτό βρίσκετε καταφύγιο στο φαγητό.«Τι; Φαγητό; Ναι, βάλε. Πείνασα.». 

Δεν αρκεί να έχεις στόχους, πρέπει να ξέρεις και σημάδι (στην τουαλέτα)

 
Απ’ αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο βασιλιάς των γυναικείων παραπόνων απέναντι στους συντρόφους τους. Για λόγους που ακόμη διερευνώνται, το να έχει κανείς πέος σημαίνει ότι πρέπει να στοχεύσει το ταβάνι όταν πηγαίνει στην τουαλέτα. Ωστόσο, ας είναι. Όλοι έχουν τα βίτσια τους –ας στοχεύσει και το βασιλικό της γειτόνισσας στο απέναντι μπαλκόνι αν έτσι νιώθει. Γιατί όμως δεν καθαρίζει μετά; Ή ακόμη χειρότερα: γιατί δεν τραβά το καζανάκι;

Ποδόσφαιρο: η πρώτη του αγάπη και παντοτινή

Ο αντιβασιλέας των γυναικείων παραπόνων: Η αφοσίωση των ανδρών στα σπορ. Αν και έχει μια περίεργη γοητεία η πρωτόγονη αγάπη που δείχνουν οι άνδρες στην ομάδα τους, συχνά το «σήμερα παίζει η ομαδάρα» ακούγεται από εκνευριστικό έως εφιαλτικό. Καλώς να παίξει και κάλλιστα να κερδίσει η ομαδάρα μας, αλλά ποιος θα πάει τη μικρή μπαλέτο; Ποιος θα μαζέψει τα μικρό αυθαίρετο από κουτιά πίτσας που θα ορθωθεί στο τραπέζι του σαλονιού; Ποιος θα κάτσει μαζί σας να πείτε μια ρημαδο-κουβέντα όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο;

Είναι ένα κινούμενο αντι-καθαριστικό

Το δίκαιο μοίρασμα των εργασιών ενός νοικοκυριού μεταξύ του ζευγαριού είναι συνήθεια που σπανίζει στη μικρή μας χώρα. Αυτό μεταφράζεται ως εξής:
-Το πιάτο του θα μείνει στο τραπέζι μέχρι τα αποφάγια να γεννήσουν σκουλήκια.
-Η συσκευασία απ΄το gadget που αγόρασε πρέπει να βρει μόνη το δρόμο προς τα σκουπίδια.
-Τα σκουπίδια πρέπει να βρουν μόνα τους το δρόμο προς τον κάδο της γειτονιάς.
-Τα βρώμικα πόδια του θα λερώσουν τα μοσχομυριστά σας σεντόνια.
-Το πιγκάλ (κομψή ονομασία του βουρτσακίου της τουαλέτας) δεν είναι φίλος του.
-Νομίζει πως είναι ο Κοντορεβυθούλης: αφήνει τα ψιχουλάκια απ’ το σνακ που καταβρόχθισε να πέσουν παντού για να μην χάσει το δρόμο του (;).

Όταν επιστρέψει σπίτι, ο καλύτερός του φίλος είναι το κινητό/λάπτοπ/tablet

Τι κι αν έχετε να ανταλλάξετε δυο λόγια από την προηγούμενη; Όταν επιστρέψει, θα φάει (αλίμονο!) και θα στρογγυλοκαθίσει σε μια πολυθρόνα αγκαλιά με τον κολλητό του –το tablet. Όσο εσείς θα δίνετε μικρές μάχες με το φαγητό που κινδυνεύει να κολλήσει και με τα παιδιά που ζωγραφίζουν το χαλί με κηρομπογιές, εκείνος ενημερώνεται για την πολιτική και τα αθλητικά, ώστε να μπορέσει με την άνεσή του να σας κατηγορήσει όταν χρειαστεί: "Δεν έχεις ιδέα τι γίνεται στον κόσμο!". 

«Κάνε ησυχία» σημαίνει «Κάνε όσο περισσότερο θόρυβο μπορείς»

Για κάποιο μυστηριώδη λόγο, οι άνδρες συνήθως έχουν πολύ κακή σχέση με την ησυχία. Τα παιδιά μόλις κοιμήθηκαν (τρία παραμύθια μετά) και εσείς μόλις βολευτήκατε στον καναπέ σας. Τότε, ο σύζυγος κεφάτος επιστρέφει σπίτι και κάνει την είσοδό του πανηγυρική! Φωνάζει «Αγάπη μου! Γύρισα!», σκουντουφλάει σε αντικείμενα ή κοπανάει πόρτες και μετά, με αφοπλιστική γλυκύτητα στο βλέμμα λέει «Συγγνώμη. Δεν το κατάλαβα ότι τα έβαλες για ύπνο!». Κι όμως, του το είπατε στο τηλέφωνο είκοσι λεπτά πριν.


ΠΗΓΗ...http://www.mama365.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ "SPIDERMAN" ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ



Δεν διστάζουν να γίνουν Spiderman για να πετύχουν τα παιδιά τους στις εισαγωγικές εξετάσεις για το πανεπιστήμιο.
 Οι γονείς που βλέπετε σκαρφαλώνουν μέχρι και πέντε ορόφους προκειμένου να φτάνουν στην αίθουσα, όπου το παιδί τους δίνει εξετάσεις και να του δώσουν το περίφημο σκονάκι με τις απαντήσεις. Αυτά συμβαίνουν στην επαρχία Μπιχάρ της Ινδίας.

 "Εάν οι μαθητές κλέβουν στις εξετάσεις δεν θα μπορέσουν να προοδεύσουν στην ζωή τους. Εδώ οι εξετάσεις γίνονται χωρίς να υπάρχουν τα φαινόμενα με τα σκονάκια που συναντώνται σε άλλα σχολεία. Υπάρχει βέβαια μεγάλος αριθμός αστυνομικών καθώς οι συγγενείς προκαλούν πολλά προβλήματα, όμως τα αντιμετωπίζουμε," σχολίασε ένας δάσκαλος.

 Το περιστατικό αυτό είχε ως συνέπεια την αποβολή 600 μαθητών για αντιγραφή. Το φαινόμενο πάντως, είναι ευρέως διαδεδομένο σε πολλές επαρχίες της Ινδίας, καθώς η ζήτηση για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι μεγάλη και οι προσφερόμενες θέσεις δυσανάλογα λίγες. [euronews] 

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΟΤΑΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;

Όσο πιο πλούσιος είσαι, τόσο πιο κακότροπος κι αγενής γίνεσαι απέναντι στους γύρω σου: αυτό είναι το βασικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο κοινωνικός ψυχολόγος Πολ Πιφ μετά από ένα πολυήμερο πείραμα που διενήργησε στους δρόμους του Λος Άντζελες.
Μελετώντας την οδηγική συμπεριφορά των κατοίκων της Πόλης των Αγγέλων, προσπάθησε να εντοπίσει ποια αυτοκίνητα είναι αυτά που έχουν την τάση παραβιάζουν τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.
Κάθισε λοιπόν ο ίδιος αλλά και κάποιοι συνεργάτες του σε μια διάβαση πεζών, περιμένοντας να την διασχίσουν -και να θυμάστε πως ο ΚΟΚ δίνει σαφή προτεραιότητα στον πεζό που περιμένει να περάσει απέναντι.
Το έκαναν αυτό για εκατοντάδες αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια αρκετών ημερών,  παρακολουθώντας ποιος σταματάει και ποιος όχι. Αυτό που ανακάλυψε ο καθηγητής Πιφ είναι πως όσο αυξανόταν η αξία του αυτοκινήτου τόσο αυξανόταν και η τάση του οδηγού να παραβεί το νόμο.
dv1667008
Δηλαδή, οι οδηγοί ακριβών αυτοκινήτων (Prius, Lexus, BMW) σταματούσαν λιγότερες φορές στις διαβάσεις πεζών, ενώ οι οδηγοί λιγότερο ακριβών αυτοκινήτων ή φορτηγών σταματούσαν περισσότερες φορές.
«Κανένα από τα αυτοκίνητα, στην κατηγορία των πιο φτηνών αυτοκινήτων δεν παρέβη το νόμο, ενώ αντιθέτως σχεδόν το 50% των αυτοκινήτων της πιο ακριβής κατηγορίας παρέβησαν το νόμο», λέει ο Πιφ.
Το συμπέρασμα είναι πως όσο πιο πλούσιος είσαι, τόσο πιο «αόρατος» είναι ο συνάνθρωπος σου και τόσο μεγαλύτερη τάση έχεις να βλέπεις τους άλλους σαν… κατσαρίδες που απλώς είναι εμπόδια στο δρόμο σου.
«Η μεγάλη περιουσία σε κάνει να είσαι επικεντρωμένος στα προσωπικά σου συμφέροντα και τις επιθυμίες. Τα χρήματα σε κάνουν να θεωρείς πως δεν έχεις ανάγκη από τους συνανθρώπους σου. Βασικά, τα πολλά λεφτά σε απομονώνουν κοινωνικά», συνεχίζει ο αμερικανός καθηγητής.
«Στον πραγματικό κόσμο, όσο λιγότερα χρήματα έχει κάποιος, τόσο περισσότερο στηρίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις προκειμένου να τα καταφέρει. Αντιθέτως, οι εύποροι επιλέγουν την εθελούσια απομόνωση, γεγονός που ωστόσο τους στερεί την ευτυχία της συμμετοχής τους σε άλλες κοινωνικές δραστηριότητες», καταλήγει με νόημα ο Πιφ.
Οπότε, για να φέρουμε και το πείραμα σε πιο ελληνικά δεδομένα, το συμπέρασμα που εξάγεται είναι να προσέχετε όταν περνάτε τις διαβάσεις των πεζών στην Κηφισιά, το Κολωνάκι ή τη Γλυφάδα, γιατί ενδέχεται να πέσετε θύμα κάποιου… ψηλομύτη οδηγού.
_________
   ~ news.in.gr

"ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΑΜΕ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΖΑΜΕ ΤΑ ΡΗΜΑΤΑ"

Η είδηση ότι ο 20χρονος σπουδαστής Βαγγέλης Γιακουμάκης βρέθηκε τελικά νεκρός, δολοφονημένος είτε έτσι είτε αλλιώς, από κανονικά – σε αντίθεση με αυτόν-ανθρωποτέρατα, κοντά στη σχολή του δεν άφησε ασυγκίνητο και απαθή κανένα μέσο μαζικής επικοινωνίας και κοινωνικής δικτύωσης. Οι συνήθεις αρθρογράφοι έσπευσαν να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους, καταγγέλλοντας εύστοχα οι περισσότεροι τη μοχθηρή, μισάνθρωπη, φασιστική-άρα και δολοφονική- νοοτροπία που κυριαρχεί στην κοινωνία μας και κληρονομείται κι αυτή – μέσω της διαπαιδαγώγησης – μαζί με άλλες σωματικές και ψυχικές ασθένειες. Οι αναγνώστες έσπευσαν με τη σειρά τους να αναπαραγάγουν τα άρθρα και να εκφράσουν το θυμό τους μέσα από συμπυκνωμένα, επίσης εύστοχα, σχόλιά τους.
Η διαδικτυακή κοινότητα πράττει, καθώς πρέπει, και πάλι το χρέος της. Ο φορτισμένος συναισθηματικά λόγος της συνοδεύει τη φυγή του Βαγγέλη και ο θυμός της αναδεικνύει την ανθρωπιά της, τον κοινωνικό ρόλο της αλλά και την πολιτική, ορθά καταγγελτική, ανάλυσή της.
Σιωπώ, δεν γράφω, δεν σχολιάζω… νιώθω μόνο… και συνεχίζω το πρόγραμμά μου. Βγαίνω έξω για ένα προγραμματισμένο ραντεβού. Παίρνω τον ηλεκτρικό από τα Πατήσια με κατεύθυνση την Καλλιθέα. Κι ενώ η οθόνη μέσα βούλιαζε, το πλήθος έξω δεν σαλεύει..Στο δρόμο είναι όλα κανονικά, ήσυχα. Οι άντρες που κατά χιλιάδες βγαίνουν στους δρόμους για να διαμαρτυρηθούν όταν η ποδοσφαιρική ομάδα που υποστηρίζουν αδικείται, δεν βρίσκουν τώρα λόγο. Οι εργαζόμενοι που κατεβαίνουν στο δρόμο όταν οι μισθοί τους πλήττονται, δεν βρίσκουν τώρα λόγο. Οι πολιτικές πρωτοπορίες που κατεβαίνουν στο δρόμο για να συγκρουστούν με το εκάστοτε ταξικό κατεστημένο, δεν βρίσκουν τώρα το λόγο. Οι ομοφυλόφιλοι που κατεβαίνουν στο δρόμο για να διαμαρτυρηθούν για το συντηρητισμό που τους επιβάλλει ανελευθερία, δεν βρίσκουν τώρα το λόγο. Οι νοικοκυραίοι και οικογενειάρχες που βγαίνουν στο δρόμο να διαμαρτυρηθούν για τους πεινασμένους ξένους που απειλούν τις φιλήσυχες γειτονιές τους με εγκληματικότητα, δεν βρίσκουν τώρα το λόγο.
Πηγαίνοντας, μέσα στο τρένο, όταν ένας ηλικιωμένος άντρας αντέδρασε, λέγοντας γαϊδούρι και βρωμιάρη έναν άλλον νέο άντρα επειδή γαύγισε το σκυλί που είχε δεμένο μαζί του, κανένας δεν μίλησε, όλοι συνέχισαν να κοιτούν το κενό, σαν να μην άκουγαν. Γυρνώντας, πάλι στο τρένο, όταν ένα ζευγάρι ερωτευμένων γέλασε επιδεικτικά και κοροϊδευτικά, ακούγοντας μια γυναίκα με «περίεργη» συρτή και τσιριχτή φωνή να λέει τον πόνο της και να πουλάει στυλό, κανένας δεν αντέδρασε θεωρώντας πως δεν τον αφορά, εξάλλου δεν κορόιδευαν αυτόν και όπως και να το κάνουμε η «ζητιάνα» ήταν και κακόφωνη.
Πίσω στο σπίτι… η οθόνη και πάλι βουλιάζει. Από θυμό κι από θλίψη. Έκρηξη λόγου. Ύποπτη, κατά τον Φουκώ και μάλλον κάτι είχε ψιλιαστεί. Ναι, γιατί ο λόγος εκρήγνυται όταν δεν βρίσκει πράξεις να τον υλοποιήσουν. Ώστε να γίνει άλλος λόγος, ανώτερος, και με τη σειρά του να υλοποιηθεί και να φέρει τον νέο. Αντίθετα κολλάει στο ίδιο σημείο, με το ίδιο περιεχόμενο. Έτσι, τίποτα δεν αλλάζει. Κάθε φορά που ένα παιδί θα σκοτώνεται από κάποιον που την είδε εξουσία, χιλιάδες λέξεις θα γράφονται. Οι ίδιες λέξεις για διαφορετικό παιδί. Γι αυτό και δεν αρκεί ούτε ο λόγος, ούτε οι φορές αντίδρασης. Ο λόγος θέλει πράξη και τη θέλει κάθε στιγμή και παντού. Στην οθόνη και στο δρόμο. Στον γείτονα και στον απέναντι. Στον εργοδότη και στο συνάδελφο. Στον φίλο και στον άγνωστο. Για τον εαυτό σου και για τον άλλον. Μίλα… Αν έχεις κάτι να πεις για το δίκαιο, για το ανθρώπινο, για το ωραίο, μίλα γαμώτο συνέχεια και πράττε όπως μιλάς, νοιάξου, τόλμησε, συγ-κινήσου…αλλά αν δεν το κάνεις μην βλέπεις φίδια μέσα στην τρύπα, όσο δεν τα βγάζεις, μέσα στην τρύπα είσαι κι εσύ…
γράφει η Μαριάνθη Πελεβάνη στο toperiodiko.gr
ΠΗΓΗ...http://diekdikw.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Σας καλούμε να έρθετε στις  24 Μαρτίου ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να  συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΘΕΜΑ 1ο Ψήφιση πιστώσεων που φέρονται εγγεγραμμένες στον Προϋπολογισμό οικ. έτους 2015.
ΘΕΜΑ 2ο Έγκριση  όρων πρόχειρου διαγωνισμού έργου «Συντήρηση δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Αριδαίας» .
ΘΕΜΑ 3ο Έγκριση  όρων πρόχειρου διαγωνισμού έργου «Συντήρηση δημοτικής οδοποιίας ΔΕ Εξαπλατάνου» .
ΘΕΜΑ 4ο Εισήγηση για παράταση χρονοδιαγράμματος παραδοτέων του έργου: "Ανάδειξη των πολιτιστικών μνημείων και της φυσικής κληρονομιάς του Δήμου Αλμωπίας, μέσω ερευνών πεδίου και ψηφιακών εφαρμογών στο πλαίσιο της πράξης «Living history, Living nature».
ΘΕΜΑ 5ο " Έγκριση της μελέτης, έγκριση του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων δημοπράτησης του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Συντήρηση και Επισκευή Αρδευτικών Γεωτρήσεων ΔΕ Αριδαίας".
ΘΕΜΑ 6ο " Έγκριση της μελέτης, έγκριση του τρόπου εκτέλεσης, καθορισμός των όρων δημοπράτησης του Πρόχειρου Διαγωνισμού για την Συντήρηση και Επισκευή Αρδευτικών Γεωτρήσεων ΔΕ Εξαπλατάνου ".
ΘΕΜΑ 7ο Έγκριση πρακτικού κλήρωσης επιτροπών έργων.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...